A Store oldal. Vásárolj úgy, ahogy még soha.

Garantáltan veszítesz a régi áruházakban.

Eddig fárasztóan kutattad a legolcsóbb helyeket, hogy néhány ezer forintot megspórolj, vagy mert a prémium kategóriát meg sem engedhetted magadnak. Spórolni itt is tudsz, viszont az akciós árakon adott kedvezménynek egyedülálló kettős funkciója van. A kedvezmény nem csupán hagyományos kedvezmény, hanem Közösségi Kedvezmény. Szemléltetve a Közösségi Kedvezmény akár hétszer többet érhet a hagyományos kedvezménynél.

Lottó ötös minden bevásárlás mellé.

Miért utasítanál vissza egy új laptopot, órát, kétszemélyes wellness hétvégét vagy egy új autót mától, ha veszel valamit? A Közösségi Kedvezmény ehhez biztosít lehetőséget, míg az összes többi áruházban lemaradsz erről. Egyre több SocialStore felhasználó gondolja, hogy a Store oldalon vásárlással a kedvező árak mellé gyakorlatilag kapsz egy ajándék lottószelvényt is.

Szíved szerint válassz autót, a Samsung fizeti.

Nincs hűség vagy megkötés a vásárolt márkák között. A Közösségi Kedvezmény minden márkánál elfogadott. Közösségi Kedvezménnyel vehetsz részt a Közösségi Vásárlásban. Ha veszel egy Samsung-terméket, beszállhatsz a Közösségi Kedvezménnyel egy Mercedes közösségi vásárlásába. Ha a tied lett az autó, a Samsung állta. Ha nem, a Samsung visszaadja a pénzt, amit levásárolhatsz.

Ingyen kiszállítják minden terméküket.

Természetesen az ingyenes kiszállítást mi is megköveteljük minden értékesítő platform partnerünktől. Az árak végleges árak, nincs extra költség. A kiszállítást az eddig is megszokott módokon a forgalmazó partnerek ügyintézik, ami nyomon követhető az appban, amint a termék elhagyta a raktárukat.