You are currently viewing Valentin-napi meglepetések a CinemaCity-ben

Valentin-napi meglepetések a CinemaCity-ben

Habár a hollywoodi sztárjkhullámok alaposan éreztetik hatásukat, szerencsére februárban sem maradunk néznivaló nélkül a moziban. Mint mindig, ez a hónap elsősorban a romantika kedvelőinek kedvez, Valentin-napra időzítve szokás szerint több produkció igyekszik a vetítőtermekbe csábítani a szerelmespárokat. Itt van rögtön az Argylle: A szuperkém, ami mondhatni a tökéletes randifilm, hiszen egy hamisítatlan love story és egy stílusos akciófilm keverékéről van szó a Kingsman-filmek rendezőjétől. Az ettől picit komolyabb drámára vágyó párok segítségére az Elvis és Priscilla Presley viharos kapcsolatát feldolgozó Priscilla érkezik a hónap elején, míg a morbidabb humort kedvelő szerelmeseknek a Lisa Frankenstein lehet a legjobb döntés, mely horrorisztikus elemekkel megtűzdelt vígjátékként bombázza rekeszizmainkat.

Persze a február nem csupán a Valentin-napból áll, így a romantikus történetektől kiütést kapó nézők nagy örömére beúszik néhány régóta várt szuperprodukció is a hónapban. Itt lesz például a Dűne – Második rész, a Bob Marley életét feldolgozó Bob Marley: One Love, a szívbemarkoló Egy élet Anthony Hopkinsszal, valamint a Marvel-univerzumhoz kötődő Madame Web is.

Páros moziélmény akár 350 Ft-ért!

A CinemaCity páros belépőt a SocialStore-ban két módon is lehetőséged van megszerezni. A SOCIAL oldalon a neked tetsző áron lehet a tiéd, ugyanis a termék itt közösségi vásárlásban érhető el, azaz az árát az érdeklődő vásárlók együtt dobják össze. A kitűzött célár $30, ez villámgyorsan fedezhető, ha mindenki megosztja a terméket közösségi oldalain, minél több barátot, ismerőst hív be, és ha a Space belső csevegőben felhívja a többiek figyelmét arra, hogy ezt a tételt szeretné összedobni, és ehhez segítséget kér tőlük.

A páros belépő a STORE oldalon szintén megvehető, itt viszont mindenki csak egyénileg vásárolhat. A termék így 17 dollárért lehet a Tiéd, ebből viszont 1 dollárt visszakapsz ajándék közösségi kreditként. Mire jó ez? Gondolj rá úgy, mint hűségpontra, amiből többszázezres vagy akár többmilliós értékű terméket is szerezhetsz magadnak a SOCIAL oldalon. Itt ezt használhatod beugróként, ami minden termék esetén minimum $1. Óránként ezt aztán tudod bővíteni ugyanennyivel. Beszállhatsz így például egy PlayStation 5, egy iPad Pro M2, egy MK Camille Watch, sőt, a második CinemaCity belépő megvételébe is. Végül, ha a célár összegyűlt, egy szerencsés kiválasztott megveheti bármelyiket az általa bedobott összegért cserébe. Mivel kizárólag funkciós közösségi kedvezménnyel lehet részt venni, a többieknél csak a betett összeg közösségi funkciója veszik el. A pénz így sima levásárolható kedvezménnyé válik a számukra, melyek beválthatnak a Store-ban. Így a következő CinemaCity páros belépőd már csak 16 dollárba fog kerülni például.

Növeljétek az esélyeiteket és a pároddal együtt szálljatok be a vásárlási versenybe! Aztán pedig hívjatok meg minél több barátot és ismerőst! Ha kellően aktívak vagytok, akár egy egész moziterem megtölthető csak közösségi vásárlókkal, akik mind 350 Ft-ért váltottak jegyet maguknak és kedvesüknek.

Benne vagy?

ALLYOS – SocialStore

#allyos #SocialStore #CinemaCity #Argylle #LisaFrankenstein #Dűne2 #MadameWeb #BobMarley

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
15 hozzászólás
legrégebbi
Legújabb A legtöbb szavazatot kapott
Inline Feedbacks
View all comments
Cagliostro
Cagliostro
19 napja

Az Argylle-t nagyon vártuk 🙂

Nóri
Nóri
19 napja

Vow, azt hittem a Dűne csak március. De jóó

Bp23
Bp23
Reply to  Nóri
19 napja

Február utolsó napja 😀

Lexi
Lexi
19 napja

A héten megint vitt valaki egyet.

Jocó
Jocó
19 napja

Bob Marley-film? Erről nem is tudtam. 😀

Mr. Nice Guy
Mr. Nice Guy
19 napja

Hajtsuk is meg akkor picit mert még csak 13%-on a CC belépő.

JB89
JB89
19 napja

Páros belépőt már szereztem SocialStore-ben de párt hozzá még nem. XD

Frank
Frank
Reply to  JB89
19 napja

Hát, Valentin napig még van idő XD

Rue
Rue
19 napja

Mozizunk. 🙂

Dante
Dante
19 napja

Mi nemrég voltunk az Imádlak utálni-n, hát nem volt egy nagy eresztés, nem ajánlom senkinek Valentin-napra. :/

Speedy Gonzales
Speedy Gonzales
19 napja

Hát ez a Madame Web katasztrófa lesz :/

Erős Pista
Erős Pista
19 napja

Argylle-ra megyünk a hétvégén.

apple_guy
apple_guy
19 napja

Dűnét várjuk.

Rex
Rex
Reply to  apple_guy
19 napja

na azt mi is.

Pixie
Pixie
19 napja

A Lisa Frankenstein jópofának tűnik.