Vinnéd a Roborock E5-öt? $1-ral szállj be!

Jan 26, 2023 | 7 comments

Mit szólnál egy Roborock E5 robotporszívóhoz otthonra? Hidd el, rengeteg időt spórolhatsz meg magadnak, ha ezzel takarítasz. Akkor hát miért nem csapsz le rá? Túl drága? Nos, ha egyedül veszed meg, akkor biztosan, de ha közösen finanszírozzuk neked, akkor már 1 dollárért, vagyis körülbelül 370 Ft-ért is a bezsákolhatod. Már a Space-ben is kértétek, legyen hát ez a heti céltermékünk!

A Roborock célára 380 dollár, aminek 37%-a gyűlt már össze. Ha sikerül még úgy 240 felhasználót behúzni, akinek megéri a minimális 1 dolláros beugrót a termék, egyikünk viheti is. Ha 10-et is megér, akkor 24 új beszálló is elegendő, 20-szal már csak 12, és így tovább. Meddig mehetsz így el? Maximum a célár 10%-áig, azaz 38 dollárig (körülbelül 14.000 Ft). Döntsd el Te, mennyit ér meg neked, ha szerencséd van, és te veheted, a rászánt összeg így is, úgy is töredéke lesz csak annak, amennyiért bárhol máshol megszerezhetnéd a robotporszívót. Minél többet dobsz be, annál nagyobb eséllyel lehet a Tiéd, de az egyenlő esélyeket garantáló algoritmusnak hála 370 Ft-tal is simán bezsákolhatod. Nem hiszel nekünk? Nézz szét nyugodtan az Árukeresőn vagy bárhol, ennél olcsóbb megoldást biztosan nem találsz. Az idő ugyanakkor szorít, mert már csak 4 nap maradt arra, hogy beteljen az összeg. Mit tehetsz te annak érdekében, hogy ez minél hamarabb bekövetkezzen? Sok mindent.

Oszd meg, hívd meg, szerezd meg!

Toborozni a sok ezer felhasználó közül a Space csevegőben tudsz, ahol éjjel-nappal megy a pörgés. Ha külsős barátokat, ismerősöket hívnál be, használd a Termékmegosztás funkciót vagy a Meghívást. Minden ismert régi közösségi oldalon – így a Facebookon, Instagramon, Viberen és társain – megoszthatók a közösségi vásárlások trendi megjelenésben, az így behúzott új regisztrálók ráadásul ingyenes beugrót kapnak az első feltöltésük után. Ha van még szabad meghívód, akkor az új meghívottjaid is megkapják ugyanezt a bónuszt, ahogyan Te is!

Nem volt szerencséd? A Roborock jóváírja!

Akkor sem kell elszomorodni, ha nem te lehetsz az a szerencsés egy, aki végül megveheti a porszívót, és akit a rendszer sorsolással választ ki. „Már hogy ne lennél szomorú, hiszen most buktam el a pénzemet!” – mondhatnád erre. Ez a pláne az egészben: ez itt nem történhet meg. A SocialStore ugyanis egy olyan innovatív közösségi platform, ahol a veszítés lehetősége kizárt. Az egyetlen, aki ténylegesen „elveszíti” a pénzét, az a szerencsés, aki megveheti érte a terméket. A többieknek személyesen a Roborock írja majd jóvá az elbukott összeget úgynevezett közösségi kedvezményként. Ezt a STORE oldalon használhatod fel, ahol a legnagyobb világmárkák és üzletek listázzák legjobb termékeiket remek áron.

Vennél mondjuk egy YSL Black Opium parfümöt? A visszakapott kedvezményeid beváltásával a 76 dolláros átlagár helyett már 68-ért viheted. Ez ráadásul csak egy a több tucat remek ajánlat közül, amit itt kínálnak neked az eladók. Ráadásul, ha nem akarod még beváltani az összeget, vagy épp nincs kedvezményed, akkor a vásárlásaid után bónusz közösségi kreditet, avagy indollárt kapsz a világmárkáktól, ami tulajdonképpen ingyenes beugró a közösségi vásárlásba. Mindeközben pedig a Roborock is ismét szabad prédává válik, a következő körben ismét a tiéd lehet!

Ha neked 370 Ft-ot sem ér meg a Roborock E5, akkor üzend meg itt kommentben, mi legyen a következő hét célterméke.

Benne vagy?

ALLYOS – SocialStore

#allyos #SocialStore #Roborock #YSL

5 1 vote
Cikk értékelése
guest
7 Hozzászólások
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
CryptoWarrior
CryptoWarrior
2 months ago

Nekem az a Switch hogy kúszik megint felfele jobban tetszik 😀 de mindenkinek más a preferenciája

JB89
JB89
2 months ago
Reply to  CryptoWarrior

Gondolom a takarítás nem a te reszortod otthon. 😀

CryptoWarrior
CryptoWarrior
2 months ago
Reply to  JB89

Jogos😅

Rue
Rue
2 months ago

Az a baj, hogy perpillanat a Switch, az Xbox, meg ez is kb. ugyanúgy áll, egyszerűbb lenne összebeszélni, hogy melyiket akarjuk és abba bedobni mindent. Már rég össze is gyűlt volna az egyiknek az ára.

CsabiHUN
CsabiHUN
2 months ago
Reply to  Rue

Amíg kinövi magát a dolog addig fókuszálni kéne valóban.

Pig Benis
Pig Benis
2 months ago

Nekem pont ilyen van otthon, de benne vagyok. Ha elviszem, ugyanitt eladó 😂

Lexi
Lexi
1 month ago
Reply to  Pig Benis

Mennyit engedsz belőle? 😀