Túl sokat költünk karácsonyi ajándékokra?

Dec 28, 2022 | 1 comment

Egy friss felmérés szerint a magyar vásárlók többsége átlagosan hét ajándékot vesz meg az ünnepekre, és nagyjából 20-30 ezer forintot költ el rájuk. Egy ajándékra így nagyjából 3-4 ezer forint jut. Egy hagyományos üzletben ebbe a keretbe olyan termékek férnek bele, amelyek a felmérés szerint is a legnépszerűbbek voltak idén: illatszer, ruhanemű, édesség, játékok.

Az egy ajándékra jutó 3-4 ezer forint nem kiugróan sok, mégis kidobott pénznek tűnik, ha azt vesszük, hogy közösségi vásárlással akár 400.000, sőt, 4.000.000 forintot érő luxustermékek is szerezhetők ugyanennyiből. Ezen az új közösségi platformon ugyanis a vásárlók és eladók azért gyűlnek össze, hogy mindenki a neki szimpatikus áron juthasson hozzá bármilyen minőségi és drága termékhez.

Az árakat itt együtt dobjuk össze, mindenki annyit tesz be, amennyit jónak lát, de maximum a célár 10%-át. Vesztes nincs, csak egy nyertes, aki az összegért cserébe megveheti az árucikket, a többiek pénze pedig úgynevezett közösségi kedvezménnyé válik, és 100%-ban levásárolható lesz. 4.000 Ft egy ruháért vagy illatszerért mindezt figyelembe véve valóban túl drágának tűnik. Te mit gondolsz?

Benne vagy?

ALLYOS – SocialStore

#allyos #SocialStore #Karácsony

0 0 votes
Cikk értékelése
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
注册
1 month ago

Thank you for your sharing. I am worried that I lack creative ideas. It is your article that makes me full of hope. Thank you. But, I have a question, can you help me?