Zajlik az élet a Space-ben

Apr 19, 2023 | 16 comments

Tudtad, hogy már egy ideje elérhető a közösségi vásárlók saját exkluzív csevegő-felülete az appon belül? Ha nem, akkor gyere, és köszönj be a többi felhasználónak a Space-ben! Mint azt már te is tudhatod, az app, amit a kezedben tartasz, vagyis a SocialStore egy teljesen új közösségi platform, ahol a vásárlók és az eladók együtt gyűlnek össze. Előbbiek azért, hogy világszerte a legolcsóbb árakon szerezzenek be olyan luxustermékeket, mint mondjuk egy PS5 konzol, egy Michael Kors táska vagy egy Audi RS6. Utóbbiak szintén jól járnak, hiszen legkiválóbb termékeiket itt drágábban tudják értékesíteni.

Hogy miért? Mert a luxuscikkek árát a felhasználók együtt dobják össze, a minimum beugró mindenki számára 1 dollár (nagyjából 350 Ft). Számukra tehát teljesen mindegy, mennyibe kerülnek az itt listázott cuccok, hiszen végső soron az a szerencsés, akit a rendszer véletlenszerűen kiválaszt, miután összegyűlt a teljes díj, a bolti árakhoz képest 90, sőt, akár 99%-kal olcsóbban vehet meg bármit. A többiek sem veszítenek közben, mert a bedobott összeg nekik mindig visszajár, méghozzá levásárolható kedvezmény formájában.

A közösség színe-java itt gyülekezik

Ne a Facebookon, Instagramon vagy más, régi social media-platformon keresd a többi közösségi vásárlót, hiszen nekik saját közösségi média-felületük van. A Space exkluzív csevegő az, ahol mind gyülekeznek, neked is itt a helyed. Miért jó, ha minél többen vagytok jelen? Ahogy azt fentebb is írtuk, a SocialStore nem egy webáruház, hanem közösségi platform, amelyet a közösség mozgat és tart fenn. Minél többen vagyunk minél aktívabbak, annál több és annál drágább luxuscikk kerülhet új gazdához, világszerte a legolcsóbban.

Mi kell tehát ahhoz, hogy a következő Xbox Series X nálad landoljon? Először is, lépj be a Space-be, és oszd meg a többiekkel, hogy ebbe a termékbe szeretnél beszállni, majd toborozz az itt elérhető több ezer másik felhasználó közül társakat, akiknek szintén megér legalább 350 Ft-ot a konzol! Ne feledd, jelenleg több száz világmárka és üzlet listázza legjobb árucikkeit a SocialStore-ban. Ahhoz, hogy garantáltan összegyűljön a kijelölt időn belül valaminek az ára, célzottan kell rámozdulni a lehető legnagyobb létszámban. Erre a Termékmegosztás és a Meghívás funkciók mellett a Space is kiváló lehetőséget nyújt.

Csevegj, toborozz, és mondd meg, mi hiányzik!

Ugyanitt 0-24-ben tudsz csevegni a többiekkel. Ha valami kérdésed merülne fel, esetleg tippre van szükséged, mert nem tudod, mibe lenne érdemes beszállnod, erre is tökéletes felületet biztosít a Space. Itt tudakolhatod meg azt is, ki volt az a szerencsés, aki a legutóbb elvitte a kiszemelt terméket. Ha problémád, megjegyzésed van a kínálatot illetően, azt is beírhatod, hiszen a társult üzletek és márkák ezekből a visszajelzésekből látják, mit érdemes még közösségi vásárlásra kínálniuk. Hiányolsz valamit? Írd meg, és egy héttel később talán már az is megszerezhető lesz 350 Ft-ért.

Ha még nem próbáltad ki a Space-t, itt az ideje! A többiek már mind itt gyülekeznek, szállj be Te is a buliba, és légy aktív részese a közösségi vásárlók seregének!

Benne vagy?

ALLYOS – SocialStore

#allyos #SocialStore #Space

5 1 vote
Cikk értékelése
Subscribe
Notify of
guest
16 Hozzászólások
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Kovács Ottó
Kovács Ottó
1 month ago

Én már bent vagyok! 🙂

Rue
Rue
1 month ago

Jó, hogy már van ilyen! 🙂

Bp23
Bp23
1 month ago
Reply to  Rue

Igen, toborzáshoz tök jó.

Sebők Dani
Sebők Dani
1 month ago

Ez csak az appban elérhető?

JJJameson
JJJameson
1 month ago
Reply to  Sebők Dani

Igen, ez kifejezetten csak a közösségi vásárlóknak van.

L. Miklós
L. Miklós
1 month ago

Termékeket itt is meg lehet osztani?

Speedy Gonzales
Speedy Gonzales
1 month ago
Reply to  L. Miklós

Nem, a megosztás funkció az külső felületekhez van.

L. Miklós
L. Miklós
1 month ago

Ja értem, köszi!

Antal Virág
Antal Virág
1 month ago

Jó a Space, technikai segítséget is lehet kérni mindig itt is.

Raven
Raven
1 month ago

Ez Androidon meg iOS-en is elérhető?

Cagliostro
Cagliostro
1 month ago
Reply to  Raven

Ahha!

JB89
JB89
1 month ago

Kipróbáltam, nem rossz.

Lukács János
Lukács János
1 month ago

Minden nap oda járok pusholni a népet h toljuk már meg azt a Switchet. 😀

Lexi
Lexi
1 month ago
Reply to  Lukács János

Most már csak meglesz. Kicsit bealudtak a közösségi vásárlók a héten. 😀

Wrestler
Wrestler
1 month ago

Tetszik!

Pig Benis
Pig Benis
1 month ago

👏👏👏