Szeretnél egy MacBookot? $1-ral szállj be!

Feb 17, 2023 | 0 comments

Láttad, hogy a MacBook Pro 14” árának már 38%-a fedezve van? 200 emberrel pikk-pakk össze lehet dobni a maradékot, most van hát itt az ideje, hogy beszállj, és persze meg is oszd, ahol csak tudod, a Termékmegosztás opcióval. Siess, már csak 6 nap maradt fedezni a díjat.

Minden új résztvevőnek ajándék feltöltés jár

Toborozni a sok ezer felhasználó közül a Space csevegőben tudsz, ahol éjjel-nappal megy a pörgés. Ha külsős barátokat, ismerősöket hívnál be, használd a Termékmegosztás funkciót vagy a Meghívást. Minden ismert régi közösségi oldalon – így a Facebookon, Instagramon, Viberen és társain – megoszthatók a közösségi vásárlások trendi megjelenésben, az így behúzott új regisztrálók ráadásul ingyenes beugrót kapnak az első feltöltésük után. Ha van még szabad meghívód, akkor az új meghívottjaid is megkapják ugyanezt a bónuszt, ahogyan Te is!

Vesztes nincs, csak egy győztes!

Mindenki annyit tesz be, amennyit szeretne. A minimum beugró $1, maximum pedig a célár 10%-a dobható be. Végül sorsolás dönt arról, ki viheti haza a terméket. A többiekkel mi a helyzet, ők elveszítik a pénzüket? Dehogyis! Ez se nem tombolna, se nem szerencsejáték. A SocialStore egy olyan innovatív közösségi platform, amely a veszítés lehetőségét teljesen kizárja. Egyedül az „veszíti” el a pénzét, aki megnyeri a vásárlás jogát, ő viszont az általa betett összegért cserébe, akár 90-95%-kal olcsóbban veheti meg a MacBookot. A többiek pénze úgynevezett közösségi kedvezménnyé válik és 100%-ban levásárolható lesz.

Ennél olcsóbban garantáltan nem jutsz hozzá sehol. Ha mégis tudsz mondani jobb ajánlatot, akkor írd meg kommentben! Írd meg azt is, mi legyen a jövő heti céltermék!

Benne vagy?

ALLYOS – SocialStore

#allyos #SocialStore #Apple #MacBook 

0 0 votes
Cikk értékelése
guest
0 Hozzászólások
Inline Feedbacks
View all comments