Store oldal: Közösségi Kedvezmény™

Store oldal

Store-vásárlás ajándék közösségi kredittel!

A Store-oldali termékek megvásárlásával automatikusan jár az ajándék közösségi kredit. Olyan ez, mint a hűségpont, azzal a különbséggel, hogy általa többszázezres vagy akár többmilliós termék is szerezhető. Ezzel szállj be a Social oldalon a több száz luxuscikk bármelyikébe, és akár ingyen is a Tiéd lehet a következő Apple iPhone, Samsung TV vagy Tesla Model3. Ha hiányolsz valamit a kínálatból, üzend meg a Space csevegőben!

Ingyenes kiszállítás.

Minden Store-oldal termék ára úgy van kalkulálva, hogy az már a kiszállítás díját is magába foglalja. A partnerek minden esetben a lehető legjobb árak biztosítására törekszenek. Csak válaszd ki a neked szimpatikus árucikket, majd állítsd be, mennyi levásárolható kedvezménnyel akarod csökkenteni az árát és/vagy mennyi közösségi kedvezményt szeretnék kapni vásárlásod mellé. A limitek termékenként és partnerenként eltérőek. A többiről a SocialStore platform gondoskodik!

Store oldal
Store oldal

Ha nem volt szerencséd, a pénzt levásárolhatod!

Itt nincs vesztes, csak egy nyertes, aki nem a terméket, hanem a vásárlás jogát szerzi meg. Mivel kizárólag közösségi kedvezménnyel lehet részt venni a közösségi vásárlásban, mindenki másnál csak a betett összeg közösségi funkciója veszik el. A pénz hagyományos kedvezménnyé alakul, ami a Store-ban váltható be. Minden platform-partner közösségi kedvezménye használható és le is vásárolható minden világmárkánál a platformon. Így tehát a következő iPhone-od beszerzésénél az Apple vehet neked egy új Teslát is.