Star Wars Jedi: Survivor már elérhető a Social oldalon

May 4, 2023 | 18 comments

Boldog május 4-ét minden közösségi vásárlónak, különösképp a Star Wars-fanoknak, akik számára igazán különleges a mai nap. Ahogy mondani szokás ilyenkor: „May the 4th be with you!” Természetesen mi sem maradunk ki az ünneplésből, ahogyan platform-partnereink sem, akik közösségi vásárlásra kínálják legjobb termékeiket a SocialStore közösségi platformon. A kínálatukat folyamatosan bővítik, és e jeles nap alkalmából két újdonsággal is igyekeztek feldobni a rajongók napját. Az egyiket a közösségi vásárlás színterén, vagyis a Social oldalon, a másikat pedig az egyéni vásárlásnak helyet adó Store oldalon érdemes keresni. Máris mutatjuk, mik ezek, és miért éri meg nagyon itt beszerezni őket.

Star Wars Jedi: Survivor játék már 350 Ft-ért

A nagysikerű Star Wars Jedi: Fallen Order várva-várt folytatása végre megérkezett, és rögtön a közösségi vásárlók számára is elérhetővé vált. Vesd hát te is bele magad Cal Kestis Jedi-lovag következő nagyszabású kalandjába a neked tetsző áron! Szállj be a minimum 1 dollárral (körülbelül 350 Ft) és dobjuk össze közösen az árat! Ha összejött, egy szerencsés kiválasztott megszerzi a vásárlás jogát. Nincs tehát szükség komolyabb Jedi-elmetrükkre ahhoz, hogy a világon elérhető legolcsóbb áron vidd haza a game-et, csupán a közösségi vásárlók erejére. Ez az Erő pedig már a Te kezedben is ott van. A játékot PS5-re, Xboxra és PC-re is megszerezheted, Te döntheted el, milyen konzolon akarsz játszani.

Vedd vagy ne vedd, de ne próbáld! 

Te döntöd el azt is, mennyiért veszed meg. Ha szerencséd van, az induló 350 Ft-os beugróért is a Tiéd lehet, de ha növelnéd az esélyeidet, óránként ugyanennyivel emelheted a betett összeget, egészen a célár 10%-áig, ami ebben az esetben 11 dollár (nagyjából 3700 Ft). Ha ennyit is megér neked, vagy maradnál az 1 dolláros indulónál, Te mindenképp jól jársz, sehol máshol nem lehetne a Tiéd ennyire olcsón. Ha tényleg meg akarod szerezni, azért viszont neked is Tenned kell. Ahogyan Yoda mester szokta volt mondani, „Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld!”. Jó, de mit tehetsz pontosan? Például oszd meg a játékot minél többször saját közösségi oldalaidon, hogy minél több barátod és ismerősöd találkozzon ezzel az egyedülálló lehetőséggel, és ők is be tudjanak csatlakozni. Hogy még gyorsabban összegyűljön a díj, irány a Space csevegő is, ahol kezdhetsz toborozni a több ezer meglévő felhasználó közül társakat a vásárláshoz. Vajon hány SW-fan van köztük? Derítsük ki együtt!

Szeretnéd, hogy Grogu fizessen helyetted?

Joggal merülhet fel benned a kérdés, hogy mi van akkor, ha összegyűlt az ár, de nem Te vagy az egy kiválasztott szerencsés, aki megveheti a játékot, vagy mi van akkor, ha nem sikerül időben összeadni a díjat? Utóbbi esetben a közösségi vásárlás sikertelen lesz, és mindenki visszakapja a pénzt, amit újra bedobhatja bármelyik Social-termékbe. Ha viszont sikerül összedobni, de nem Te viheted, akkor ugyanezt az összeget levásárolható kedvezményként kapod vissza, amit a STORE nevű oldalon válthatsz be több tucat verhetetlen árú terméken.

Ezzel el is érkeztünk a másik újdonsághoz, ami nem más, mint az itt látható, imádni való Grogu plüssfigura. Erre akár 5 dollárnyi visszakapott kedvezményt is beválthatsz, és így 32 helyett 27 dollárért viheted. Mi van akkor, ha nincs kedvezményed, vagy nem akarod beváltani? Ebben az esetben még jobban járhatsz, mert bár a teljes árat kell fizetned érte, ám a plüssjáték értékesítője 5 dollárnyi ingyenes kreditet, avagy indollárt ad neked ajándékba, amivel beszállhatsz bármilyen közösségi vásárlásba, így a Star Wars Jedi: Survivor megszerzésébe is. Ha szerencséd van, és ezúttal Téged sorsol a rendszer, akkor a game-et ez a cuki kis Grogu-plüss szerezte neked, teljesen ingyen. Tekints nyugodtan úgy az indollárra, mint a Te saját képzeletbeli fénykardodra, amivel a magas árak ellen harcolhatsz.

Szóval, mire vársz? Ha ismersz elég Star Wars-rajongót, és mindegyiküket bevonod a közösségi vásárlásba, akár már a nap végére összegyűlhet a játék ára. Hajrá, és legyen veled a közösségi vásárlók ereje!

Benne vagy?

ALLYOS – SocialStore

#allyos #SocialStore #StarWars #StarWarsJedSurvivor #Grogu

5 2 votes
Cikk értékelése
Subscribe
Notify of
guest
18 Hozzászólások
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Bomber Jack
Bomber Jack
1 month ago

Anyááád!

Dorina
Dorina
1 month ago

Jajj de cuki a baba! 😍

Lexi
Lexi
1 month ago

Cameron Monaghan ❤️

Kingsman
Kingsman
1 month ago
Reply to  Lexi

Nem akárkitől tanult. 😀
https://www.youtube.com/watch?v=fZ-CHwwWAxo

Bp23
Bp23
1 month ago
Reply to  Kingsman

Az egy és igaz mester. 😀

Simon Says
Simon Says
1 month ago

De cuki ez a plüss 😀

Erős Pista
Erős Pista
1 month ago

Odabaszós játék!

Luomo
Luomo
1 month ago

Az Erő legyen velünk!

Johnny Cage
Johnny Cage
1 month ago

Én nagyon rákkattantam már a Survivorra 😀

Gerike
Gerike
1 month ago

Boldog SW napot mindenkinek!! 🙂

Rue
Rue
1 month ago

Akarom ezt a Grogut! 😀

Dante
Dante
1 month ago

Én benne vagyok. 😀

JJJameson
JJJameson
1 month ago

E jeles nap alkalmából akkor dobjuk is össze 😀

Rex
Rex
1 month ago

Akkor már csapjunk hozzá egy Xboxot is 😀

Wrestler
Wrestler
1 month ago
Reply to  Rex

Akkor már inkább egy PS5-öt 😀

Mr. Nice Guy
Mr. Nice Guy
1 month ago

Imádom ezt a játékot!

Rebel Moon
Rebel Moon
1 month ago
Reply to  Mr. Nice Guy

Nekem a Fallen Order jobban bejött.

Pig Benis
Pig Benis
1 month ago

Hatalmas gamma