Vinnél egy Philips Series 9000 borotvát? $1-ral szállj be!

Mar 24, 2023 | 15 comments

Mit szólnál egy Philips Series 9000 borotvához? Túl drága? Nos, ha egyedül veszed meg, akkor biztosan, de ha közösen finanszírozzuk neked, akkor már 1 dollárért, vagyis körülbelül 360 Ft-ért is a bezsákolhatod. Legyen ez a heti céltermékünk!

A borotva célára 310 dollár, aminek 27%-a gyűlt már össze. Ha sikerül még úgy 226 felhasználót behúzni, akinek megéri a minimális 1 dolláros beugrót a termék, egyikünk viheti is. Ha 10-et is megér, akkor 23 új beszálló is elegendő, 20-szal már csak 12, és így tovább. Meddig mehetsz így el? Maximum a célár 10%-áig, azaz 31 dollárig (körülbelül 11.000 Ft). Döntsd el Te, mennyit ér meg neked, ha szerencséd van, és te veheted, a rászánt összeg így is, úgy is töredéke lesz csak annak, amennyiért bárhol máshol megszerezhetnéd a cuccot. Minél többet dobsz be, annál nagyobb eséllyel lehet a Tiéd, de az egyenlő esélyeket garantáló algoritmusnak hála 360 Ft-tal is simán bezsákolhatod. Nem hiszel nekünk? Nézz szét nyugodtan az Árukeresőn vagy bárhol, ennél olcsóbb megoldást biztosan nem találsz. Az idő ugyanakkor szorít, mert már csak 4 nap maradt arra, hogy beteljen az összeg. Mit tehetsz te annak érdekében, hogy ez minél hamarabb bekövetkezzen? Sok mindent.

Minden új regisztrálónak jár az ingyenes beugró!

Toborozni a sok ezer felhasználó közül a Space csevegőben tudsz, ahol éjjel-nappal megy a pörgés. Ha külsős barátokat, ismerősöket hívnál be, használd a Termékmegosztás funkciót vagy a Meghívást. Minden ismert régi közösségi oldalon – így a Facebookon, Instagramon, Viberen és társain – megoszthatók a közösségi vásárlások trendi megjelenésben, az így behúzott új regisztrálók ráadásul ingyenes beugrót kapnak az első feltöltésük után. Ha van még szabad meghívód, akkor az új meghívottjaid is megkapják ugyanezt a bónuszt, ahogyan Te is!

Nem volt szerencséd? A pénz visszajár!

Akkor sem kell elszomorodni, ha nem te lehetsz az a szerencsés egy, aki végül megveheti a borotvát, és akit a rendszer sorsolással választ ki. „Már hogy ne lennél szomorú, hiszen most buktam el a pénzemet!” – mondhatnád erre. Ez a pláne az egészben: ez itt nem történhet meg. A SocialStore ugyanis egy olyan innovatív közösségi platform, ahol a veszítés lehetősége kizárt. Az egyetlen, aki ténylegesen „elveszíti” a pénzét, az a szerencsés, aki megveheti érte a terméket. A többieknek úgynevezett közösségi kedvezményként íródik jóvá az elbukott összeg. Ezt a STORE oldalon használhatod fel, ahol a legnagyobb világmárkák és üzletek listázzák legjobb termékeiket remek áron.

Vennél mondjuk egy Apple Pencilt? A visszakapott kedvezményeid beváltásával a 150 dolláros átlagár helyett már 138-ért viheted. Ez ráadásul csak egy a több tucat remek ajánlat közül, amit itt kínálnak neked az eladók. Ráadásul, ha nem akarod még beváltani az összeget, vagy épp nincs kedvezményed, akkor a vásárlásaid után bónusz közösségi kreditet, avagy indollárt kapsz a világmárkáktól, ami tulajdonképpen ingyenes beugró a közösségi vásárlásba. Mindeközben pedig az Philips Series 9000 is ismét szabad prédává válik, a következő körben már a tiéd lehet!

Ha neked 360 Ft-ot sem ér meg Philips Series 9000, akkor üzend meg itt kommentben, mi legyen a következő hét célterméke.

Benne vagy?

ALLYOS – SocialStore

#allyos #SocialStore #Philips #Series9000 #Apple

0 0 votes
Cikk értékelése
Subscribe
Notify of
guest
15 Hozzászólások
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Blake
Blake
2 months ago

Jó cucc!

Bomber Jack
Bomber Jack
2 months ago

Hasonlóm van, szintén Philips.

Kingsman
Kingsman
2 months ago

Benne, osztva!

Simon Says
Simon Says
2 months ago

2 dolcsival benne.

Cagliostro
Cagliostro
2 months ago

Max 10-ig megyek el, de benne vagyok.

JB89
JB89
2 months ago
Reply to  Cagliostro

Én max 5-ig.

90's Kid
90's Kid
2 months ago
Reply to  JB89

Megér az 15-öt is 😛

Rue
Rue
2 months ago
Reply to  90's Kid

Kizárt. A 14 Pro Max, na az igen!

Speedy Gonzales
Speedy Gonzales
2 months ago
Reply to  Rue

Lehet ez, is az is 😀

Rebel Moon
Rebel Moon
2 months ago

Ebből most kimaradok.

Erős Pista
Erős Pista
2 months ago

Akarom!!!

Mr. Nice Guy
Mr. Nice Guy
2 months ago

Na jó, meggyőztél! 😛

Milán
Milán
2 months ago

4 nap, háát, necces, de nem lehetetlen. Toljuk!

Rex
Rex
2 months ago
Reply to  Milán

Osztani kell ezerrel, akkor összejön 😀

JJJameson
JJJameson
2 months ago

Még átgondolom. 😀