You are currently viewing Ismét lenyomta az Apple a Samsungot

Ismét lenyomta az Apple a Samsungot

Az Apple rajongók lelkesedése 2023-ban sem hagyott alább. Amellett, hogy ebben az évben az almás cég adta el a legtöbb készüléket világszerte, lekörözve a korábbi évtized legerősebb versenyzőjét, a Samsungot, a Counterpoint friss publikációjából az is kiderült, hogy az év 10 legnagyobb példányszámban értékesített eszközeinek listáján az első hét helyet valamelyik iPhone foglalta el. Tekintve, hogy a 15-ös verzió csak ősszel került piacra, nem meglepő, hogy a legtöbben a 14-es készülék egyik verziójára csaptak le, miközben a Galaxy kütyüi közül az A14 5G, az A04e és az A14 4G volt a legkelendőbb az androidosok körében. A teljes lista így néz ki:

  1. iPhone 14: 3,9%
  2. iPhone 14 Pro Max: 2,8%
  3. iPhone 14 Pro: 2,4%
  4. iPhone 13: 2,2%
  5. iPhone 15 Pro Max: 1,7%
  6. iPhone 15 Pro: 1,4%
  7. iPhone 15: 1,4%
  8. Samsung Galaxy A14 5G: 1,4%
  9. Samsung Galaxy A04e: 1,3%
  10. Samsung Galaxy A14 4G: 1,3%

Az iPhone-Android párharcban ezzel úgy tűnik, ismét egyértelmű győztest hirdethetünk. Az iPhone elsöprő sikere szokás szerint nem csupán a készülék minőségének köszönhető, de annak az elképesztő márkahűségnek is, amihez hasonlót talán egyik tech-cég sem tudott kialakítani az Apple-ön kívül. Ettől függetlenül az Androidnak is megvan a maga elhivatott tábora, még ha ők nem is annyira jól mozgósíthatók, mint az almások.

Szállj be a versenybe Te is!

Mint minden márkák körül kialakult párharcnak, ennek is remek platformja a SocialStore, ahol az iPhone-osok és az androidosok igazán megmutathatják egymásnak, melyik csapat az erősebb. Itt ugyanis, világszerte egyedülálló módon közösségi vásárlás zajlik, ami hasonló a közösségi finanszírozás logikájához. A drága luxuscikkek árát, legyen az egy iPhone 15 Pro Max vagy épp egy Samsung Galaxy S23 az érdeklődők együtt, minimális összegek (minimum 1 dollár) bedobásával gyűjtik össze, és végül egy szerencsés kiválasztott meg is veheti azt annyiért, amennyivel beszállt, akár 90%-kal olcsóbban. Mindenki más levásárolható kedvezményként válthatja be a betett pénzét.

A SocialStore így nem csupán a világszerte egyedülálló vásárlási eredményeket garantálja, de minden szempontból közösségi szintre emeli a vásárlást. A felhasználók nemcsak együtt teszik elérhetővé egymás számára az elérhetetlent, de konkrét vásárlói csapatokba rendeződhetnek, illetve hozhatnak létre ilyeneket barátaikból, ismerőseikből, vagy a többi, hasonló érdeklődésű közösségi vásárlóból. Így tehát az iPhone és az Android hívei sosem látott mértékben feszülhetnek egymásnak, bebizonyítva, melyikük vásárló ereje a nagyobb, melyik termékből mennyit sikerül egy nap alatt összedobni és melyik csapatban sikerül a legjobb árat elérni.

Sőt, ha esetleg az egyik tábor tagja vagy, viszont régóta szeretnéd kipróbálni a másik kütyüt, ám a csalódástól tartva és az ára miatt eddig nem mertél vele kísérletezni, számodra szintén kihagyhatatlan lehetőséget kínál a SocialStore, hiszen akár 3500 Ft-ért is a Tiéd lehet bármelyik okostelefon. Ha pedig nem váltja be a hozzá fűzött reményeidet, simán eladhatod a hagyományos bolti árán.

Szóval, Te melyik tábort erősíted inkább? Az iPhone-ra vagy az Androidra esküszöl? Mutasd meg, melyik csapat tagja vagy és szállj be a vásárlási versenybe!

Benne vagy?

ALLYOS – SocialStore

#allyos #SocialStore #Apple #Samsung #iPhone #Android

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
15 hozzászólás
legrégebbi
Legújabb A legtöbb szavazatot kapott
Inline Feedbacks
View all comments
apple_guy
apple_guy
1 hónapja

Na még szép. 😀

Speedy Gonzales
Speedy Gonzales
Reply to  apple_guy
1 hónapja

XD

Gerike
Gerike
1 hónapja

Mondjuk mindenkitől azt hallom, hogy a 15-ös nem túl jó.

Johnny Cage
Johnny Cage
Reply to  Gerike
1 hónapja

Nálam is az iPhone-os ismerősök mind azt mondták hogy a 14 jobb volt.

Wrestler
Wrestler
Reply to  Gerike
1 hónapja

Nekem eddig tetszik, nincs vele gond.

Frank
Frank
1 hónapja

16-os mikor jön?

Zodiac
Zodiac
Reply to  Frank
1 hónapja

Valszeg megint kora ősszel.

Pixie
Pixie
1 hónapja

Mint mindig. 😛

Cagliostro
Cagliostro
1 hónapja

Apropó, Pro Max nem érdekelne valakit? 🙂

Rue
Rue
Reply to  Cagliostro
1 hónapja

Én már beszálltam. 🙂

Lexi
Lexi
Reply to  Rue
1 hónapja

Én is, 15 nap maradt, hajrá. 🙂

Kendra K
Kendra K
Reply to  Cagliostro
1 hónapja

jövök én is 🙂

Bp23
Bp23
1 hónapja

Vannak még androidosok? 😀

Lady M
Lady M
Reply to  Bp23
1 hónapja

ott a pont XD

Nóri
Nóri
1 hónapja

Azért ez durva. 😀