Space: Vár az exkluzív közösségi tér

Feb 2, 2023 | 6 comments

Az utóbbi időben néhányan jelezétek nekünk, hogy a korábbi Facebook-csoportokban már nem aktívkodnak annyit a felhasználók, mint korábban. Ennek oka, hogy időközben teljesen megújult az Allyos – SocialStore közösségi platform, és a közösségi aktivitás már teljes egészében az appon belül zajlik. Ezért is jött létre a Space csevegő, mely nem más, mint a közösségi vásárlók saját exkluzív közösségi tere, ahol 0-24-ben tehetitek fel kérdéseiteket, beszélhetitek meg egymással vásárlásaitokat, illetve toborozhattok társakat.

Világszerte garantáltan a legolcsóbb árak

Online vásárolni bárki tud, sőt, remek akciókat is könnyedén találhatsz bárhol. Persze mit is értünk remek alatt? 20%-, 30%-, esetleg 50%-os leárazást? Ha Te is úgy érzed, hogy ennél jobb lehetőséget is találhatsz, jól gondolod, de ahhoz nem elég, ha sima vásárló vagy, Közösségi Vásárlóvá is kell válnod! Mi a különbség? Lényegében az, hogy – mint az az elnevezésből is adódik –, itt egy nagy közösség része leszel, amelyen belül nem csupán a többi vásárló, de több száz világmárka és üzlet is a partnered lesz. Hogy miért gyűlünk mind össze? Egyszerű: azért, hogy a világon elérhető legolcsóbb árakat érhessük el közös erőfeszítéssel, és romantikusan szólva egymás álmait váltsuk valóra álmodozás helyett.

Hogy működik ez? Gondolj rá úgy, mint a közösségi finanszírozásra a hagyományos vásárlásban. A végeredmény: több száz világmárka által kínált luxustermék (pl. egy Apple iPhone 14 Pro Max, egy álomnyaralás a Seychelle-szigeteken, egy Mercedes CLA…) egy online platformon, melyeknek az árát együtt dobjuk össze, minimum 1 dolláros (körülbelül 370 Ft) beugrókkal, ami tetszés szerint óránként növelhető, maximum a teljes ár 10%-áig. A végén egyikünk elviszi legalább 90%-kal olcsóbban, a többiek pedig úgynevezett közösségi kedvezmény formájában visszakapják a betett összeget és azt 100%-ban le tudják vásárolni. Veszíteni tehát sehogy sem lehet.

Csatlakozz a közösségi vásárlók exkluzív csevegő-felületéhez!

Irány a Space!

Na de ahogy mondtuk, a közösségi vásárláshoz nem elég csak vásárolni, az ugyanis közösség nélkül nem működik. Te és az összes többi felhasználó, Ti vagytok azok, akik lehetővé teszik, hogy közösen a világ legolcsóbb árain vehessük meg azokat a luxuscikkeket, amelyeket más helyzetben talán teljesen elérhetetlennek gondolnánk. Mit tehetsz Te ennek érdekében? Elég, ha aktív tagja vagy a közösségnek, ennek elsődleges felülete pedig a Space!

Kinéztél egy terméket, és szeretnéd, hogy már egy órán belül összegyűljön az ára? Irány a Space, és toborozz társakat a több ezer közösségi vásárló közül! Nem tudod, mibe lenne érdemes beszállnod? Irány a Space, és kérd ki a többiek tanácsát! Van valami, amit hiányolsz a kínálatból? Irány a Space, és üzend meg a partnermárkáknak, mit listázzanak neked! Tudni szeretnéd, ki volt a legutóbbi szerencsés közösségi vásárló? Irány a Space! Elakadtál vagy kérdésed van? Irány a… Na, szóval érted. Ha közösségi vásárló vagy és szeretnél minél több és minél drágább terméket megszerezni akár 370 forintos áron, akkor neked is a Space-ben a helyed.

Kezdd el már most, és köszönj be a többiekben a Space-ben, ha még nem tetted meg! Aztán pedig közösségi vásárlásra fel!

Benne vagy?

ALLYOS – SocialStore

#allyos #SocialStore #Space #Apple #Mercedes

5 1 vote
Cikk értékelése
guest
6 Hozzászólások
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
JJJameson
JJJameson
1 month ago

Megéri jönni, mert ahogy írják is, itt jelentik be a nyerteseket is. 🙂

Bp23
Bp23
1 month ago

Én naponta párszor meg szoktam nyitni. Jól lehet amúgy boostolni a vásárlásokat.

Ritter
Ritter
1 month ago
Reply to  Bp23

Én is ránézek majdnem naponta.

Lexi
Lexi
1 month ago

Szerintem sokkal jobb, mint a FB-csoport volt.

Flapjack
Flapjack
1 month ago
Reply to  Lexi

Volt FB csoport? 😮

CryptoWarrior
CryptoWarrior
1 month ago

Csatlakozni ér!