You are currently viewing Újabb célterméket választott Rekál

Újabb célterméket választott Rekál

Egy percre sincs megállás Rekál csapatában, alighogy sikerült összedobni a második PlayStation 5 konzolt – melyet ezúttal 8000 Ft-ért vehetett meg a szerencsés –, a népszerű streamer a harmadik sikeres összedobás előtt egy másik terméket is kiválasztott a csapatának, kiegészítő célként. Így tehát a PS5 mellett egy PlayStation vagy Xbox kontroller is rákerült a menüre. Mivel Rekál nem tudta eldönteni, hogy melyik konzolhoz válasszon kiegészítőt, úgy döntött, hogy egy termékként lehet beszállni az Xbox és a PS kontrollerbe, és miután sikeresen összegyűlt az ár, a szerencsés kiválasztott közösségi vásárló eldöntheti, melyik verziót kéri. Erről a kollégák a közösség vásárlást követően egyeztetnek majd az adott felhasználóval.

Fontos különbség a PS5-höz képest, hogy a kontrollert Rekál nem személyesen adja majd át, a kiszállítást ebben az esetben a platform egyik termékpartnere intézi, de extra kiszállítási díjat természetesen ezúttal sem kell fizetnie a szerencsés vásárlónak. A speciális, Rekál temhez kapcsolt terméket már Te is megtalálhatod a Social-oldal kínálatában, PS/X controller néven, és akárcsak a PlayStation 5 esetében, ennek a tételnek az adatlapján is van csatlakozási lehetőség. Ha tehát még nem vagy tagja Rekál saját vásárlói csapatának, de szeretnél, akkor mindenképp nyomj a Csatlakozás gombra! Innentől kezdve a FIFA koronázatlan hazai királyával együtt szállhatsz be a vásárlási versenybe.

Ha még nem regisztráltál, nem ismered a SocialStore-platformot, esetleg van olyan ismerősöd, aki nem próbálta még ki, de megérne neki mondjuk 3500 Ft-ot egy Xbox/PlayStation kontroller vagy akár egy teljes PS5 konzol, akkor van egy másik jó hírünk is. Az új regisztrálók a rekal promókód regisztrációnál történő megadásával rögtön egy ajándék $1 értékű közösségi kedvezményt kapnak az első feltöltésük után, ami nem más, mint ingyenes beszálló összeg a kinézett termékek valamelyikébe.  

Rekál már vár a csapatába!

A közösségi vásárlás egy újgenerációs vásárlási verseny, ami világszerte csakis az Allyos – SocialStore platformon lehetséges, mely az Instagtramhoz vagy a TikTokhoz hasonló felületként, és mobilapplikáció formájában érhető el. Itt ugyanakkor sem a felhasználók, sem az influenszerek nem lájkvadászatért vagy elérhetetlen termékek reklámozásáért gyűlnek össze, hanem azért, hogy közös erővel tegyék elérhetővé ezeket a luxuscikkeket bárki számára. A nap 24 órájában vásárlás zajlik a platformon, ami a Social oldalon a közösségi finanszírozáshoz hasonlóan működik, azaz mindenkinek lehetősége van kis összegekkel (minimum 1 dollár) beszállni, és együtt összedobni az árakat. Ha ez sikeresen megtörtént, a rendszer egy szerencsés résztvevőt választ ki, aki a betett összegért cserébe megkapja a vásárlás jogát, míg mindenki más levásárolható kedvezményként tudja beváltani a pénzét az appon belül, az úgynevezett Store-oldalon, ahol nemrég tíz új tétellel bővült a kínálat.

Mindegy, hogy a PS5-öt vagy a konzolok valamelyikét, vagy akár mindkettőt szeretnéd hazavinni tetszőleges áron, ha csatlakozol hozzá, Rekál a segítségedre lesz. Továbbá, mivel itt nincs limit a termékeket illetően – hiszen ez csupán platform, és az árucikkeket a társult termékpartnerek teszik elérhetővé – ha az egyik vásárlási körben nincs szerencséd, a vásárlás rögtön utána újraindul, és ismét jó esélyekkel szállsz versenybe a céltermékért, előbb-utóbb pedig garantáltan szerencséd lesz, hisz egy percre sincs megállás, a vásárlási verseny folyamatosan pörög, kockázat pedig nincs.

További infókért Rekál csapatáról, kitűzött termékeiről, illetve a hamarosan hozzá csatlakozó újabb influenszerek kilétéről kövesd Híreinket, illetve látogass el Rekál Twitch-oldalára!

Benne vagy?

ALLYOS – SocialStore

#allyos #SocialStore #Rekál #PlayStation #Xbox #kontroller

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
12 hozzászólás
legrégebbi
Legújabb A legtöbb szavazatot kapott
Inline Feedbacks
View all comments
Dante
Dante
11 napja

Na ez nagyon jó, több ilyen kombós megoldás is jöhet. 🙂

Kingsman
Kingsman
Reply to  Dante
11 napja

Space-ben írta Rekál ha ha bejön, akkor lehet ilyen PS5/Xbox konzollal is 🙂

Dante
Dante
Reply to  Kingsman
11 napja

Helyes helyes 🙂

JB89
JB89
11 napja

Na, király, örülök hogy így pörög a csapat 😀

Rex
Rex
11 napja

Hajtsuk ezt is. 🙂

Mr. Nice Guy
Mr. Nice Guy
11 napja

Nagy vagy 🙂

apple_guy
apple_guy
11 napja

Amúgy a 3. PS5 is lassan már 20%-on. 🙂

Nóri
Nóri
11 napja

Mikor lesz megint átadás? 🙂

Simon Says
Simon Says
Reply to  Nóri
11 napja

Azt én is várom. 🙂

Rekàl
Rekàl
Reply to  Nóri
9 napja

Szia Nóri. 😌 Az àtadás március 3.án lesz, ugyanis a kedves vásárló külföldön tartózkodik, és legközelebb csak a fent említett időponton jön haza. 😁

Nóri
Nóri
Reply to  Rekàl
8 napja

Szuper, várjuk! 🙂

Rebel Moon
Rebel Moon
11 napja

Ezek a céltermékek amúgy fixek, vagy majd lesz csere is és új céltermék?