Többé nem a nagy márkák diktálnak!

Jan 24, 2023 | 7 comments

Van kedvenc márkád? Naná, hisz mindenkinek van. Melyik az? Apple, Adidas, esetleg a BMW? Na és olyan, aminek a cuccait szívesen megvennéd, de az áraikat nem engedheted meg magadnak? Üdv a klubban! Ha téged is szokott nyomasztani a gondolat, hogy bizonyos álomtermékeid elérhetetlennek tűnnek, vagy úgy gondolod, most nem alkalmas az idő rá, hogy ilyesmire költs, akkor örömmel jelentjük, hogy a megoldás már létezik, sőt, egy ideje ott van a zsebedben! Úgy hívják, SocialStore!

Kedvenc márkáid hívnak meg!

A SocialStore, avagy Közösségi Áruház egy olyan új közösségi platform, ahol a vásárlók és eladók együtt gyűlnek össze, méghozzá azért, hogy Te a világon elérhető legolcsóbb árakon juthass hozzá kedvenc okostelefonodhoz, táskádhoz, autódhoz… Azt gondolhatnád, hogy az olyan világmárkák, mint az Apple, a Samsung, a Calvin Klein vagy a Mercedes ezt épp el akarnák kerülni, de itt, miután tőlük veszel meg valamit, még segítséget is adnak hozzá úgynevezett közösségi kredit formájában, mely lényegében ingyenes beugró a közösségi vásárláshoz.

Mi pontosan a közösségi vásárlás? Egyszerű: a fent is megnevezett világmárkák több száz luxustermékének közösségi finanszírozása a felhasználók által. Mindenki 1 dollárral, azaz körülbelül 370 Ft-tal szállhat be, majd kedve szerint óránként ugyanennyivel növelheti a rászánt összeget, egészen a termék célárának 10%-áig. Végül egyvalaki elviszi, akit a rendszer sorsol, a többiek számára pedig az adott világmárka vagy üzlet közösségi kedvezményként adja vissza a betett pénzt. Ezt náluk és még több száz egyéb platform-partner remek áras termékein lehet beváltani egyénileg. Kockázat így tehát nincs, hiszen „vesztés” esetén a pénzt hiánytalanul visszakapod mindig.

Te mondod meg, mi legyen a kínálatban!

Miért éri ez meg az eladóknak? Azért, mert ők drágábban értékesíthetik saját termékeiket, amiből viszont a vásárlók semmit sem éreznek meg. Ugyanis, mivel a díjakat együtt, kis összegekből adjuk össze, a teljes ár lényegtelen a felhasználóknak, ők így is, úgy is a világon elérhető legolcsóbb áron, a hagyományos üzletekhez képest akár 95%-kal olcsóbban is vásárolhatnak.

Eddig tehát mondhatjuk azt, hogy a márkák szabták meg, mi mennyibe kerüljön, és hogy Te mit engedhetsz meg magadnak. A SocialStore-nak hála viszont fordult a kocka: itt Te döntesz az árról, sőt, arról is, mi legyen a kínálatban. Többet között erre van a Space felület, ahol amellett, hogy a többi közösségi vásárlóval beszélgethetsz, illetve toborozhatsz közülük társakat a vásárláshoz, meg is üzenheted a partnermárkáknak, mi az, amit hiányolsz, amit listázniuk kellene. Ugyanezt megteheted a Hírek oldalon, ahol egyrészt szavazhatsz, mivel bővüljön a SocialStore, másrészt kommentet is hagyhatsz. Üzenjük hát meg együtt itt és most!

Benne vagy?

ALLYOS – SocialStore

#allyos #SocialStore #BMW #adidas #apple #CK #Samsung #Mercedes

5 3 votes
Cikk értékelése
guest
7 Hozzászólások
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Robuszt
Robuszt
8 days ago

Amúgy csinálnak ilyesmit egy balatoni nyaralóval is, múltkor olvastam

Robuszt
Robuszt
8 days ago
Reply to  Robuszt

Ilyen összedobósdit

Calculus
Calculus
8 days ago

Lesz még több 100%os cucc storeban?

Rue
Rue
8 days ago
Reply to  Calculus

Jó lenne amúgy. Lenne mit beváltanom.

Bp23
Bp23
8 days ago

Több Adidas meg Nike cuccot én szívesen látnék bent.

Pig Benis
Pig Benis
8 days ago

OMV kártya menjen vissza socialbe🤑

Kergecsiga
Kergecsiga
8 days ago

OMW kártya jó ötlet!