You are currently viewing Tavaszindító moziélmények a Cinema City-ben

Tavaszindító moziélmények a Cinema City-ben

A kissé lassú január és február után végre beköszöntött a tavasz, és néhány ütős kasszasiker-várományos produkció már készen is áll rá, hogy berúgja 2024 ajtaját, és újra tömegeket csábítson a mozikba. Igaz, a nagy svunggal érkező Dűne – Második rész ezt már tulajdonképpen meg is tette február végén, melyet most további izgalmas premierek követnek a CinemaCity-ben.

A Bajos csajok Amerikában már szép sikert aratott, és hosszabb csúszás után végre a magyar mozikba is eljutott a Lindsay Lohan főszereplésével pontosan 20 éve készült kultikus tinifilm musicalváltozata, ami nőnapra időzítve lepi meg a csajos produkciók rajongóit. A pasiknak sem kell közben unatkozniuk, hiszen ugyanebben a hónapban érkezik például a Vaskarom című pankrátordráma Zac Efronnal, egy héttel később pedig két jól ismert szörnyeteg dönget be a moziba a Godzilla x Kong: Az új birodalomban, ami ha úgy vesszük, az év első igazi nagyszabású, agykikapcsolós popcornfilmje lesz. A kevésbé CGI-zsúfolt kalandokat kedvelőknek a legújabb Három testőr-adaptációt, A három testőr: Milady-t vagy Mark Wahlberg kutyás drámáját, az Artúr, a királyt ajánljuk jó szívvel, a horror szerelmesei pedig a Képzeletbeli és a Holtakkal suttogó közül választhatnak. A legkisebbek is készíthetik magukat, hiszen hosszú kihagyás után végre a Kung Fu Panda-sorozat is újabb résszel bővül márciusban.

A második páros belépőt kérd ingyen!

A CinemaCity páros belépőjét a Store, illetve a Social oldalon is lehetőséged van megszerezni. Ha a STORE-ban veszed meg, akkor akár 16 dollárért, vagyis körülbelül 5.800 Ft-ért a Tiéd lehet, amennyiben van gyűjtött közösségi kedvezményed, és beváltanád azt. Ha nincs, vagy nem akarod felhasználni, akkor 17 dollárért megveheted, ám ebből 1 dollárt úgynevezett közösségi kedvezmény, avagy Indollar formájában visszakapsz, amit közösségi vásárlásra fordíthatsz. Tulajdonképpen tehát ingyenes beugrót szerzel, amivel szerencsés esetben álmaid iPhone-ját, Tesláját vagy Seychelle-szigeteki luxusnyaralását is megveheted a Social részen. Itt zajlik a közösségi vásárlás, azaz az árakat itt együtt dobjuk össze, minimum 1 dolláros beugrókkal. A végén egyvalaki elviszi a terméket, a többiek pénze pedig levásárolható kedvezményként vándorol vissza hozzájuk, amit a Store-ban válthatnak be.

Ahogy említettük, a CinemaCity páros belépő nem csupán a Store-ban, de a Social oldalon is elérhető, itt ugyanakkor csak együtt vehetjük azt meg, és mindenki maximum a tényleges célár 10%-ával szállhat be. Mivel ez egy alacsonyabb árkategóriás termék, ennek díja jóval sűrűbben gyűlik össze, mint mondjuk egy elektronikai cikké vagy egy parfümé. Ebből tehát jóval többet is zsákolnak be a közösségi vásárlók. Na mármost, ha szeretnéd megnézni mondjuk a Bajos csajokat a pároddal, a Godzilla x Kongot pedig a legjobb barátoddal, akkor megteheted, hogy a Store-ban kedvezmény beváltása nélkül, 17 dollárért veszed meg az egyik CinemaCity ajándékkártyát, ami után 1 dolláros ingyen beugrót kapsz. Ha ezt bedobod a Social oldalon ugyanebbe a termékbe, jó eséllyel ingyenesen a Tiéd lehet a második belépő,sőt, ebben az esetben lényegében a CinemaCity hívott meg a két film egyikére. Ha nem te veheted meg? Semmi gond, mert, ahogy mondtuk, ilyenkor a pénzt visszakapod levásárolható kedvezményként, és így a Store-ban megint a Tiéd lehet a giftcard 16 dollárért, de a több száz társult világmárka egyéb remek termékén is beválthatod azt.

Szóval, ti melyik filmmel indítjátok a tavaszt? Szállj be, és amíg együtt összedobjuk az árát, találjátok ki közösen!

Benne vagy?

ALLYOS – SocialStore

#allyos #SocialStore #CinemaCity #BajosCsajok #GodzillaXKong #KungFuPanda4

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
10 hozzászólás
legrégebbi
Legújabb A legtöbb szavazatot kapott
Inline Feedbacks
View all comments
Kingsman
Kingsman
1 hónapja

Dűne ❤️

JB89
JB89
1 hónapja

Hétvégén Dűnézünk, már megvagy a jegy 😛

Roxanne
Roxanne
1 hónapja

Bajos csajok nézős lesz 🙂

Lexi
Lexi
Reply to  Roxanne
1 hónapja

A régi nekem is nagy kedvenc. Kíváncsi vagyok ez milyen lesz.

Frank
Frank
1 hónapja

Hány Godzilla jön még? 😀

Dante
Dante
1 hónapja

Az új Szellemirtók nem most jön?

Nóri
Nóri
Reply to  Dante
1 hónapja

az csak áprilisban

Dante
Dante
Reply to  Nóri
1 hónapja

ja köszi

Cagliostro
Cagliostro
Reply to  Dante
1 hónapja

április 11.

Pixie
Pixie
1 hónapja

Kung Fu Panda 🙂