You are currently viewing Vice City visszavár! – Befutott a GTA VI első előzetese

Vice City visszavár! – Befutott a GTA VI első előzetese

Talán nincs még egy olyan videojáték a piacon, amely akkora kultusznak örvendene a gamerek körében, mint a Rockstar Games által fejlesztett Grand Theft Auto. A szervezett bűnözés világába kalauzoló franchise kapcsán szinte mindenkinek vannak fergeteges sztorijai, és mondhatjuk, hogy 1997-es debütálása óta töretlen népszerégnek örvend a széria. Mindezek fényében több mint meglepő, hogy már tíz éve nem jött ki hivatalos új rész. A legutolsó megjelenés, azaz a GTA V még a PS3-as korszakban került a polcokra, mely egyenesen szórakoztatóipari rekordot döntött akkor. Azóta persze itt volt a szintén megasikeres, a mai napig frissülő Grand Theft Auto Online, de végre a Rockstarnál is úgy látták, hogy itt az ideje teljesen új fejezetet nyitni a franchise történetében.

A GTA VI sztorija a 2002-es GTA: Vice City-hez hasonlóan ismét a Miamiról mintázott Vice City-ben játszódik, és az előzetes alapján leginkább egy modern kori Bonnie és Clyde-történetre hajaz majd, melynek középpontjában szintén egy bűnöző szerelmespár, Lucia és Jason áll. A trailer abszolút nem okozott csalódást a fanoknak, a játék elképesztően részletgazdagnak és atmoszférikusnak ígérkezik, méltónak a GTA névhez. Az örömünket sajnos némiképp csorbíthatja, hogy egészen 2025-ig kell várnunk a megjelenésre. Szokás szerint először PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re lesz kapható, később pedig PC-n is elérhető lesz.

2025-től keresd a SocialStore-ban is!

Igen, tudjuk, hogy ez még nagyon sok idő. Némiképp azonban vígaszt nyújthat, hogy a játék közösségi vásárlással is megszerezhető lesz igény esetén, akár PlayStationre és Xboxra is, sőt, ha sokan kérik, már a megjelenés előtt össze lehet dobni az árát. Ez azért kiemelten jó hír mindenkinek, mert bár egyelőre nem sok részlet derült ki, a kiadvány a legóvatosabb becslés szerint is 25.000-30.000 Ft-os áron lesz beszerezhető. Közösségi vásárlóként viszont szokás szerint tetszőleges lesz az ára, mindenki maga dönti el, mennyivel száll be a termék közös finanszírozásába, ahogyan a most elérhető több száz luxuscikk esetében is. A játék így akár 3600 Ft-ért is elvihető lesz. Ami fix, az a minimum beszálló összeg, ami 1 dollár (körülbelül 360 Ft).

Ha a célár összegyűlt, egy szerencsés, véletlenszerűen kiválasztott közösségi vásárló veheti meg az árucikket annyiért, amennyivel beszállt. A többiek ilyenkor nem veszítik el a pénzüket, csupán az összeg közösségi funkcióját, és így sima, már jól ismert levásárolható kedvezményként kapják vissza azt, melyet az appon belül szabadon beválthatnak az itt listázott akciós termékeken.

Neked hogy tetszett a trailer? Te is várod már, hogy visszatérhess Vice City-be, és utcai bűnözőként randalírozhass? Írd meg kommentben, a további részletekért pedig figyeld híreinket!

Benne vagy?

ALLYOS – SocialStore

#allyos #SocialStore #GTA #GrandTheftAuto #Rockstar #PlayStation #Xbox

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
17 hozzászólás
legrégebbi
Legújabb A legtöbb szavazatot kapott
Inline Feedbacks
View all comments
Cagliostro
Cagliostro
5 hónapja

Azta! Nagyon város!

Bp23
Bp23
5 hónapja

Ahh de miéért? 2025, hol van az még!

Mr. Nice Guy
Mr. Nice Guy
Reply to  Bp23
5 hónapja

Inkább dolgozzák ki rendesen mint hogy összevágják. 🙂

Bp23
Bp23
Reply to  Mr. Nice Guy
5 hónapja

Jogos.

Wrestler
Wrestler
Reply to  Bp23
5 hónapja

Ez most engem is földhöz vágott kicsit. 😀

Bomber Jack
Bomber Jack
5 hónapja

Rohadt jól néz ki!

Frank
Frank
5 hónapja

Már most imádom. 🙂

Jocó
Jocó
5 hónapja

A Vice City volt a kedvencem, örök favorit. 😀

apple_guy
apple_guy
Reply to  Jocó
5 hónapja

Nekem az volt az első GTA amivel játszottam, uh nekem is speciális emlék marad. 🙂

Boris
Boris
5 hónapja

Na eeez. Fú, de rohadtul várom!

Kingsman
Kingsman
5 hónapja

Rohadt jó, már vagy tízszer megnéztem. 😀

Dante
Dante
5 hónapja

Fú de repül az idő.

Rebel Moon
Rebel Moon
5 hónapja

Csak el ne szúrják.

Rex
Rex
5 hónapja

A PC-sek megint megszívják.

Johnny Cage
Johnny Cage
5 hónapja

Ez a grafika, bakker. Nagyon durva.

Gerike
Gerike
5 hónapja

Nem bírom ki addig!!! 😀

Moron
Moron
5 hónapja

Brutális lesz. 2025-re már veszem is ki a szabit hozzá. 😀