Új Samsung TV-d $1-ért a tiéd lehet

Dec 16, 2022 | 0 comments

For English, please scroll down!

Hallottál a legújabb streaming-felületről, a SkyShowtime-ról? A platform februárban érkezik meg Magyarországra, olyan műsorokkal, mint a Halo, a Star Trek: Strange New World, a Top Gun: Maverick, vagy a Jurassic World: Világuralom.

A szolgáltatás havidíjáról egyelőre nincs pontos információ, de körülbelül 1500-2500 Ft körül várható az ára. Ha a februári indulásig szeretnél beújítani egy Samsung QLED 65” okostévét, hogy még jobb legyen az élmény, ugyanebből az összegből többet is behúzhatsz. Drága vagy olcsó okostévét bárhol vehetsz, de prémium készüléket a legolcsóbban kizárólag a SocialStore-ban.

Itt a legkisebb részvételi összeg 1 dollár. Ha szerencséd van, ennyiért meg is veheted, ha közösen összedobtuk az árát. Erre már csak 22 óránk van, jelenleg a díj 26%-a gyűlt már össze. Siess, hívj meg minél több barátot és oszd meg a terméket saját felületeiden is!

Benne vagy?

ALLYOS – SocialStore

 

Did you hear about the newest streaming service, SkyShowtime? The platform will arrive to Hungary in February with contents like Halo, Star Trek: Strange New World, Top Gun: Maverick or Jurassic World: Dominion.

Right now, there is no information about how much a monthly subscription will cost, but it’s expected to be around 4-7 dollars. If you would like to get a Samsung QLED 65” by February to make the experience better, you can purchase more of it for this price. You can get a cheap or an expensive smart TV anywhere, but a premium device for the best possible price is only available in SocialStore.

Here, the minimum bid is $1. If you are lucky, you can get the TV for just that if we add up the price together. 22 hours are left, 26% of the item is already covered. Hurry up, invite as many friends as you can and don’t forget to share the item on your own sites!

Are you in?

ALLYOS – SocialStore

#allyos #SocialStore #Samsung #SkyShowtime

0 0 votes
Cikk értékelése
guest
0 Hozzászólások
Inline Feedbacks
View all comments