You are currently viewing Xiaomi Smart Band 8 Pro már elérhető

Xiaomi Smart Band 8 Pro már elérhető

Újabb okosórát szerezhetsz meg a neked tetsző áron közösségi vásárlással! Ezúttal a Xiaomi Smart Band 8 Pro lehet a Tiéd, ami mostantól megtalálható a Social-oldalon. Te is az élsportólók közé tartozol, esetleg szeretnéd tudatosabbá és eredményesebbé tenni az edzésedet? Vagy egyszerűen csak lecserélnéd régi órádat egy olyan készülékre, amely megannyi funkcióval teszi egyszerűbbé a mindennapjaidat? Akkor ennek az új terméknek most biztosan örülni fogsz.

Szállj be már most 1 dollárral, (körülbelül 370 Ft), és szerezd meg közösségi vásárlással! Miért éri meg jobban így megvenni, mint bármelyik webshopban vagy üzletben? Inkább az a kérdés, miért érné meg ezeken a helyeket beszerezni. Esetleg tudsz olyan boltról, ahol mondjuk 3700 Ft-ért a Tiéd lehetne? Ugye, hogy nem! Ennyire alacsony áron csakis közösségi vásárlással landolhat nálad világszerte. Hogy miért? Egyszerű: a drága luxuscikkeket közösségi finanszírozási alapon, együtt vesszük meg, így bőven elég, ha mindenki csak egy kisebb összeggel száll be. Igazából nem is nagyon van választása, mivel maximum csak a célár 10%-a dobható be, ami a Xiaomi Smart Band 8 Pro esetében 12 dollár (körülbelül 4500 Ft). Minél többet teszel be, annál nagyon eséllyel leszel te az az egy, a rendszer által véletlenszerűen kiválasztott szerencsés, aki ezért a pénzért cserébe megkapja a vásárlás jogát.

Csak egyvalaki veszít, és ő lesz a legboldogabb!

Esetleg attól tartasz, hogy nem te leszel ez a szerencsés, és így elbukod a pénzedet? Nos, hadd emlékeztessünk rá, hogy a Közösségi Vásárlás nem így működik. Ez nem lottó, se nem szerencsejáték, hanem egy olyan innovatív közösségi platform, ahol a termékeket közösségi finanszírozással, együtt vesszük meg, akinek pedig nincs szerencséje, annak a teljes betett összeg levásárolható kedvezmény formájában íródik jóvá, amit szabadon beválthat az appon belül. Egyszerűen mondva, vesztes nincs. Jobban mondva van, méghozzá az az egy, akit a rendszer kiválaszt, és megvásárolhatja a Xiaomi Smart Band 8 Prot az általa betett összegért cserébe. Szóval ő az egyetlen, aki elveszíti a pénzét, cserébe élete legjobb üzletét köti meg, hiszen 90, vagy akár 99%-kal olcsóbban szerzi meg az eszközt.

A visszakapott beszálló összegedet a STORE oldalon válthatod mindig be, ahol olcsóbb termékektől (pl. HELL energiaital) a magasabb árkategóriás cuccokig (pl. Philips Evnia Monitor) rengeteg dologból válogathatsz. Sőt, ha nem váltasz be ezekre kedvezményt, vagy nem váltod be rájuk a teljes beváltható összeget, akkor az itt listázó márkák és üzletek még ingyenes Indollart is ajándékoznak neked közösségi vásárlásaidhoz. Akarod, hogy a HELL vagy a Philips hívjon meg az okosórára? Nos, már tudod, mi a teendő.

Ha egy adott körben nem volt szerencséd, utána ismét próbálkozhatsz, mert a közösségi vásárlás újraindul. Kockázat nincs, vagyis csak a türelmedre és a kitartásodra van szükség. Meg persze arra, hogy aktívan megoszd a terméket saját közösségi oldalaidon, hogy minél több ismerősöd csatlakozhasson be. Kezdd is el már most! Hajrá!

Benne vagy?

ALLYOS – SocialStore

#allyos #SocialStore Xiaomi #SmartBand8