You are currently viewing Újabb PS5-öt adott át Rekál

Újabb PS5-öt adott át Rekál

Már számon sem lehet tartani, hányadik PlayStation 5 konzol talált gazdára Rekál vásárlói csapatában. A szerencsés ezúttal Tomi volt, aki 99 dollárt, vagyis nagyjából 35.500 Ft-ot inelt be a termékbe, vagyis egészen a maximálisan betehető limitig ment el, hisz mint minden Social-tétel esetén, itt is csak a kijelölt célár 10%-ával szállhat be egy felhasználó. Habár ezzel megkockáztatod, hogy drágább lesz számodra a termék, egyúttal az esélyeid is nőnek arra, hogy kiválasztásra kerülj, azaz Te vásárolhasd meg a konzolt az általad betett összegért cserébe. Tomi taktikája bevált, hisz övé lett a PS5, mégsem volt olyan szerencsés, mint például az a vásárló, aki szintén Rekál csapatában jutott hozzá a PlayStationhöz korábban, mindössze 3600 Ft-ért. Persze így sincs ok a szomorkodásra, hiszen 35.500 Ft még mindig egészen nevetséges összeg a hagyományos üzletek 200-250 ezer forintos áraihoz képest.

Emellett Tomit maga Rekál lepte meg az újabb szerzeményével, mely átadásról videó is készül. Ebből megtudhatod, hogy Tomi nem akármilyen közösségi vásárló, hiszen az elmúlt két hónapban ez már a második PlayStation 5 konzol, amit megvett a SocialStore-on keresztül. Emellett egy LG mosógépet, egy 3 kilós Nutellát, egy 12 db-os Milka Oreo-csokit, 3 Calvin Klein-parfümöt és egy Pandora fülbevalót is hazavitt ebben az időszakban. Az Allyos-applikációt már évek óta használja, mindez pedig csak a nemrég megvásárolt termékeinek listája.    

@rekalofficial

Már számolni se tudom hanyadik PS5 talált gazdára… 🙂‍↔️ #fyp #rekal #allyos #streamer #nekedbe

♬ eredeti hang – Bölcs Richárd Márk

Legyen a Tiéd a következő PS5!

Ha szeretnél Tomi nyomdokaiba lépni, nem kell mást tenned, mint aktív közösségi vásárlóvá válnod. Ha kinéztél valamit, szállj be, és növeld az esélyeidet! Hívd meg ismerőseidet, küldj nekik meghívót az appból, amivel Te is és ők is szerezhettek 1-1 ajándék Indollart, vagyis beszálló összeget. Oszd meg a kinézett álomtermékedet közösségi oldalaidon és toborozz még több társat a Space belső csevegőben, hogy minél gyorsabban összegyűljön az ár! Közösségi vásárlóként lehetőséged van már 1 dollárral beszállni bármibe, a teljes árat mindig a közösség dobja össze együtt. Ha összejött a célár, a rendszer egy szerencsést választ ki, aki az általa betett összegért vásárolhat. Mindenki más a pénzét nem elbukja, hanem levásárolható kedvezményként válthatja be az appon belül.

Rekál csapatában már több mint ezren vannak, ezt megünneplendő az influenszer nemrég 1000 Indollart sorsolt ki a közösségi vásárlók között. Csatlakozz te is a csapatába és az újabb mérföldkő elérésekor talán már kétszer ennyi lesz a sorsolás díja!

Benne vagy?

ALLYOS – SocialStore

#allyos #SocialStore #átadás #PlayStation5 #Rekál

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments