You are currently viewing Válogatott mez vagy hivatalos meccslabda? Esetleg mindkettő?

Válogatott mez vagy hivatalos meccslabda? Esetleg mindkettő?

Az egyik legfeszültebb meccsen van túl a magyar csapat, múlt vasárnap a Skócia ellen vívott mérkőzésen szinte szó szerint az utolsó pillanatban sikerült gólt lőnie a magyar labdarúgó-válogatottnak, és ezzel 1-0-ra le is győzték a skótokat. Mind a stadionban, mind a hazai nappalikban, kocsmákban és szabadtéri kivetítéseken hatalmas volt az öröm és az elégedettség, és közben természetesen a közösségi vásárlók is hozzátették a magukét a szurkoláshoz. Nagyjából az EB felénél járunk, és úgy tűnik, hogy a bajnokság alkalmából elérhetővé tett különleges termékek közül a legtöbbeket a különféle szurkolói kellékek és kiegészítők érdekelték, például az 5 literes Heineken party hordó, amit nemrég ismét sikerült összedobni, ezúttal mindössze 1 dollárért, azaz nagyjából 370 Ft-ért lelt gazdára.

Most azonban, mivel az EB is a legizgalmasabb szakaszába lép, és hamarosan kiderül, Magyarország vajon továbbjut-e, itt az ideje a közösségi vásárlást is a maximumra tekerni. Főleg azért, mert az EB ideje alatt elérhetővé tett speciális termékek csak addig lesznek megszerezhetők akár 3700 Ft-ért is, ameddig a bajnokság tart. Nem árt belehúzni, ha Te is vinnél például egy meccslabdát vagy a hivatalos szurkolói mezt, hogy a döntőt már abban élvezhesd, akkor most itt a remek alkalom felpörgetni a dolgokat.

Így léphet új szintre a szurkolás!

Mivel a Space-ben is indult már szervezkedés ezekre, a héten ezt a két tételt emeljük ki nektek. Döntsd el, melyiket vinnéd haza szívesebben és szállj be először abba 1 dollárral. Mindkettőt akarod? Szállj be mindkettőbe! A szurkoló haverokat is megajándékoznád valamelyikkel? Álljatok vásárlói csapatba és szerezzétek meg együtt! Mindkettő összedobásához legalább 10 ember kell, és mindenki maga döntheti el, mennyivel száll be. Végül, ha a célár összegyűlt, egy szerencsés kiválasztott megveheti a terméket az általa betett összegért cserébe, mindenki más pedig levásárolható kedvezményként válthatja be a pénzét.


Adidas HUN jersey

  • A magyar válogatott hivatalos meze stílusos és modern szabású, ebben garantáltan a legmagasabb szintre emelheted a szurkolást, és egyben a futballtörténelem részévé válsz. A mez S-től XXL méretig érhető el, a kitűzött célára pedig 140 dollár. Ha az EB véget ér, ez a ruhadarab örök emlékként megmarad neked a feszült és örömteli szurkolás pillanatait megőrizve. 

EURO24 Pro Match Ball

  • Ha igazán kedves emlékeket őriznél a 24-es EB-ről, akkor a hivatalos meccslabda is remek választás lehet neked, akár trófeaként a polcon, akár a közös focizáshoz azokkal, akikkel végigszurkoltátok ezt a négy hetet. A laszti díszdobozos kivitelben érkezik, illeszkedve a sport eleganciájához és stílusához. Ennek a célára 170 dollár, nem sokkal több, mint a mezé.

Ezen a héten ezt a két EB-s terméket emeljük ki nektek. Most már rajtatok múlik, melyiket milyen gyorsan sikerül összedobni és hányat visznek haza belőlük a közösségi vásárlók. Limit nincs, egyedül csak az idő számít, hiszen az EB végéig lesznek csak elérhetők itt. A siker érdekében álljatok össze csapattá, és buzdítsátok a többieket is!

Toborozni a sok ezer felhasználó közül a Space csevegőben tudsz, ahol éjjel-nappal megy a pörgés. Ha külsős barátokat, ismerősöket hívnál be, használd a Termékmegosztás funkciót vagy a Meghívást. A legtöbb ismert közösségi oldalon – így a Facebookon, Viberen és társain – megoszthatók a közösségi vásárlások trendi megjelenéssel. Meghívóból már az EB alatt is korlátlan mennyiséget küldhetsz ki, amivel az új tagok regisztrálása, majd első egyenlegfeltöltése-után Te is és meghívottad is kaptok egy-egy ajándék Indollart, vagyis beszálló összeget a közös vásárláshoz.

Vásárlásra és szurkolásra fel!

Benne vagy?

ALLYOS – SocialStore

#allyos #SocialStore #EB #Adidas