You are currently viewing Vinnél egy Dyson V10 porszívót? $1-ral szállj be!

Vinnél egy Dyson V10 porszívót? $1-ral szállj be!

Mit szólnál egy Dyson V10 porszívóhoz? Túl drága? Nos, ha egyedül veszed meg, akkor biztosan, de ha közösen finanszírozzuk neked, akkor már 1 dollárért, vagyis körülbelül 350 Ft-ért is a bezsákolhatod. Legyen ez a heti céltermékünk!

A monitor célára 830 dollár, aminek 44%-a gyűlt már össze. Ha sikerül még úgy 470 felhasználót behúzni, akinek megéri a minimális 1 dolláros beugrót a termék, egyikünk viheti is. Ha 10-et is megér, akkor 47 új beszálló is elegendő, 20-szal már csak 24, és így tovább. Meddig mehetsz így el? Maximum a célár 10%-áig, azaz 83 dollárig (körülbelül 30.000 Ft). Döntsd el Te, mennyit ér meg neked, ha szerencséd van, és te veheted, a rászánt összeg így is, úgy is töredéke lesz csak annak, amennyiért bárhol máshol megszerezhetnéd a cuccot. Minél többet dobsz be, annál nagyobb eséllyel lehet a Tiéd, de az egyenlő esélyeket garantáló algoritmusnak hála 350 Ft-tal is simán bezsákolhatod. Nem hiszel nekünk? Nézz szét nyugodtan az Árukeresőn vagy bárhol, ennél olcsóbb megoldást biztosan nem találsz. Az idő ugyanakkor szorít, mert már csak 19 nap maradt arra, hogy beteljen az összeg. Mit tehetsz te annak érdekében, hogy ez minél hamarabb bekövetkezzen? Sok mindent.

Oszd meg, és akár ingyenes beugrót is szerezhetsz!  

Toborozni a sok ezer felhasználó közül a Space csevegőben tudsz, ahol éjjel-nappal megy a pörgés. Ha külsős barátokat, ismerősöket hívnál be, használd a Termékmegosztás funkciót vagy a Meghívást. Minden ismert régi közösségi oldalon – így a Facebookon, Instagramon, Viberen és társain – megoszthatók a közösségi vásárlások trendi megjelenésben, az így behúzott új regisztrálók ráadásul ingyenes beugrót szerezhetnek az első feltöltésük után. Ha van még szabad meghívód, akkor az új meghívottjaid is megkaphatják ugyanezt a bónuszt, ahogyan Te is!

Nem volt szerencséd? A pénzt levásárolhatod.

Akkor sem kell elszomorodni, ha nem te lehetsz az a szerencsés egy, aki végül megveheti a porszívót, és akit a rendszer sorsolással választ ki. „Már hogy ne lennél szomorú, hiszen most buktam el a pénzemet!” – mondhatnád erre. Ez a pláne az egészben: ez itt nem történhet meg. A SocialStore ugyanis egy olyan innovatív közösségi platform, ahol a veszítés lehetősége kizárt. Az egyetlen, aki ténylegesen „elveszíti” a pénzét, az a szerencsés, aki megveheti érte a terméket. A többieknek hagyományos levásárolható kedvezményként íródik jóvá az elbukott összeg, tehát csak a közösségi funkció veszik el. Ezt a STORE oldalon használhatod fel, ahol a legnagyobb világmárkák és üzletek listázzák legjobb termékeiket remek áron. 

Vennél mondjuk egy InLine Digital Frame-et? A visszakapott kedvezményeid beváltásával a 110 dolláros átlagár helyett már 100-ért viheted. Ez csak egy a több tucat remek ajánlat közül, amit itt kínálnak neked az eladók. Ráadásul, ha nem akarod még beváltani az összeget, vagy épp nincs kedvezményed, akkor a vásárlásaid után bónusz közösségi kreditet, avagy indollárt kapsz a világmárkáktól, ami tulajdonképpen ingyenes beugró a közösségi vásárlásba. Mindeközben pedig a Dyson V10 ismét szabad prédává válik, a következő körben már a tiéd lehet!

Ha neked 350 Ft-ot sem ér meg Dyson V10, akkor üzend meg itt kommentben, mi legyen a következő hét célterméke.

Benne vagy?

ALLYOS – SocialStore

#allyos #SocialStore #Dyson #InLine