A Store oldal. Vásárolj úgy, ahogy még soha.

Store

A hagyományos áruházakkal garantáltan veszítesz.

Eddig fárasztóan kutattad a legolcsóbb helyeket, hogy néhány ezer forintot megspórolj, a prémium kategóriás termékekről pedig már teljesen lemondtál? Spórolni a SocialStore-ban is tudsz, viszont az akciós árakon adott kedvezménynek itt egyedülálló kettős funkciója van. A kedvezmény nem csupán hagyományos kedvezmény, hanem Közösségi Kredit is egyben, melynek értéke akár többszázezer vagy többmillió is lehet.

Lottó ötös minden bevásárlás mellé.

Miért utasítanál vissza egy új laptopot, órát, kétszemélyes wellness hétvégét vagy egy új autót mától, ha veszel valamit? A Közösségi Kedvezmény ehhez biztosít lehetőséget, míg az összes többi áruházban lemaradsz róla. Egyre több SocialStore felhasználó gondolja, hogy a Store oldalon vásárlással a kedvező árak mellé gyakorlatilag kapsz egy ajándék lottószelvényt is.

Store
Store

Szíved szerint válassz autót, a Samsung fizeti.

Nincs hűség vagy megkötés a vásárolt márkák között. A Közösségi Kedvezmény minden márkánál elfogadott. Közösségi Kedvezménnyel vehetsz részt a Közösségi Vásárlásban. Ha veszel egy Samsung-terméket, beszállhatsz a Közösségi Kedvezménnyel egy Mercedes közösségi vásárlásába. Ha a tied lett az autó, a Samsung állta. Ha nem, a Samsung visszaadja a pénzt, amit levásárolhatsz.

A kiszállítás mindig ingyenes.

Természetesen az ingyenes kiszállítást mi is megköveteljük minden értékesítő platform partnerünktől. Az árak itt végleges árak, amelyeken nincs extra költség. A kiszállítást az eddig is megszokott módokon a forgalmazó partnerek intézik, ami az appon belül követhető nyomon, miután a termék elhagyta a partner raktárát.

Store