You are currently viewing Várjuk együtt a Forma-1 Magyar Nagydíjat!

Várjuk együtt a Forma-1 Magyar Nagydíjat!

Egy perc megállás sincs a szurkolók számára. A Foci-EB még javában tart, de vasárnap már a Forma-1 Brit Nagydíjra is készíthetjük magunkat, és persze a Magyar Nagydíjra sem kell sokat várni, ami július 21-én kerül megrendezésre a Hungaroringen. A foci mellett talán ez az a sportág, amiért a legjobban megőrülünk itt Magyarországon, nem volt hát kérdés, hogy a Közösségi Áruházban is kiemelt szerepet kap majd, akárcsak az EB.

Ha az elmúlt hetekben vagy korábban csatlakoztál a SocialStore-közösséghez, akkor az EB kapcsán megtapasztalhattad te is, hogy a közös szurkolás itt egészen új értelmet nyer, hiszen például különféle szurkolói termékek közös megvásárlásával is emeljük a téteket. Mint minden itt elérhetővé tett árucikk, ezeket is együttesen, közösségi finanszírozással lehet megszerezni. Akit érdekel, az 1 dolláros minimum beszálló összeggel csatlakozhat, majd óránként betehet újabb 1 dollárt. A szurkolók itt saját vásárlói csapatokban gyűlnek össze, és együtt garantálják, hogy a lejárati időn belül sikerüljön az adott termék árának 100%-át összegyűjteni. Ugyan bárki csatlakozhat ehhez, de ha azt akarod, hogy valaki a te baráti körödből szerezhessen meg egy igazi álomterméket akár 3700 Ft-ért, akkor csapatként ezt elő tudjátok segíteni, például célzott összedobással, a termék minél többszöri megosztásával és a csapatotok bővítésével (például az ajándék beszálló összeget rejtő meghívók kiküldésével).

A közös szurkolás és a meccsek, futamok együttes élvezete eddig is hihetetlenül izgalmas volt, így viszont még magasabb a tét. Vajon a végére sikerül összedobnunk együtt az árakat? A legjobb az egészben, hogy bár a feszültség garantált, a kockázattól nem kell tartani. Hogy miért? Egyszerűen azért, mert a közösségi vásárlás világszerte egyedülálló koncepciót valósít meg, aminek lényege, hogy csakis levásárolható kedvezménnyel lehet részt venni a termékek árának összedobásában. Ezt pedig abban az esetben, ha nem volt szerencséd – mert nem te voltál az az egy véletlenszerű kiválasztott, aki a betett pénzéért cserébe vásárolhat – egyszerűen be tudod váltani az appon belüli egyéni vásárlásnál, például egy csomag Parodontax fogkrém vagy akár egy Apple AirPods árának csökkentéséhez, el nem veszíted.

A Forma-1 Nagydíj kapcsán most ismét néhány különlegesség került fel a kínálatba, amelyek csak limitált ideig érhetők el ilyen formában, így nem árt sietni. Válaszd ki, amelyik szimpatikus, és kezdjétek el már most összedobni az árát a haverokkal! Keresd a Forma-1 logóval ellátott, a versenyhez kapcsolódó vagy a futam hivatalos szponzoraitól származó tételeket a Social-oldalon!

LEGO Mercedes-AMG  F1

Tudd meg, milyen érzés a versenypálya királyának lenni a LEGO Technic Mercedes-AMG F1 W14 E Performance készlettel! Ez a lenyűgöző modell tökéletesen visszaadja a valósághű részleteket és technikai megoldásokat, amelyek a Forma-1 világának csúcsát jelentik. A készletet úgy tervezték, hogy minden autó- és LEGO rajongó szívét megdobogtassa, legyen szó gyűjtőről vagy ifjú mérnökről.

  • Social célár: $290

Rolex Cosmograph Daytona

Lépj be az időmérés csúcstechnológiájának világába a Rolex Cosmograph Daytonaval! Ez az ikonikus óra a sebesség és a precizitás szinonimája, amelyet a világ legnevesebb autóversenyeinek inspirációja éltet. A Daytona nemcsak a stílus és az elegancia megtestesítője, hanem egy kivételes műszaki teljesítményű időmérő eszköz is, amely a modern élet ritmusával tart lépést.

  • Social célár: $26.620

Ferrari SPTWR Race hátizsák

Fedezd fel a stílust és a sebességet a Ferrari SPTWR Race hátizsákkal, amely nem csak egy egyszerű táska, hanem a sportosság és elegancia tökéletes kombinációja. A Ferrari ikonikus dizájnja és a prémium anyagok garantálják, hogy minden pillanatban a figyelem középpontjába kerülj.

  • Social célár: $130

Benne vagy?

ALLYOS – SocialStore

#allyos #SocialStore #F1