Újabb Nintendo Switch ára gyűlt össze

Apr 25, 2023 | 16 comments

Ismét sikerült egy heti céltermék árát összedobnia a közösségi vásárlóknak, ezúttal egy Nintendo Switch Oled került új gazdához. A díjat minden közösségi vásárlásra kínált tétel esetében együtt dobjuk össze, végül azonban csak egyvalaki veheti meg a cuccot, akit a rendszer véletlenszerűen választ ki. A szerencsés ezúttal mindössze 63 dollárral, azaz nagyjából 22.000 Ft-tal volt benne a 630 dollár célárú termékben. Ez tehát azt jelenti, hogy 90%-kal olcsóbban szerezte meg azt. Egy hagyományos üzletben kizárt, hogy 100.000 Ft alatt hozzá lehetne jutni egy ilyen készülékhez, vagyis magabiztosan állíthatjuk, hogy ez a felhasználó a világon a legolcsóbban vásárolta meg a kézikonzolt. Mindezt a közösség erejével sikerült összehozni.

Az említett közösségi vásárló, aki most bizonyára repes az örömtől, láthatóan nagyon vágyott a Nintendora, mert a betehető legmagasabb összeggel, azaz a célár 10%-ával járult hozzá a közös finanszírozáshoz. Ezzel jelentősen növelte az esélyeit arra, hogy ő legyen a szerencsés kiválasztott. Talán még többet is hajlandó lett volna áldozni rá, ám a rendszer minden résztvevőnél itt húzza meg a felső határt, így senki sem juthat aránytalanul nagy előnyhöz. A minimum beugró egyébként 1 dollár, vagyis nagyjából 350 Ft, és már ennyiért is jó eséllyel bárki hazaviheti álmai termékét. Az említett szerencsés egyébként régi motoros a közösségi vásárlásban, évek óta használja a SocialStore platformot, és már ezelőtt is többször sikerült a neki tetsző áron megszereznie különféle termékeket, például egy Apple Watch Series 6-ot is.

Te mondod meg, mi kerüljön az árcímkére!

Nem volt szerencséd? A pénzt már vissza is kaptad!

Ha benne voltál a közösségi vásárlásban, de nem te vihetted a Switch-et, akkor sincs okod szomorúnak lenni, hiszen ilyenkor a SocialStore közösségi platform több száz társult márkája és üzlete levásárolható kedvezmény formájában írja jóvá neked az általad betett teljes összeget, amit aztán a Store oldalon használhatsz fel. Itt csak egyedül vásárolhatsz, viszont olyan árakon és olyan egyedi lehetőségekkel, amelyekhez hasonlót máshol garantáltan nem találsz. Vegyünk egy példát! Ha te is Nintendo-fan vagy, bizonyára nagy Super Mario-rajongó is egyben. A játék alapján készült mozifilm jelenleg sorra döntögeti a bevételi rekordokat a moziban, és alapvetően minden játékos imádja azt. Te láttad már? Ha nem, és érdekel, a CinemaCity mozikban megtekintheted.

Nagy szerencséd van, hiszen a Store oldalon páros belépőket vehetsz, amire be is válthatsz 1 dollárt a visszakapott beugródból. Így tehát 15 helyett 14 dollárért, vagyis nagyjából 4.800 Ft-ért mehettek el ketten megnézni a filmet. Mire válthatod be még a kedvezményeidet? Bármire abból az itt listázott kiváló termékekből, amelyeket több száz világmárka és üzlet kínál neked a Store-ban. A Samsung 1TB SSD-t 100 helyett 90 dollárért, a MAC Now you see me kozmetikai szettet 60 helyett 55-ért, a 24-es RedBull pakkot 45 helyett 43-ért veheted például meg.

A Te Nintendodat a CinemaCity fizetheti!

Mondunk még jobbat. Ha úgy döntesz, nem váltasz be kedvezményt, hanem teljes áron, azaz 15 dollárért veszed meg a CinemaCity páros belépőt, akkor a mozilánc 1 dollárt visszaad neked közösségi kredit, azaz indollár formájában. Hogy mi ez pontosan? Nem más, mint ingyenes beugró, amivel be tudsz szállni például a Nintendo Switch Oled megvételébe, mely ismét szabad préda lett. Ha ezúttal te leszel a szerencsés kiválasztott, akkor a CinemaCity maga hívott meg a termékre, ingyen!

Te is benne voltál a Nintendo Switch-ben? Legközelebb minek az árát gyűjtenéd össze? Írd meg kommentben, és a Space csevegőben, aztán közösségi vásárlásra fel!

Benne vagy?

ALLYOS – SocialStore

#allyos #SocialStore #Nintendo #CinemaCity

4 4 votes
Cikk értékelése
Subscribe
Notify of
guest
16 Hozzászólások
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Rebel Moon
Rebel Moon
1 month ago

Gratula!

Cagliostro
Cagliostro
1 month ago

Gratulálok!

apple_guy
apple_guy
1 month ago

Szép! Csak sajnos megint nem én vittem. 🙂

Rex
Rex
1 month ago

Hát most nem sokon múlt.

Bomber Jack
Bomber Jack
1 month ago
Reply to  Rex

Jaja, 2 órával határidő előtt még csak 98%-on volt, féltem h el fog úszni.

Lana Lang
Lana Lang
1 month ago

Hmm, következő körben már én is beszállok.

Johnny Cage
Johnny Cage
1 month ago
Reply to  Lana Lang

Gyere, már lehet megint beszállni. Osszuk, toljuk meg!

Roxanne
Roxanne
1 month ago

Hmm, erről akkor lemaradtam.

JB89
JB89
1 month ago

Gratulálok annak, aki vitte!

Kingsman
Kingsman
1 month ago

Ki vitte?

Milán
Milán
1 month ago
Reply to  Kingsman

Hát nem én. XD

Erős Pista
Erős Pista
1 month ago

Gratula! Szép volt.

JJJameson
JJJameson
1 month ago

A CC giftcard Socialben is fent van és ha minden igaz, nemsoká ki is pörög.

Dante
Dante
1 month ago

Az igen!

Rue
Rue
1 month ago

Benne voltam én is de csak 2 dolcsival.

Pig Benis
Pig Benis
1 month ago

Gratulálok