Új trackert hoz ki a Google, Te már az árát is tudod

Jan 18, 2023 | 8 comments

Az Apple AirTag komoly kihívója lehet a Google által fejlesztett új nyomkövető-eszköz, amelyet a májusi Google I/O alkalmával leplezhetnek le hivatalosan. Az UWB- és Bluetooth-alapú kütyü az AirTaghez hasonlóan jelenti majd le saját helyzetét a közelben lévő okostelefonoknak. Az, hogy mennyivel tud többet vagy lesz egyszerűbb a használata az Apple készülékénél, valószínűleg csak az év második felében derül ki, várhatóan akkor lesz elérhető ugyanis a boltok kínálatában. Egyelőre csak pletykák keringenek a trackerről, melyet állítólag Grogu kódnév alatt fejleszt a Nest eszközöket is kidolgozó csapat a Google-nél. Több mint valószínű azonban, hogy a végleges verziót nem a Star Wars-univerzum Baby Yodája után fogják elkeresztelni.

A név titok, de az ár a SocialStore-ban fix

Közösségi Vásárlóként egy dolgot azonban biztosan tudhatsz: amint piacra dobták a kütyüt, világszerte a SocialStore-ban lesz a legolcsóbb. Hovatovább, már az árát is pontosan tudhatod: amennyit neked megér. Hogy miért? Mert itt a díjakat együtt dobjuk össze, így nem számít, hogy egy MediaMarkt ajándékkártyáról, egy BMW Coupéról vagy az AirTag legújabb kihívójáról van-e szó. Mindegyiket megkaphatod akár már 380 forintért is, ha pedig nincs szerencséd, a pénz garantáltan visszajár vagy 100%-ban levásárolható lesz. Egyedül az a fontos, leszünk-e elegen összedobni az árat.

Nincs szükség Jedi-elmetrükkre

Nem kell hozzá Jedi-erő, hogy ez sikerüljön, az Erő már úgyis ott van a zsebedben! Mindössze annyi a dolgod, hogy élsz vele. Használd a Termékmegosztás funkciót, és mutasd meg minél több platformon, Facebookon, Instán, Viberen, hogy minek az árát akarod összegyűjteni. Hidd el, senki sem fog megharagudni érte, hiszen a legjobb vásárlási lehetőséggel ismerteted meg barátaidat, amihez hasonlót még nem láthattak. Ha még mindig nem vagytok elegen, akkor küldj direkt Meghívót is a haveroknak! Az új regisztrálók mind ajándék beugrót kapnak az első feltöltéskor, sőt, meghívottjaid után ebből te is részesülhetsz. Ha pedig tényleg biztosra akarsz menni, akkor irány a Space, a közösségi vásárlók exkluzív csevegője, ahol pikk-pakk össze tudod toborozni a szükséges létszámot.

Szeretnéd a Grogut a SocialStore kínálatában látni?

Benne vagy?

ALLYOS – SocialStore

#allyos #SocialStore #Google #Apple, #Grogu #StarWars

4 4 votes
Cikk értékelése
Subscribe
Notify of
guest
8 Hozzászólások
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Annie99
Annie99
4 months ago

Grogu!!

Rue
Rue
4 months ago
Reply to  Annie99

Imádnám, ha tényleg ez lenne a neve. XD

Balu
Balu
4 months ago
Reply to  Annie99

Megragadtad a lényeget :’D

Roli
Roli
4 months ago
Reply to  Balu

🤣🤣🤣🤣🙌

RGB
RGB
4 months ago

Hogy lehetne az a neve amikor az egy másik cég levédett szellemi terméke?

András
András
4 months ago

Én nem szeretem ezeket a nyomkövető kutyuket, a teló is épp elég…. 🙄

EtikHacker
EtikHacker
4 months ago

1$-al benne leszek, mi baj lehet 😎

Thanos
Thanos
4 months ago

Engem a nagyobb értékű termékek jobban vonzanak ilyen közösségi finanszírozásban, de ha Store oldalon is korrekt áron lesz és mondjuk Google is lesz kegyes akár 4-5 dollár kreditet adni rajta akkor innen veszek egyet és beszállok az összeggel az új iPhone-ba 🤣🤘