You are currently viewing Szerezz Te is 72 db Kinder tojást húsvét előtt!

Szerezz Te is 72 db Kinder tojást húsvét előtt!

Gratulálunk! 72 Kinder tojás lelt gazdára a közösségi vásárlók körében mindössze 1 dollárért, és most továbbiak várják, hogy a bennük lévő meglepetéseket felfedezzék. Kicsik és nagyok egyaránt imádják ezt az édességet, sokunk gyermekkorának meghatározó élménye volt a csokiba rejtett kis játékok összerakása és gyűjtése. Gondoltad volna, hogy 72 darabos kiszerelésben is hazaviheted a Kinder tojást? Te mit kezdenél ennyivel, mennyi idő alatt fogyna vajon el az összes? Így húsvét előtt talán nincs is jobb közös cél, mint ez. Ha beszállsz és Te vagy a szerencsés, aki megveheti, a csokikat nem kell megosztanod, a költségét mégis együtt dobjuk össze. Ez a közösségi vásárlás.

A Kinder-csomag Social oldalon kitűzött célára pontosan 100 dollár, ami azt jelenti, hogy 100 közösségi vásárló csatlakozhat be a szabály szerinti minimum 1 dolláros beszálló összeggel. Ez ugyanakkor óránként növelhető újabb 1 dollárral, ezzel pedig az esélyek is nőnek kiválasztásra kerülni. Ha van 10 olyan vásárló, akinek megér 10 dollárt is, már össze is dobták az árát. Ennél többet egyébként nem is tehet be senki, mert maximum a célár 10%-áig növelheti mindenki a saját betett összegét. Így mindenkinek esélye van megszerezni akár drágább luxuscikkeket is hihetetlenül alacsony áron.

Álljatok vásárlói csapatba barátaiddal és tojásvadászatra fel!

Mivel a közösségi vásárlást nevéből is adódóan a közösség tarja fenn, fontos, hogy Te magad is gondoskodj annak növeléséről, így tudunk együtt egyre több és egyre drágább luxuscikket hazavinni egyre gyorsabban. Oszd meg a kinézett terméket közösségi oldalaidon és küldj Meghívót barátaidnak az appból! Ezzel Te is és ők is szerezhettek 1-1 egy dollár értékű ajándék beszálló összeget. Így állhattok vásárlói csapatba, amihez aztán még több tagot tudtok gyűjteni a Space belső csevegőn keresztül. Ha ez megvolt, akkor itt nehogy megálljatok! Habár a 72 darab Kinder tojás kitűnő cél most így a húsvéti tojásvadászat előtt, ennél nap, mint nap sokkal értékesebb dolgok is elérhetők még. A SocialStore az a platform, ahol a lehető legjobban elengedheted a fantáziádat a vásárlást illetően. Itt bármilyen luxuscikk – legyen az egy Samsung S23, egy Gucci táska, egy PlayStation 5, egy Tesla Model 3 vagy épp egy hét nyaralás a Seychelle-szigeteken – ugyanezen logika mentén megszerezhető. Ezekhez persze több emberre van szükség, mint a Kinder tojáshoz, de az elv ugyanaz. Ugyanúgy a Tiéd lehet bármelyik 10 dollárért, azaz nagyjából 3600 Ft-ért mondjuk, vagy akár még olcsóbban.

A nagy kérdés az, mi van akkor, ha nem volt szerencséd. A SocialStore kettős felépítésének hála ilyenkor sem jársz pórul, sőt, levásárolható kedvezményekkel fogsz gazdagodni. Az összeg, amivel beszálltál, itt csak és kizárólag funkciós közösségi kedvezmény lehet, ami ennek a platformnak az egyik bejegyzett védjegye. Ennek az Indollarnak is nevezett pénzformának a sajátossága, hogy ha beszálltál, de nem téged választott ki véletlenszerűen a rendszer a vásárlásra, akkor csak a pénz közösségi funkciója veszik el. A teljes összeg így sima levásárolható kedvezménnyé válik a számodra, amivel a Store oldalon tudod csökkenteni több száz remek termék árát egyéni vásárlások során, sőt, újabb Indollar-feltöltésre is beválthatod azt.

Benne vagy?

ALLYOS – SocialStore

#allyos #SocialStore #Kinder