Vinnél egy Samsung 49” Odyssey G9 monitort? $1-ral szállj be!

May 19, 2023 | 10 comments

Mit szólnál egy Samsung 49” Odyssey G9 monitorhoz? Túl drága? Nos, ha egyedül veszed meg, akkor biztosan, de ha közösen finanszírozzuk neked, akkor már 1 dollárért, vagyis körülbelül 350 Ft-ért is a bezsákolhatod. Legyen ez a heti céltermékünk!

A monitor célára 1640 dollár, aminek 36%-a gyűlt már össze. Ha sikerül még úgy 1050 felhasználót behúzni, akinek megéri a minimális 1 dolláros beugrót a termék, egyikünk viheti is. Ha 10-et is megér, akkor 105 új beszálló is elegendő, 20-szal már csak 53, és így tovább. Meddig mehetsz így el? Maximum a célár 10%-áig, azaz 164 dollárig (körülbelül 57.000 Ft). Döntsd el Te, mennyit ér meg neked, ha szerencséd van, és te veheted, a rászánt összeg így is, úgy is töredéke lesz csak annak, amennyiért bárhol máshol megszerezhetnéd a cuccot. Minél többet dobsz be, annál nagyobb eséllyel lehet a Tiéd, de az egyenlő esélyeket garantáló algoritmusnak hála 350 Ft-tal is simán bezsákolhatod. Nem hiszel nekünk? Nézz szét nyugodtan az Árukeresőn vagy bárhol, ennél olcsóbb megoldást biztosan nem találsz. Az idő ugyanakkor szorít, mert már csak 8 nap maradt arra, hogy beteljen az összeg. Mit tehetsz te annak érdekében, hogy ez minél hamarabb bekövetkezzen? Sok mindent.

Új vagy? Kérd ingyenes beugródat!

Toborozni a sok ezer felhasználó közül a Space csevegőben tudsz, ahol éjjel-nappal megy a pörgés. Ha külsős barátokat, ismerősöket hívnál be, használd a Termékmegosztás funkciót vagy a Meghívást. Minden ismert régi közösségi oldalon – így a Facebookon, Instagramon, Viberen és társain – megoszthatók a közösségi vásárlások trendi megjelenésben, az így behúzott új regisztrálók ráadásul ingyenes beugrót kapnak az első feltöltésük után. Ha van még szabad meghívód, akkor az új meghívottjaid is megkapják ugyanezt a bónuszt, ahogyan Te is!

Nem volt szerencséd? Csak a közösségi funkció veszik el!

Akkor sem kell elszomorodni, ha nem te lehetsz az a szerencsés egy, aki végül megveheti a monitort, és akit a rendszer sorsolással választ ki. „Már hogy ne lennél szomorú, hiszen most buktam el a pénzemet!” – mondhatnád erre. Ez a pláne az egészben: ez itt nem történhet meg. A SocialStore ugyanis egy olyan innovatív közösségi platform, ahol a veszítés lehetősége kizárt. Az egyetlen, aki ténylegesen „elveszíti” a pénzét, az a szerencsés, aki megveheti érte a terméket. A többieknek hagyományos levásárolható kedvezményként íródik jóvá az elbukott összeg, tehát annak csak a közösségi funkciója veszik el. Ezt a STORE oldalon használhatod fel, ahol a legnagyobb világmárkák és üzletek listázzák legjobb termékeiket remek áron. 

Vennél mondjuk egy Samsung 1TB SSD-t? A visszakapott kedvezményeid beváltásával a 110 dolláros átlagár helyett már 90-ért viheted. Ez csak egy a több tucat remek ajánlat közül, amit itt kínálnak neked az eladók. Ráadásul, ha nem akarod még beváltani az összeget, vagy épp nincs kedvezményed, akkor a vásárlásaid után bónusz közösségi kreditet, avagy indollárt kapsz a világmárkáktól, ami tulajdonképpen ingyenes beugró a közösségi vásárlásba. Mindeközben pedig a Samsung 49” Odyssey G9 is ismét szabad prédává válik, a következő körben már a tiéd lehet!

Ha neked 350 Ft-ot sem ér meg Samsung 49” Odyssey G9, akkor üzend meg itt kommentben, mi legyen a következő hét célterméke.

Benne vagy?

ALLYOS – SocialStore

#allyos #SocialStore #Samsung #Odyssey

0 0 votes
Cikk értékelése
Subscribe
Notify of
guest
10 Hozzászólások
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Cagliostro
Cagliostro
19 days ago

Király!

Gerike
Gerike
19 days ago

Benne vagyok! Gyertek!

Kingsman
Kingsman
19 days ago

Ezt kihagyom.

JB89
JB89
19 days ago

2 dolcsival benne.

JB89
JB89
19 days ago
Reply to  JB89

Én 5-tel 🙂

Harley Quinn
Harley Quinn
19 days ago

Benne, osztva.

Rex
Rex
19 days ago

Szép ez a monitor!

Dante
Dante
19 days ago

Én a GoPro-ba dobok most mindent.

Johnny Cage
Johnny Cage
19 days ago

Jó cucc!

Bomber Jack
Bomber Jack
19 days ago

10 dolcsiig felmegyek.