Újabb Xboxot sikerült összedobni

Mar 13, 2023 | 20 comments

Imádják a közösségi vásárlók az XBOX Series X–et, néhány hét leforgása alatt már a második konzol árát sikerült összedobni! A szerencsés vásárló mindössze 6 dollárral, azaz körülbelül 2.200 Ft-tal szállt be a 288.000 Ft célárú termékbe. Ez tehát azt jelenti, hogy több mint 99%-kal olcsóbban jutott hozzá.

Kérlek, most állj meg egy pillanatra és gondolkozz el azon, Te mire szoktál elkölteni 2.200 forintot. Egy ebédre, egy tubus samponra vagy egy pár új zoknira? Gondoltad volna, hogy ugyanebből a pénzből egy vadiúj Xbox is a Tiéd lehet? Ha még mindig nem hiszed, hát itt a bizonyíték.

Az ár nem fontos

A Közösségi Vásárlás pontosan ezt teszi lehetővé: álmaid termékeit a neked tetsző áron veheted meg, hiszen a teljes díjat a közösség dobja össze. A minimum beugró mindig 1 dollár, maximum pedig a célár 10%-áig mehetsz el. Minél többet dobsz be, annál jobban nőnek az esélyeid rá, hogy te legyél a kiválasztott. Ugyanakkor, mint azt a mostani példa is mutatja, nem feltétlenül a legnagyobb összeg visz mindent, hiszen a SocialStore egyedi algoritmusa a bedobott pénzek szerint arányosítva, ugyanakkor véletlenszerűen választ. Ebben a körben egyébként a legmagasabb tét 68 dollár, azaz körülbelül 24.500 Ft volt, ami még mindig nevetségesen alacsony ár lett volna az Xboxért, világszerte ennél olcsóbban sehol sem lenne beszerezhető.

Hagyd abba az álmodozást, 2.200 Ft-ot neked is megérhet.

Így lesz 60.000 Ft-ból 1.8 millió

Az XBOX tulajdonosa már évek óta használja az SocialStore-t, így nem meglepő módon nem ez volt az első sikeres közösségi vásárlása. Eddig már 1.8 millió Ft értékű termék lett az övé, de mindössze csak 60.000-et költött el rájuk. Mi a titka? Egyszerű: aktívan használja az appot. Minél több időt töltesz el ezen az új közösségi paltformon, annál több luxustermék megszerzésére van lehetőséged. Akkor sem kell elkenődni, ha ebben a körben nem te voltál a szerencsés. Ez nem lottó, itt a „szelvény” árát nem bukod el, helyette levásárolható kedvezményként mindent visszakapsz, majd újra próbálkozhatsz kockázat nélkül.

Az XBOX tulajdonosa az egyetlen, aki ténylegesen elvesztette a betett pénzét, hiszen annyiért vehette meg a terméket. A többiek esetében csupán a közösségi funkció veszett el. Az összeget 100%-ban levásárolhatod a STORE oldalon, ahol több száz kiváló márka és üzlet kínálja legjobb termékeit remek áron, ajándék közösségi kredittel, amit közösségi vásárlásra fordíthatsz. Ha az XBOX most nem lett a tiéd, a következő alkalommal már simán megszerezheted. Addig is a visszakapott beugrót beválthatod például egy TB Recon Xbox kontrolleren, vagy hagyhatod, hogy a Microsoft 7 dollárnyi kedvezményt ajándékozzon neked, amiből a teljes konzolt is behúzhatod legközelebb.

Az XBOX egyébként ismét szabad préda, ha Te is szeretnél egyet ugyanilyen jó áron, akkor szállj be már most és a Termékmegosztás funkcióval húzz be minél több barátot a megvételébe! Ha kíváncsi vagy rá, ki vitte el az előzőt, nézz be a Space csevegőbe, ahol gratulálhatsz a szerencsésnek.

Benne vagy?

ALLYOS – SocialStore

#allyos #SocialStore #XBOX

5 2 votes
Cikk értékelése
guest
20 Hozzászólások
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Cagliostro
Cagliostro
12 days ago

Gratulálok!

Simon Says
Simon Says
12 days ago

Én is benne voltam 10-zel.

Rex
Rex
12 days ago
Reply to  Simon Says

Én 5-tel.

Kukac
Kukac
12 days ago
Reply to  Simon Says

Érezlek 😅

Lexi
Lexi
12 days ago

Gratula

Speedy Gonzales
Speedy Gonzales
12 days ago

Ahh, és megint nem én vittem. 😀

CryptoWarrior
CryptoWarrior
12 days ago

Gratuláció!! 😁

Kingsman
Kingsman
12 days ago

Az szép! A következő lehetne az enyém. 😀

Frenk
Frenk
12 days ago

Az elég fasza!
Végre kicsit nagyobb dolgok is összejönnek, mint parfümök!

Milán
Milán
12 days ago
Reply to  Frenk

Egy PS5 is összejöhetne akkor már. 🙂

Roxanne
Roxanne
12 days ago

Gratulálok!!

JB89
JB89
12 days ago

Mit esztek ennyire az Xboxon, inkább a PS5-be gyertek! 😀

Rebel Moon
Rebel Moon
12 days ago
Reply to  JB89

Én vinném mindkettőt. 😀

Johnny Cage
Johnny Cage
12 days ago
Reply to  JB89

Jól beszélsz. 😀

Bp23
Bp23
12 days ago

Kemény. Ennyiért az ecseri piacon se adnák oda a platóról lekapott verziót XD

Harley Quinn
Harley Quinn
12 days ago

Irigykedem. 🙂

Gerike
Gerike
12 days ago

Nem rossz. Gratula!

Mr. Nice Guy
Mr. Nice Guy
12 days ago

Szép!

Ádám Huszár
Ádám Huszár
12 days ago

Köszönet minden közösségi vásárlónak a részvételért! ✌️😎

AliBi88
AliBi88
11 days ago

Gratulálok!