Te már tudod a Tesla Phone árát

Dec 19, 2022 | 0 comments

Hallottad? Elon Musk elbukta a saját maga indította bizalmi szavazását a Twitteren: a felhasználók többsége szerint a milliárdosnak távoznia kell a platform éléről. Hogy mit válaszol erre, és hogy változtat-e bármit a stratégiáján, ki tudja. Az is nagy kérdés, mi lesz a korábban belengetett Tesla Phone-nal.

Rengeteg tweet, látványterv, valós és megcáfolt híresztelés után ugyanis továbbra sem tudni: Tényleg lesz ilyen? Erre még talán Musk sem tud válaszolni. Közösségi Vásárlóként Te viszont már egy dolgot biztosan tudhatsz: ha elkészül, világszerte a SocialStore-ban lesz a legolcsóbb. Hovatovább, már az árát is pontosan tudhatod: amennyit neked megér. Hogy miért? Mert itt az árakat együtt dobjuk össze, így nem számít, hogy egy Chanel táskáról, egy Audi R8-ról vagy egy vadiúj okostelefonról van-e szó.

Mindegyiket megkaphatod akár 400 forintért is, ha pedig nincs szerencséd, a pénz garantáltan visszajár vagy 100%-ban levásárolható lesz. Egyedül az a fontos, leszünk-e elegen összedobni az árat. Erről te is gondoskodhatsz azzal, hogy minél több havert hívsz meg és minél több helyen osztod meg a terméket. Szóval… Szeretnél Tesla Phone-t a kínálatba?

Szívesen látnád a Tesla Phone-t a SocialStore kínálatában?

Benne vagy?

ALLYOS – SocialStore

#allyos #SocialStore #ElonMusk #Twitter #Tesla

4.7 3 votes
Cikk értékelése
Subscribe
Notify of
guest
0 Hozzászólások
Inline Feedbacks
View all comments