A Social oldal: Ahol a luxus mindenkié.

A vásárlás új szintje.

Mennyibe kerül a világ legolcsóbb Mercedese? Annyiba, amennyit adsz érte. Legalábbis a Social oldalon, ahol a vásárlás új szintje, a közösségi vásárlás zajlik. Az innovatív és forradalmi megoldás révén az elérhetetlennek gondolt termékek válnak elérhetővé bárki számára, kockázat pedig egyáltalán nincs.

Ez közös vásárlás, az árat együtt dobjuk össze.

A luxusminőségű és prémium termékek árát itt együtt dobja össze a közösség, és bárki beszállhat a szabály szerinti minimum $1-ral, vagyis nagyjából 360 Ft-tal. Ha összegyűlt a célár, nem a legmagasabb licit, hanem egy véletlenszerű kiválasztott szerzi meg a vásárlás jogát. Döntsd el te, mennyit ér meg neked a termék, és annyival szállj be! 

Vesztes nincs, csak egy nyertes.

Nyugodt szívvel beszélhetünk nyertesről. A szerencsés közösségi vásárló annyit fizet a termékért, amennyivel beszállt. A szerencsejátékokkal ellentétben nincs vesztes szelvény, mert mindenki levásárolható kedvezménnyel vett részt. A többiek csupán részvételi összegük közösségi funkcióját vesztették el, amit így a Samsung vagy közel 100 egyéb márka kedvezményként ír jóvá.

Egy vásárlás 3 lehetséges kimenetellel.

✔ Ha nem jött össze 100%-ban a célár, mindenki visszakapja és újra felhasználhatja a pénzét, hiszen sikertelen volt a közösségi vásárlás.

✔ Ha 100%-ban összejött a célár, és te vagy a szerencsés közösségi vásárló, továbbá el is fogadod a vásárlás jogát, a terméket ingyen kiszállítják neked.

✔ Ha a termék ára 100%-ban összejött, de nem te vagy a szerencsés kiválasztott, a teljes betett összeget levásárolhatod a Store oldalon, bármely terméken.

3600 Ft-ért már bármi a Tiéd lehet.

Nem kötelező a Store oldalon vásárolni ahhoz, hogy aktív közösségi funkcióval rendelkező kedvezményhez juss. A Social-egyenlegét bárki feltöltheti magától is. A legkisebb választható csomag 3.600 Ft, melyet 360 Ft-os egységekre elosztva 10 különböző termék közösségi vásárlásában is részt lehet venni. Óránként újabb 1 dollárral lehet növelni a beugrót, egészen a kitűzött célár 10%-áig.