Suzuki GSX-S1000 a heti cél, $1-ral szállj be!

Apr 28, 2023 | 18 comments

Ha mostanság megnyitottad a Space-t, láthattad, hogy néhány közösségi vásárló egy merész új célt tűzött ki, ami nem más, mint a Suzuki GSX-S1000 motorkerékpár. Téged is lázba hoznak a gyors motorok, esetleg régóta dédelgetett álmod, hogy egyszer felpattanhass egy ilyenre, de mindig is túl drágának tartottad ezt a hobbit? Nos, ha így van, van egy jó hírünk. Mint azt láthatod, nem vagy egyedül, hiszen a felhasználók közt is akadnak, akik osztoznak ebben a szenvedélyben. Feleslegesen azonban ők sem akarnak milliókat költeni, és erre nincs is szükség. Közösségi vásárlóként ugyanis a szabály szerinti 1 dolláros (körülbelül 350 Ft) minimum beugróval is megszerezhető a moci.

Ha még csak most ismerkedsz a közösségi vásárlással, akkor elmondanánk, hogy egy új és innovatív közösségi platform ez, ahol az ilyen drága luxuscikkek árát közösségi finanszírozás-alapon, a résztvevők együtt dobják össze, és mindenki maga dönti el, mennyivel száll be. Mint írtuk, a minimum beugró mindig 1 dollár, ami óránként ugyanennyivel növelhető egészen a célár 10%-áig. Ez tehát nem egy webáruház, hiszen tőlünk konkrétan nem vehetsz meg semmit. Olyan márkáktól vásárolhatsz, mint az Apple, a Samsung, a Michael Kors, a Tesla, vagy ebben az esetben a Suzuki, melyek maguk teszik elérhetővé legjobb termékeiket ezzel az egyedülálló vásárlási lehetőséggel. Ha a célár összegyűlt, a rendszer véletlenszerűen kiválaszt egy szerencsést, aki megveheti a motort az általa betett összegért cserébe, míg mindenki más levásárolható kedvezményként kapja vissza a pénzét, majd a következő körben ismét próbálkozhat. Veszíteni így senki sem fog, emiatt is rendkívül egyedülálló és forradalmi ez a fajta kereskedelmi forma.

Jó, jó, de mégis hány emberre van szükség?

Vessünk akkor egy pillantást a Suzuki GSX-S1000-re! A célár 22.000 dollár, aminek 22%-a gyűlt már össze. 16 nap maradt fedezni a maradékot, ha addig nem lesz meg, a motorkerékpárt senki sem kapja meg, a vásárlás újraindul nulláról. A lényeg, hogy nagyjából 17.160 új vásárló csatlakozhat még be a minimum 1 dollárral, de ha sikerül 1716 érdeklődőt behúzni, akinek 10-et is megér, már össze is gyűlt a díj. Elmennél egészen 100 dollárig? 172 hasonlóan elszánt motorossal a hét végére le is tudhatnánk ezt a kört. 100 dollár, azaz nagyjából 35.000 Ft még mindig egészen nevetséges ár a termékért, amit máshol 4 millió alatt nemigen szerezhetnél meg. Ugyanakkor ne feledd, ehhez te is kellesz. Ne hagyd elúszni a lehetőséget, hanem oszd meg a motort a Termékmegosztás funkcióval saját social-oldalaidon, hogy minél több barátod és követőd felfigyeljen rá, és ők is beszálljanak! Az új regisztrálók az első feltöltésük után ráadásul ingyenes beugrót kapnak. A Space-be is mindenképp látogass el, ahol Te is segíthetsz még több embert toborozni a több ezer meglévő felhasználó közül.

Te hány embert ismersz, akinek megér 350 Ft-ot?

Hagyd, hogy kedvenc márkáid hívjanak meg!

Ha nem te vagy a szerencsés kiválasztott, ahogy említettük, a pénzt hiánytalanul visszakapod, és levásárolhatod. Hogy pontosan hol? Erre van az úgynevezett STORE oldal, ahol több száz márka és üzlet listáz további kiváló termékeket verhetetlen áron. Nem csak erre van azonban ez a felület. Az itteni költéseid után ugyanis – ha nem váltasz be kedvezményt, vagy nem a teljes beváltható összeget használod fel – a márkák és üzletek ajándék beugrót, avagy indollárt adnak neked közösségi vásárlásaidoz. Vagyis, ha szerencséd van, egy csomag Zewa toalettpapír, egy karton RedBull vagy egy Apple iPad Pro megvétele után a motorra tulajdonképpen a Zewa, a RedBull vagy az Apple hívhat meg téged.

A motorozás nem a te világod? Akkor írd meg kommentben, mi legyen a következő hét célterméke! Ha pedig igen, akkor szállj be már most, és megosztásra fel!

Benne vagy?

ALLYOS – SocialStore

#allyos #SocialStore #Suzuki #Zewa #RedBull #Apple

5 3 votes
Cikk értékelése
Subscribe
Notify of
guest
18 Hozzászólások
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Rebel Moon
Rebel Moon
1 month ago

Rajtam ne múljék, benne vagyok. 🙂

Cagliostro
Cagliostro
1 month ago

Ahh, jó lenne összedobni. 🙂

Johnny Cage
Johnny Cage
1 month ago

Akkor tessék osztani, mindenhol! 😀

Erős Pista
Erős Pista
1 month ago
Reply to  Johnny Cage

Úgy-úgy. 😛

Kingsman
Kingsman
1 month ago

Én most a VR2-re vagyok nagyon rápörögve. 🙂

Dante
Dante
1 month ago

Nem tudtam h van fent ilyen, elkerülte a figyelmemet. :O

Rex
Rex
1 month ago

Nagyobb falat, de nem lehetetlen!

Bomber Jack
Bomber Jack
1 month ago

Széép!

Simon Says
Simon Says
1 month ago

Adom nagyon!!

JJJameson
JJJameson
1 month ago
Reply to  Simon Says

Ne adjad, hanem inkább osszad! 😀

Speedy Gonzales
Speedy Gonzales
1 month ago

10 dolcsiig felmegyek. 🙂

Bp23
Bp23
1 month ago

Én max 5-ig, a többi az Xboxba megy 🙂

Dante
Dante
1 month ago

Nyomjuk!

Gerike
Gerike
1 month ago

Necces, de ok.

Milán
Milán
1 month ago

Benne, osztva.

Geri
Geri
1 month ago

Nyomjuk nyomjuk 💪🤘🏍️

Karesz
Karesz
1 month ago

Odatenné….

Karesz
Karesz
1 month ago

Jogsit adtok hozzá?😂