Válassz: MAC kedvezmény vagy Xbox konzol

Jan 30, 2023 | 7 comments

Nap, mint nap újabb nagynevű üzletek és márkák csatlakoznak a legújabb közösségi platformhoz, a SocialStore-hoz. Az ajándékutalványok szerelmesei ismét örülhetnek, hisz most a MAC-en a sor, melynek 150 dollár értékű giftcardja a Store-ban 149-ért is elvihető, ha maradt közösségi kedvezményed. Ennél jobb árat garantáltan nem találsz hozzá országszerte.

Ha nincs kedvezményed, vagy nem szeretnéd felhasználni, akkor a MAC 370 forint értékű ajándék közösségi kreditet, más néven indollárt adományoz neked, amelyből lehetőséged lesz beszállni bármelyik futó közösségi vásárlásba. Olyan ez, mint a hűségpont, azzal a különbséggel, hogy ebből többszázezres vagy akár többmilliós terméket is szerezhetsz, gyakorlatilag ingyen. Sőt, el sem tudod azt veszíteni, kivéve ha te vagy a „győztes”, azaz te veheted a terméket a neked tetsző áron. 

Szeretnél egy ingyenes Xboxot? A MAC fedezi.

Nézd csak, az Xbox Series X ára például már 48%-ban össze is gyűlt. Szeretnéd, hogy a MAC meghívjon rá? Használd fel a tőlük kapott ingyenes beugródat, és szállj be! Ha szerencsés van, annyiért viheted is, és akkor a MAC szó szerint adott neked egy új konzolt ajándékba. Ha pedig nem volt szerencséd, az MAC-nél és még rengeteg másik partnerüzletnél levásárolhatod az ajándék feltöltést.

Gondoskodj róla, hogy minél gyorsabban összejöjjön a teljes ár, és egyikünk – remélhetőleg Te – elvihesse. Használd a Termékmegosztás opciót, és oszd meg az Xboxot Facebookon, Instán, ahol csak tudod, húzz be onnan minél több havert, ismerőst. Hidd el, mind hálásak lesznek neked ezért, hiszen egyedülálló vásárlási lehetőséget adtál a kezükbe, új regisztrálóként ráadásul ingyenes beugrót is kapnak az első feltöltésük után.

Mit szeretnél, mire hívjon még meg a MAC? Mondd el a Space-en, a közösségi vásárlók exkluzív csevegő felületén, vagy írd meg itt kommentben!

Benne vagy?

ALLYOS – SocialStore

#allyos #SocialStore #MAC #Xbox

5 2 votes
Cikk értékelése
guest
7 Hozzászólások
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
apple_guy
apple_guy
1 month ago

Az Xboxban már benne vagyok 7-tel.

Rue
Rue
1 month ago

Na most adtatok egy jó ötletet szülinapi ajándékhoz. 😀

RoboRobi
RoboRobi
1 month ago

Oké de mi az a MAC? 😂

Cili
Cili
1 month ago
Reply to  RoboRobi

Kozmetikumokat gyártanak 😀

RoboRobi
RoboRobi
1 month ago
Reply to  Cili

Kössz 😅

Pig Benis
Pig Benis
1 month ago

Toljuk a boxot 😁

Create Account
3 days ago

Reading your article has greatly helped me, and I agree with you. But I still have some questions. Can you help me? I will pay attention to your answer. thank you.