Vinnéd az Oculus Questet? $1-ral szállj be!

Feb 24, 2023 | 15 comments

Mit szólnál egy Oculus Quest 2 VR szemüveghez? Túl drága? Nos, ha egyedül veszed meg, akkor biztosan, de ha közösen finanszírozzuk neked, akkor már 1 dollárért, vagyis körülbelül 370 Ft-ért is a bezsákolhatod. Legyen ez a heti céltermékünk!

A Quest célára 890 dollár, aminek 36%-a gyűlt már össze. Ha sikerül még úgy 570 felhasználót behúzni, akinek megéri a minimális 1 dolláros beugrót a termék, egyikünk viheti is. Ha 10-et is megér, akkor 57 új beszálló is elegendő, 20-szal már csak 29, és így tovább. Meddig mehetsz így el? Maximum a célár 10%-áig, azaz 89 dollárig (körülbelül 32.000 Ft). Döntsd el Te, mennyit ér meg neked, ha szerencséd van, és te veheted, a rászánt összeg így is, úgy is töredéke lesz csak annak, amennyiért bárhol máshol megszerezhetnéd a cuccot. Minél többet dobsz be, annál nagyobb eséllyel lehet a Tiéd, de az egyenlő esélyeket garantáló algoritmusnak hála 370 Ft-tal is simán bezsákolhatod. Nem hiszel nekünk? Nézz szét nyugodtan az Árukeresőn vagy bárhol, ennél olcsóbb megoldást biztosan nem találsz. Az idő ugyanakkor szorít, mert már csak 25 nap maradt arra, hogy beteljen az összeg. Mit tehetsz te annak érdekében, hogy ez minél hamarabb bekövetkezzen? Sok mindent.

 Világszerte itt a legolcsóbb!

Oszd meg, hívd meg, szerezd meg!

Toborozni a sok ezer felhasználó közül a Space csevegőben tudsz, ahol éjjel-nappal megy a pörgés. Ha külsős barátokat, ismerősöket hívnál be, használd a Termékmegosztás funkciót vagy a Meghívást. Minden ismert régi közösségi oldalon – így a Facebookon, Instagramon, Viberen és társain – megoszthatók a közösségi vásárlások trendi megjelenésben, az így behúzott új regisztrálók ráadásul ingyenes beugrót kapnak az első feltöltésük után. Ha van még szabad meghívód, akkor az új meghívottjaid is megkapják ugyanezt a bónuszt, ahogyan Te is!

Nem volt szerencséd? Az Oculus jóváírja!

Akkor sem kell elszomorodni, ha nem te lehetsz az a szerencsés egy, aki végül megveheti a VR szemüveget, és akit a rendszer sorsolással választ ki. „Már hogy ne lennél szomorú, hiszen most buktam el a pénzemet!” – mondhatnád erre. Ez a pláne az egészben: ez itt nem történhet meg. A SocialStore ugyanis egy olyan innovatív közösségi platform, ahol a veszítés lehetősége kizárt. Az egyetlen, aki ténylegesen „elveszíti” a pénzét, az a szerencsés, aki megveheti érte a terméket. A többieknek személyesen a Oculus írja majd jóvá az elbukott összeget úgynevezett közösségi kedvezményként. Ezt a STORE oldalon használhatod fel, ahol a legnagyobb világmárkák és üzletek listázzák legjobb termékeiket remek áron.

Vennél mondjuk egy Samsung SSD meghajtót? A visszakapott kedvezményeid beváltásával a 110 dolláros átlagár helyett már 90-ért viheted. Ez ráadásul csak egy a több tucat remek ajánlat közül, amit itt kínálnak neked az eladók. Ráadásul, ha nem akarod még beváltani az összeget, vagy épp nincs kedvezményed, akkor a vásárlásaid után bónusz közösségi kreditet, avagy indollárt kapsz a világmárkáktól, ami tulajdonképpen ingyenes beugró a közösségi vásárlásba. Mindeközben pedig az Oculus Quest 2 is ismét szabad prédává válik, a következő körben már a tiéd lehet!

Ha neked 370 Ft-ot sem ér meg az Oculus Quest 2, akkor üzend meg itt kommentben, mi legyen a következő hét célterméke.

Benne vagy?

ALLYOS – SocialStore

#allyos #SocialStore #Oculus #Quest #Samsung

0 0 votes
Cikk értékelése
guest
15 Hozzászólások
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Speedy Gonzales
Speedy Gonzales
1 month ago

Benne, osztva!

Kingsman
Kingsman
1 month ago

Én is 4 dollárral.

Johnny Cage
Johnny Cage
1 month ago

Szintén.

Erős Pista
Erős Pista
1 month ago

Az Xbox gyűlhetne inkább össze. 🙂

Bomber Jack
Bomber Jack
1 month ago
Reply to  Erős Pista

Én elfogadnám mindkettőt. 😀

Roxanne
Roxanne
1 month ago
Reply to  Bomber Jack

Az egyiket odaadhatnád. 😀

Rue
Rue
1 month ago
Reply to  Erős Pista

Abban is benne vagyok már 10 dolcsival.

Lexi
Lexi
1 month ago

Hát én ebből kimaradok, inkább az iPhone 14-be gyertek!

Cagliostro
Cagliostro
1 month ago
Reply to  Lexi

Én mindkettőbe beszálltam 😀

apple_guy
apple_guy
1 month ago
Reply to  Lexi

Nem hiszem, hogy az össze fog most jönni. :/

Rex
Rex
1 month ago

Fasza. Gyertek minél többen!

Mr. Nice Guy
Mr. Nice Guy
1 month ago
Reply to  Rex

Benne!

Rebel Moon
Rebel Moon
1 month ago

Csapassuk!

Gerike
Gerike
1 month ago

Enyém lesz! 😀

Milán
Milán
1 month ago
Reply to  Gerike

Csak szeretnéd! 😀