A Social oldal. Gazdagok játszótere, szegények életmentője.

Ezért garantáltan a legolcsóbb a Social oldal.

Tudod, mennyibe kerül a világ legolcsóbb Mercedese? Amennyit adsz érte. Az online vásárlás fejlődésének következő szintje a Social oldalon valósult meg. Közösségi Vásárlásnak hívják. Ennek alapja az ismert közösségi finanszírozás, ami újszerű, akcióhoz hasonló keretek között zajlik. Így te döntöd el, mennyivel veszel részt a termék árának összedobásában.

Ez közös vásárlás, az árat együtt dobjuk össze.

Egyedül itt nem tudsz vásárolni, így az eladók átlag 50%-kal magasabb áron tudnak értékesíteni. Az ismert kikiáltási ár itt fix célár. A licitek összeadódnak, így osztjuk szét a költségterhet. Bárki licitálhat, maximum 400 Forinttal óránként. Amint osszejött a celár, nem a legmagasabb, hanem egy véletlenül kiválasztott licitáló a nyertes. Így esélyt kapnak a kispénzűek, szemben az aukciókkal, ahol a leggazdagabb visz mindent.

Vesztes nincs, csak egy nyertes.

Nyugodt szívvel beszélhetünk nyertesről. A szerencsés közösségi vásárló annyit fizet a termékért, amennyivel beszállt. A szerencsejátékokkal ellentétben nincs vesztes szelvény, mert mindenki levásárolható kedvezménnyel vett részt. A többiek csupán részvételi összegük közösségi funkcióját vesztették el, amit így a Samsung, vagy közel 100 egyéb márka kedvezményként jóváír.

Egy vásárlás 3 lehetséges kimenetellel.

✔ Ha nem jött össze 100%-ban a célár, mindenki visszakapja a pénzét és újra használhatja, hiszen sikertelen volt a közösségi vásárlás.

✔ Ha összejött 100%-ban a célár és te vagy a szerencsés közösségi vásárló, és elfogadod a vásárlás jogát, és ingyen kiszállítják a terméket.

✔ Ha összejött 100%-ban a termék ára, de nem te vagy a szerencsés kiválasztott, levásárolhatod a teljes licit összeget a Store oldalon, bármely terméken.

Így bármi elérhető már 4.000 Forintért is.

Szerencsére nem kötelező a Store oldalon vásárolni ahhoz, hogy bárki aktív közösségi funkcióval rendelkező kedvezményhez jusson. Bankkártyával feltölthető legkisebb csomag a 4.000 Forint, amivel 400 Forinttal akár 10 különböző termék közösségi vásárlásában részt lehet venni. Miért 400 Forint a minimum és maximum részvételi összeg? A világ legszegényebb rétege napi 600 Forintból él. Így mindenki lehetőséget kap arra, hogy jobbra forduljon az élete, és ebben minden résztvevő segít.