You are currently viewing Vegyél részt Rekál sorsolásán, szerezz 1000 Indollart!

Vegyél részt Rekál sorsolásán, szerezz 1000 Indollart!

Feltöltötted már Social-egyenlegedet áprilisban? Ha igen, van egy jó hírünk: Te is részt veszel a Rekál által meghirdetett sorsoláson, aminek díja nem kevesebb, mint 1000 Indollar. Ráadásul teljesen mindegy, milyen nagyságú feltöltési csomagot választasz ebben a hónapban, a lényeg, hogy legalább egyszer tölts fel. Ha még nem tetted, semmi gond, hiszen április 30-ig van lehetőséged rá. EzutánRekál kihirdeti azt az egy szerencsést, aki májusban már 1000 dollár értékű közösségi kedvezménnyel lesz gazdagabb.

Ahogy az erről a felhívásról kitett legújabb videójában a népszerű influenszer elmondja, a nagyjából 360-370 ezer forint értékű ajándék ennek akár dupláját vagy az ötszörösét is érheti a SocialStore közösségi platformon, hála az itt zajló közösségi vásárlásnak. A dolog logikája hasonlít a közösségi finanszírozáséhoz, itt is ’sok kicsi sokra megy’ alapon kerül összedobásra egy-egy kinézett luxuscikk ára, amit a résztvevő vásárlók hagyományos üzletben talán teljesen elérhetetlennek gondolnának. Mivel azonban az árat együtt dobják össze, mindenki maga döntheti el, mennyivel száll be, így szerencsés kiválasztás esetén (ami véletlenszerű algoritmussal történik) egy résztvevő az általa bedobott összegért juthat hozzá bármihez a kínálatból, vagyis teljesen tetszőleges áron vásárolhat.

Töltsd fel egyenlegedet áprilisban, most 1000 Indollart nyerhetsz!

Az Indollar, avagy a közösségi kedvezmény az egyetlen pénzforma, amivel a közösségi vásárlásban részt lehet venni, ebből sorsol most ki ezret Rekál egy szerencsésnek. Ennek egyik egyedisége, hogy ha egy résztvevő nem kerül kiválasztásra egy közösen összedobott terméknél, azaz nem ő vásárolhat, akkor a betett Indollarjának csak a közösségi funkciója tud elveszni, és az összeg így sima levásárolható kedvezménnyé válik a számára, el nem veszik. Ennélfogva kockázata nincs.

A minimum beszálló összeg minden terméknél 1 dollár, ami óránként növelhető ugyanennyivel, egészen a célár 10%-áig. Minél többet tesz be valaki, annál jobb esélyei lesznek kiválasztásra kerülni a termék megvásárlására. Ezért is mondta azt Rekál, hogy az Indollar a tényleges értékénél kétszer vagy akár ötször többet is érhet, hiszen azáltal sokkal drágább luxuscikkek szerezhetők. Rekál csapatában volt például olyan, aki 3500 Ft-ért vett PlayStation 5-öt, és olyan közösségi vásárló is akad, aki már a huszadik luxuscikkét szerezte meg. Sőt, olyan is, aki az évek során 1,3 millió forint elköltésével 3,4 millió forint értékű árucikket vitt haza.

Rekál saját vásárlói csapatába egyébként bárki csatlakozhat, az influenszer dedikált céltermékeinek (PlayStation 5, PS/X controller) adatlapján, a Csapat sorban lévő Csatlakozás gombbal. A team már elérte az 1000 főt, és nincs megállás továbbra sem. 2000 csatlakozónál vajon 2000, 5000 csatlakozónál pedig 5000 Indollart sorsol majd ki Rekál? Csak egy módon deríthetjük ki. Addig is töltsd fel egyenlegedet és vegyél részt a sorsoláson!

Benne vagy?

ALLYOS – SocialStore

#allyos #SocialStore #Rekál #sorsolás

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
11 hozzászólás
legrégebbi
Legújabb A legtöbb szavazatot kapott
Inline Feedbacks
View all comments
Erős Pista
Erős Pista
24 napja

Áprilisban már kétszer is töltöttem fel uh jó vagyok 😀

Speedy Gonzales
Speedy Gonzales
24 napja

Már megvolt 🙂

Lexi
Lexi
24 napja

Kíváncsian várjuk a sorsolást. 🙂

Dante
Dante
24 napja

Jó lett. 🙂 A múltkori plázás kérdezgetős is tetszett 😀

Pjotr
Pjotr
24 napja

Ment a feltöltés.

Mr. Nice Guy
Mr. Nice Guy
24 napja

Hajtsuk közben a PS5-öt is akkor. 🙂

Johnny Cage
Johnny Cage
24 napja

Enyém lesz érzem. 😀

Rex
Rex
24 napja

Közben jöhet az újabb PS5 is valakinek 😀

Gerike
Gerike
24 napja

Meglesz a 2000 is nemsoká 😀

GFG
GFG
24 napja

Jó gyorsan meglett az ezer 🙂

trackback
URL
22 napja

… [Trackback]

[…] Informations on that Topic: allyos.com/vegyel-reszt-rekal-sorsolasan-szerezz-1000-indollart/ […]