Szeretnél egy Galaxy S23 Ultrát? $1-ral szállj be!

Apr 7, 2023 | 8 comments

Láttad, hogy a Samsung Galaxy S23 Ultra árának már 38%-a fedezve van? 120 emberrel pikk-pakk össze lehet dobni a maradékot, most van hát itt az ideje, hogy beszállj, és persze meg is oszd, ahol csak tudod, a Termékmegosztás opcióval. Siess, még 12 nap maradt fedezni a díjat.

A Samsung is azon márkák táborát erősíti, amelyek közösségi vásárlásra kínálják bizonyos termékeiket, köztük az S23 Ultrát. Így tehát a szabály szerinti minimum 1 dollárral (körülbelül 350 Ft) már bárki beszállhat, és ennyiért lehetősége is van elvinni a készüléket. Óránként ugyanennyivel növelhető a betett pénz, egészen a SocialStore-ban meghatározott 2990 dolláros célár 10%-áig, azaz 299 dollárig (körülbelül 105.000 Ft).

Ha neked ennyit is megér, és ismersz 9 olyan havert, aki szintén rászánná ugyanezt az összeget, akkor már együtt össze is dobtátok az árat, és egyikőtök garantáltan elviszi. Ha hozzád hasonlóan ők is mind megosztják a terméket a Termékmegosztás funkcióval közösségi oldalaikon, és további ismerősöket hívnak be, akkor még olcsóbban a Tiéd lehet. 50 érdeklődő esetén mindenkinek elég csak 21.000 Ft-ot bedobnia, 100 felhasználó esetén 10.500-at, 200 közösségi vásárlóval pedig 5.000 Ft-os beugrókkal is hamar összegyűlik az ár. De ha Te maradnál a 350-es indulónál, annyiért is viheted, viszont akkor még több emberre lesz szükséged. Toborozni a Space csevegőben is tudsz a több ezer közösségi vásárló közül.

Csak tízen kelletek hozzá!

Csak egyvalaki veszít, és ő lesz a legboldogabb!

Esetleg attól tartasz, hogy nem te leszel az az egy kiválasztott szerencsés, aki megveheti a terméket, és így elbukod a pénzedet? Nos, hadd emlékeztessünk rá, hogy a Közösségi Vásárlás nem így működik. Ez nem lottó, se nem szerencsejáték, hanem egy olyan innovatív közösségi platform, ahol a termékeket közösségi finanszírozással, együtt vesszük meg, akinek pedig nincs szerencséje, annak a teljes betett összeg úgynevezett közösségi kedvezmény formájában íródik jóvá, amit 100%-ban levásárolhatsz. Egyszerűen mondva, vesztes nincs. Jobban mondva van, méghozzá az az egy, akit a rendszer kisorsol, és megvásárolhatja az S23 Ultrát az általa betett összegért cserébe. Szóval ő az egyetlen, aki elveszíti a pénzét, cserébe élete legjobb üzletét köti meg, hiszen 90, vagy akár 99%-kal olcsóbban szerzi meg az eszközt.

Vennél mondjuk egy Samsung SSD meghajtót? A visszakapott kedvezményeid beváltásával a 110 dolláros átlagár helyett már 90-ért viheted. Ez csak egy a több tucat remek ajánlat közül, amit itt kínálnak neked az eladók. Ráadásul, ha nem akarod még beváltani az összeget, vagy épp nincs kedvezményed, akkor a vásárlásaid után bónusz közösségi kreditet, avagy indollárt kapsz a világmárkáktól, ami tulajdonképpen ingyenes beugró a közösségi vásárlásba. Mindeközben pedig az Galaxy S23 Ultra is ismét szabad prédává válik, a következő körben már a tiéd lehet!

Ha neked 350 Ft-ot sem ér meg a Samsung Galaxy S23 Ultra, akkor üzend meg itt kommentben, mi legyen a következő hét célterméke.

Benne vagy?

ALLYOS – SocialStore

#allyos #SocialStore #Samsung #Galaxy #S23

0 0 votes
Cikk értékelése
Subscribe
Notify of
guest
8 Hozzászólások
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Dante
Dante
2 months ago

Johet!

Gerike
Gerike
2 months ago

3 dolcsival benne.

Kingsman
Kingsman
2 months ago

Inkább az iPhone-ba szállok.

Farkas
Farkas
1 month ago
Reply to  Kingsman

Kinek a pap kinek az iphone…

JJJameson
JJJameson
2 months ago

Toljuk meg!

Simon Says
Simon Says
2 months ago

Előbb a switchet rakjuk össze!

CryptoWarrior
CryptoWarrior
1 month ago
Reply to  Simon Says

Sima

CsabiHUN
CsabiHUN
1 month ago

Teljes áron tuti nem venném