Új Xboxodra a Microsoft hívhat meg

Jan 16, 2023 | 5 comments

Miért nem veszel egy TB Recon Xbox Controllert? Túl drága, és konzolod sincs hozzá? A SocialStore mindkettőre megoldást kínál. Örömmel jelentjük, hogy már a Microsoft is azon platform-partnerek táborát erősíti, amelyek a Store-oldalon a legjobb megoldással és legolcsóbb árral jelennek meg.

A kontrollert akár 25.840 Ft-ért is megveheted, ha van gyűjtött közössége kedvezményed, és beváltanád azt. Mivel itt kiszállítási díj sincs, ennél jobb árat garantáltan nem fogsz találni hozzá. Ha nincs kedvezményed, vagy nem akarod beváltani azt, akkor viszont a Microsoft maga ajándékoz neked 7 dollárnyi közösségi kreditet, amivel beszállhatsz bármelyik futó vásárlásba.

Kontrolleredhez csapj hozzá egy ingyenes Xboxot is!

Ha például ki szeretnéd egészíteni a szettet egy vadiúj Xbox Series X-szel, akkor rögtön be is dobhatod a minimum 1 dolláros beugródat a termékbe a Social oldalon. Azzal, ha óránként emeled a betett összeget vagy hagyod, hogy az Autio-in funkció ezt megtegye helyetted, és mind a 7 dollárt beteszed, durván növeled az esélyeidet. Ha szerencséd van, a konzolra maga a Microsoft hívott meg.

Ha pedig már ezt megtetted, gondoskodj róla, hogy minél gyorsabban összejöjjön a teljes ár, és egyikünk – remélhetőleg Te – elvihesse. Használd a Termékmegosztás opciót, és oszd meg az Xboxot Facebookon, Instán, ahol csak tudod, húzz be onnan minél több havert, ismerőst. Hidd el, mind hálásak lesznek neked ezért, hiszen egyedülálló vásárlási lehetőséget adtál a kezükbe, új regisztrálóként ráadásul ingyenes beugrót is kapnak az első feltöltésük után.

Nem te vitted? Sebaj, a pénz visszajár!

Mi van akkor, ha nem te viheted a konzolt? Nos, mivel a 7 dollárnyi beugrót amúgy is bónuszként kaptad, mondhatnád, hogy ez nem igazi veszteség, ha elbukod. Igen ám, csak a Közösségi Vásárlás nem így működik, itt ugyanis a nyeretlen beugró mindig visszajár, akkor is, ha azt ajándékba kaptad! Maga a Microsoft írja ismét jóvá neked az összeget, amit 100%-ban levásárolhatsz a Store-ban a több száz remek platform-partner remek áras termékein, amelyek után ismét bónusz közösségi kredit jár.

Benne vagy?

ALLYOS – SocialStore

#allyos #SocialStore #Microsoft #Xbox

5 1 vote
Cikk értékelése
Subscribe
Notify of
guest
5 Hozzászólások
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Jason
Jason
4 months ago

Inkább PS5-re hívjon meg. 😀

Lexi
Lexi
4 months ago
Reply to  Jason

Van fent az is. 😀

Bubu
Bubu
4 months ago

Jó ez géphez is?

Harczos
Harczos
4 months ago
Reply to  Bubu

Igen.

retirar dinero binance
2 months ago

Thank you for your sharing. I am worried that I lack creative ideas. It is your article that makes me full of hope. Thank you. But, I have a question, can you help me?