Töltse fel egyenlegedet a Samsung

Feb 6, 2023 | 9 comments

Szívesen vennél egy Galaxy Tab S8 Ultrát, de bárhol nézed, túl magasnak találod az árát? A SocialStore-ban nemcsak hogy országszerte a legolcsóbban juthatsz hozzá, de olyan egyedülálló kedvezményekkel, amelyekhez hasonlót garantáltan nem lelhetsz fel máshol, és amelyekkel egy ingyenes okostévét is behúzhatsz. Mutatjuk, hogyan.

Mivel már a Samsung is azon platform-partnerek közé tartozik, amelyek a Store-oldalon a legjobb megoldással és legolcsóbb árral jelennek meg, a Galaxy Tab S8 Ultrát akár 345.000 Ft-ért is megveheted, ha van gyűjtött közösségi kedvezményed, és beváltanád azt. Mivel itt kiszállítási díj sincs, ennél jobb árat garantáltan nem fogsz találni hozzá. Ha nincs még közösségi egyenleged (Indollár) vagy nem akarod beváltani azt, a STORE oldalon vásárolva ajándék krediteket kaphatsz. 

Ingyenes okostévé a Samsungtól

Ha a STORE-ban veszed meg tabot, a Samsung hálából 11.000 forintnyi kreditet ír jóvá neked ingyenesen, amivel rögtön be is szállhatsz bármibe a Social oldalon. Örülnél egy ingyenes Samsung okostévének is? Szállj be a QLED 65” készülékbe, melynek árát együtt dobjuk össze. Egyikünk végül megveheti, akit a rendszer kisorsol. Ha szerencséd van és te leszel a kiválasztott, a Samsung szó szerint adott egy ajándék TV-t az tab mellé. Ha mind a 11.000 forintnyi kedvezményt bedobod azzal ráadásul brutálisan meg is növeled az esélyeidet a kiválasztásra. Mi másra hívhat még meg a Samsung? Arra a sok száz prémium termékre, amely a platform teljes kínálatában elérhető.

Ha beszálltál a vásárlásba, gondoskodj róla, hogy minél gyorsabban összejöjjön a teljes ár, és egyikünk – remélhetőleg Te – elvihesse. Használd a Termékmegosztás opciót, és oszd meg a TV-t Facebookon, Instán, ahol csak tudod, húzz be onnan minél több havert, ismerőst. Hidd el, mind hálásak lesznek neked ezért, hiszen egyedülálló vásárlási lehetőséget adtál a kezükbe, új regisztrálóként ráadásul ingyenes beugrót is kapnak az első feltöltésük után.

Ajándék okostévédet kérd a Samsungtól!

Vesztes nincs, csak egy nyertes!

Mi van akkor, ha nem te viheted az okostévét? Nos, mivel a 11.000 forintnyi beugrót amúgy is bónuszként kaptad, mondhatnád, hogy ez nem igazi veszteség, ha elbukod. Igen ám, csak a Közösségi Vásárlás nem így működik, itt ugyanis a nyeretlen beugró mindig visszajár, akkor is, ha azt ajándékba kaptad! Maga a Samsung írja ismét jóvá neked az összeget, amit 100%-ban levásárolhatsz a Store-ban a több száz kiváló platform-partner remek áras termékein, amelyek után ismét bónusz közösségi kredit jár.

Benne vagy?

ALLYOS – SocialStore

#allyos #SocialStore #Samsung #Galaxy

5 1 vote
Cikk értékelése
guest
9 Hozzászólások
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
apple_guy
apple_guy
1 month ago

11.000 HUF azért kemény, ebből jó sok helyre be lehet inelni.

Karak
Karak
1 month ago
Reply to  apple_guy

Te is ilyen teszek mindenhova lesz valami alapon nyomod? 😀

Tomi Nagy
Tomi Nagy
1 month ago
Reply to  Karak

Én is 🤣👍

Rue
Rue
1 month ago

Inkább próbálkozom a Social-ben először, hátha meglesz 1 dollárért! 😀

JB89
JB89
1 month ago

Nem rossz. Tabot mondjuk nem akarok, de a TV-t vinném. 😀

RoboRobi
RoboRobi
1 month ago

Én a Social miatt vagyok itt ha elfogy az egyenlegem töltök még fel 😀

Sziszi
Sziszi
1 month ago

Inkább egy ipad!

Pig Benis
Pig Benis
1 month ago
Reply to  Sziszi

Támogatom

Ádám Huszár
Ádám Huszár
1 month ago
Reply to  Pig Benis

Azt olvastam a nevedre H P***S, szóval na, P-vel a B helyett, bocsi csak azóta fetrengek 🤣🤣🤣🤘