You are currently viewing Szeptemberi mozipremierek akár 350 Ft-ért

Szeptemberi mozipremierek akár 350 Ft-ért

Újabb CinemaCity belépők leltek gazdára, láthatóan az ősz beköszöntével sem csökkent a mozizási kedv a közösségi vásárlók körében. Igaz, hogy a szeptember általában nem a legerősebb hónap filmes szempontból, hiszen a nagyágyúkat többnyire nyárra, illetve az ünnepekre időzítik a stúdiók, akad azért egy-két igazi csemege, ami miatt érdemes beszállni a vásárlásba. Mint mindig, a minimum beugró most is 1 dollár, vagyis nagyjából 350 Ft, és a résztvevők általában ennyiért, vagy ennek a duplájáért, 700 Ft-ért szokták megszerezni a jegyeket. Szemben a 2.500 Ft-os alapárral, ami csak egy főre szól.

Az idei szeptember leginkább a hátborzongató horrorfilmeké és az oldschool akcióhösöké lesz, akik ismét bebizonyítják, nem a kor számít, ha a világ megmentéséről van szó. Szerencsére azért a gyerekeknek és a nevetni vágyóknak is lesz mire beváltani a páros belépőket. A hónapot Az apáca 2., a Liam Neeson nevével fémjelzett Megtorlás, valamint a Bazi nagy görög lagzi 3. nyitja. Jön még a Kenneth Branagh rendezte harmadik Poirot-film, a Szeánsz Velencében, a romantikát kedvelőknek kedvező Miután annyi minden történt, valamint a 80-as, 90-es évek szinte összes híres akcióhősét (Sylvester Stallone, Dolph Lundgren, Jason Statham…) felvonultató Expendables-sorozat újabb része, a Feláldozh4tók. Az alkotó a sci-fi fanoknak próbál kedvezni, míg az Ahol a sötétség lakozik azoknak, akik az Az apáca 2. után még több borzongásra vágynak. A kicsiknek és családosoknak a Macskalandot és az Apró hősöket ajánljuk. Te melyiket várod a legjobban? Mi az, amit messziről el fogsz kerülni, és melyik az, amit már a premier napján abszolválnál? 

Vásásrolj páros belépőt kedvezményesen vagy kedvezményből!

A CinemaCity páros belépőt közösségi vásárlóként két módon is lehetőséged van megszerezni, és mindkettővel nagyon jól jársz. Hogy melyikkel jársz jobban, az csak rajtad múlik. A STORE oldalon 15 dollárért lehet a Tiéd, ebből viszont 1 dollárt a CinemaCity visszaad neked ajándék közösségi kreditként. Mire jó ez? Gondolj rá úgy, mint hűségpontra, amiből többszázezres vagy akár többmilliós értékű terméket is szerezhetsz magadnak a SOCIAL oldalon. Itt ezt használhatod beugróként, ami minden termék esetén minimum $1. Óránként ezt aztán tudod bővíteni ugyanennyivel. Beszállhatsz így például egy Samsung 85” 8K Neo QLED TV, egy Nintendo Switch Oled vagy akár egy Audi Q8 megvételébe. Ezeknek az árát itt közösen, közösségi finanszírozási alapon dobjuk össze, és végül egy szerencsés kiválasztott megveheti bármelyiket az általa bedobott összegért cserébe. A többiek a betett pénzt visszakapják, levásárolható kedvezmény formájában, amit ismét a STORE-ban válthatsz be. Így például a második CinemaCity páros belépőd már csak 14 dollárba fog kerülni.

A másik lehetőséged, hogy a páros belépőt a SOCIAL oldalon veszed meg a neked tetsző áron, ugyanis a termék itt is elérhető. A kitűzött célár $20, ezt nagyon gyorsan össze lehet dobni, ha célzottan rámegyünk: ha megosztod a terméket közösségi oldalaidon, minél több barátot, ismerőst hívsz be és ha a Space belső csevegőben felhívod a többiek figyelmét arra, hogy ezt a tételt szeretnéd összedobni, és ehhez segítséget kérsz tőlük. Ilyen egyszerű.

Szóval, te melyik szeptemberi premierre váltod be a jegyedet? Írd meg kommentben!

Benne vagy?

ALLYOS – SocialStore

#allyos #SocialStore #CinemaCity #AzApáca2 #Felaldozh4tok #SzeanszVelenceben

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
11 hozzászólás
legrégebbi
Legújabb A legtöbb szavazatot kapott
Inline Feedbacks
View all comments
Dante
Dante
5 hónapja

Apáca 2-re megyünk 😛

Lexi
Lexi
Reply to  Dante
5 hónapja

Nincs az az isten 😀

Roxanne
Roxanne
5 hónapja

Azt sem tudtam h van 2. része a Bazi nagy görög lagzinak 😀

Lady M
Lady M
5 hónapja

Megint nem én vittem. 🙁

Johnny Cage
Johnny Cage
5 hónapja

Expendables 4? WTF? XD

Simon Says
Simon Says
Reply to  Johnny Cage
5 hónapja

Jó lesz az 😀

Johnny Cage
Johnny Cage
Reply to  Simon Says
5 hónapja

Már a harmadik is kimaradt, nem mertem megnézni 😀

Speedy Gonzales
Speedy Gonzales
5 hónapja

Egyik sem érdekel.

Cagliostro
Cagliostro
Reply to  Speedy Gonzales
5 hónapja

A szeptember sosem a legerősebb hónap.

Rue
Rue
5 hónapja

Pont valamelyik nap gyűlt össze megint egy.

Roger Rabbit
Roger Rabbit
Reply to  Rue
5 hónapja

Akkor menetünk rá a következőre. 🙂