A Store oldal. Így szűnt meg a kockázat.

Minden vesztes szelvényt levásárolhatsz 100%-ban.

A pénzedet soha, kizárólag a közösségi funkciót tudod elveszíteni. Mindegy, hogy ezt a Store oldali termék megvásárlásával kaptad-e a gyártótól vagy forgalmazótól, vagy magadnak töltötted fel a Social oldalra a közösségi kedvezményt. Egy termék közösségi vásárlásába betett összeg vagy a termék ellenértéke lesz, vagy levásárolható kedvezménnyé alakul.

Szerencsejátékban csalódottaknak, inflációs védelem mellett.

Sokan próbálnak gyorsan meggazdagodni, vagy tekintik a szerencsét az utolsó reménynek. 2021-ben a statisztika szerint 710 milliárd Forintot költöttek Magyarországon szerencsejátékra, amiből hozzávetőlegesen 18 Puskás Stadion épülhetne fel. Ezt az összeget a védett innovációnak köszönhetően mától világmárkák adják vissza. Mivel az ehhez szükséges kedvezmény amerikai dollárban gyűlik, így a régiós inflációs kockázat ellen is védelmet nyújt.

A Samsung kedvezménye az Apple-nél is levásárolható.

Nincs kivétel. Minden platform partner közösségi kedvezménye használható és le is vásárolható minden világmárkánál a platformon. Ezért valósággá vált, hogy a következő iPhone-od vásárlásánál az Apple vesz egy új Teslát is neked. Ha elég aktív vagy, esetleg sok barátoddal együtt használjátok a SocialStore-t, a következő Phillips vízforraló mellé egy trópusi nyaralást is szerezhetsz.