Te melyik közösségi oldalon osztod meg kedvenc termékeidet?

Mar 15, 2023 | 7 comments

Tudtad, hogy a megújult SocialStore-ban a kinézett termékeket közvetlenül meg is tudod osztani az appból, bármelyik régebbi social media-felületen? Ehhez csupán annyit kell tenned, hogy a termék adatlapjának alján található megosztás ikonra nyomsz, és kiválasztod a neked tetsző platformot, ahol az adott Galaxy S23, JBL Party Box vagy épp Tesla Model 3 trendi megjelenéssel lesz látható.

Miért fontos ez? Azért, mert barátaid, ismerőseid és követőid – akik közül sokan talán még nem is hallottak a Közösségi Vásárlásról – azonnal be tudnak csatlakozni a termék árának összedobásába, ehhez csak meg kell nyitniuk a megosztott kampányt. Ha még újak, egy gyors regisztráció után ajándék beugróban is részesülnek. Lényegében egy ingyenes indollárt, azaz közösségi kreditet kapnak az első feltöltésük után, amit rögtön be is dobhatnak a közösségi vásárlásba.

Minden megosztással közelebb a cél!

Talán nem is gondolnád, mekkora lehetőséget kaptál a kezedbe ezzel a funkcióval. Egymagad gondoskodhatsz arról, hogy minél több termék ára gyűljön össze, és jelentősen megnövelheted saját esélyeidet arra, hogy a Tiéd legyen, amit kinéztél. Képzeld el, mi lesz akkor, ha a több ezer másik közösségi vásárló is hasonlóképp tesz. Mit gondolsz, hány ismerőst érsz el a Facebookon, Instán, Twitteren? Több százat? Több ezret? Ha egy termék megvételébe csak tíz érdeklődő száll be, és mind megosztják azt, pillanatok alatt összegyűlhet az ár, hála az újonnan becsatlakozó felhasználóknak.

Ahogy mondani szoktuk, közösség nélkül nincs közösségi vásárlás. Ti teszitek lehetővé, hogy bármilyen luxuscikk megszerezhető legyen akár 370 Ft-ért is. Minél nagyobb a közösség, annál több és drágább luxuscikk ára gyűlhet össze. Végül mindig egyvalaki veheti meg azt, a többiek pedig levásárolható kedvezményként kapják vissza a pénzüket.

Ne hagyd elúszni álmaid termékét!

A közösségi vásárlás egyetlen igazi ellensége az idő. Ha a kijelölt limiten belül nem telik be a díj, sajnos egyikőtök sem szerzi meg a terméket. Ezért van kiemelten fontos szerepe a termékmegosztásnak, ezzel garantálhatjátok, hogy ez ne történjen meg.

Vegyünk egy friss példát! A múlt héten egy újabb XBOX Series X ára gyűlt össze, ám épphogy csak sikerült fedezni azt. Fél órával a kitűzött határidő előtt a díj 99%-a volt meg, félő volt, hogy el fog úszni a lehetőség. A közösségi vásárlók szerencsére nem hagyták veszni a konzolt, és az utolsó hajrában is sokan osztották meg a terméket. Az így behúzott új tagokkal végül sikeres volt a vásárlás. Gondolj bele abba, hogy ugyanezzel a lelkesedéssel bármelyik XBOX, PS5, iPhone 14 Pro Max, Gucci táska vagy Mercedes Coupé fedezhető lenne akár néhány órán belül is. Egy nap akár 10-20 darab is gazdára lelhetne ezekből.

Ennek apropóján most kíváncsiak vagyunk rá, te általában melyik social media-felületen osztod meg kedvenc termékeidet. Ha szavaztál, oszd is meg, amit szeretnél megvenni a neked tetsző áron. Nézd csak, az Oculus Quest 2 árának már több mint 50%-a összegyűlt. Gondoskodj róla, hogy a maradék is meglegyen!

Melyik közösségi oldalon osztod meg kedvenc termékeidet?

Benne vagy?

ALLYOS – SocialStore

#allyos #SocialStore #Apple #Oculus #Tesla #XBOX #Facebook, Instagram #Twitter

5 1 vote
Cikk értékelése
guest
7 Hozzászólások
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Cagliostro
Cagliostro
10 days ago

FB, meg e-mailben dobtam át egyszer haveromnak.

Rue
Rue
10 days ago

FB, Insta

Lexi
Lexi
10 days ago

Facebookon általában.

Speedy Gonzales
Speedy Gonzales
10 days ago

Facebook.

apple_guy
apple_guy
10 days ago

Jó hogy van végre ilyen funkció.

Lucador
Lucador
10 days ago

FB

Pig Benis
Pig Benis
4 days ago

többnyire Fb. Meg tudom dobálni privatban is