You are currently viewing Ismét lenyomta az Apple a Samsungot

Ismét lenyomta az Apple a Samsungot

 • Post author:
 • Post category:NewsFeed

Az Apple rajongók lelkesedése 2023-ban sem hagyott alább. Amellett, hogy ebben az évben az almás cég adta el a legtöbb készüléket világszerte, lekörözve a korábbi évtized legerősebb versenyzőjét, a Samsungot, a Counterpoint friss publikációjából az is kiderült, hogy az év 10 legnagyobb példányszámban értékesített eszközeinek listáján az első hét helyet valamelyik iPhone foglalta el. Tekintve, hogy a 15-ös verzió csak ősszel került piacra, nem meglepő, hogy a legtöbben a 14-es készülék egyik verziójára csaptak le, miközben a Galaxy kütyüi közül az A14 5G, az A04e és az A14 4G volt a legkelendőbb az androidosok körében. A teljes lista így néz ki:

 1. iPhone 14: 3,9%
 2. iPhone 14 Pro Max: 2,8%
 3. iPhone 14 Pro: 2,4%
 4. iPhone 13: 2,2%
 5. iPhone 15 Pro Max: 1,7%
 6. iPhone 15 Pro: 1,4%
 7. iPhone 15: 1,4%
 8. Samsung Galaxy A14 5G: 1,4%
 9. Samsung Galaxy A04e: 1,3%
 10. Samsung Galaxy A14 4G: 1,3%

Az iPhone-Android párharcban ezzel úgy tűnik, ismét egyértelmű győztest hirdethetünk. Az iPhone elsöprő sikere szokás szerint nem csupán a készülék minőségének köszönhető, de annak az elképesztő márkahűségnek is, amihez hasonlót talán egyik tech-cég sem tudott kialakítani az Apple-ön kívül. Ettől függetlenül az Androidnak is megvan a maga elhivatott tábora, még ha ők nem is annyira jól mozgósíthatók, mint az almások.

Szállj be a versenybe Te is!

Mint minden márkák körül kialakult párharcnak, ennek is remek platformja a SocialStore, ahol az iPhone-osok és az androidosok igazán megmutathatják egymásnak, melyik csapat az erősebb. Itt ugyanis, világszerte egyedülálló módon közösségi vásárlás zajlik, ami hasonló a közösségi finanszírozás logikájához. A drága luxuscikkek árát, legyen az egy iPhone 15 Pro Max vagy épp egy Samsung Galaxy S23 az érdeklődők együtt, minimális összegek (minimum 1 dollár) bedobásával gyűjtik össze, és végül egy szerencsés kiválasztott meg is veheti azt annyiért, amennyivel beszállt, akár 90%-kal olcsóbban. Mindenki más levásárolható kedvezményként válthatja be a betett pénzét.

A SocialStore így nem csupán a világszerte egyedülálló vásárlási eredményeket garantálja, de minden szempontból közösségi szintre emeli a vásárlást. A felhasználók nemcsak együtt teszik elérhetővé egymás számára az elérhetetlent, de konkrét vásárlói csapatokba rendeződhetnek, illetve hozhatnak létre ilyeneket barátaikból, ismerőseikből, vagy a többi, hasonló érdeklődésű közösségi vásárlóból. Így tehát az iPhone és az Android hívei sosem látott mértékben feszülhetnek egymásnak, bebizonyítva, melyikük vásárló ereje a nagyobb, melyik termékből mennyit sikerül egy nap alatt összedobni és melyik csapatban sikerül a legjobb árat elérni.

Sőt, ha esetleg az egyik tábor tagja vagy, viszont régóta szeretnéd kipróbálni a másik kütyüt, ám a csalódástól tartva és az ára miatt eddig nem mertél vele kísérletezni, számodra szintén kihagyhatatlan lehetőséget kínál a SocialStore, hiszen akár 3500 Ft-ért is a Tiéd lehet bármelyik okostelefon. Ha pedig nem váltja be a hozzá fűzött reményeidet, simán eladhatod a hagyományos bolti árán.

Szóval, Te melyik tábort erősíted inkább? Az iPhone-ra vagy az Androidra esküszöl? Mutasd meg, melyik csapat tagja vagy és szállj be a vásárlási versenybe!

Benne vagy?

ALLYOS – SocialStore

#allyos #SocialStore #Apple #Samsung #iPhone #Android