Síléc vagy snowboard? Te mondd meg!

Jan 12, 2023 | 6 comments

Még van idő hódolni a téli sportoknak! Síelős vagy inkább snowboardos vagy? Esetleg kipróbálnád a másikat is, de túl drágának találod a felszerelést? Egyedül biztosan az, de együtt gyorsan összedobjuk, és az árról te döntesz.

Te döntöd el azt is, mi kerüljön fel a kínálatba, mit dobjunk össze közösen. A síelés a te sportod? Akkor szavazz az Elan EXPLORE VISION LS sílécre. Ha inkább snowboardon szelnéd a havat, akkor pedig a RAVEN deszkára. Egy hét múlva már be is tudsz szállni a nyertes termék megvételébe. 

Már 1 dollárért a tiéd lehet bármelyik!

Minimum 10 emberre van szükség ahhoz, hogy összegyűljön az ár, 350 érdeklődő esetén pedig az is elég, ha mindenki csak 1 dollárt tesz be. Szavazz, melyik terméket akarod megszerezni, és már kezdd is el gyűjteni a haverokat! Így egyikőtök garantáltan a világ legolcsóbb árán juthat majd hozzá a felszereléshez, a többiek pedig közösségi kedvezményként azonnal visszakapják a betett pénzüket és 100%-ban levásárolhatják azt.

Toborozni a Space exkluzív csevegőfelületen tudsz, barátaidnak pedig közvetlenül küldhetsz meghívót a Profilom menüből. A Termékmegosztás opcióval bármelyik social media-felületen meg is oszthatod majd a sílécet vagy snowboardot. Ha szavaztál, ne dőlj rögtön hátra, gondoskodj róla, hogy minél gyorsabban összejöjjön az ár!

Melyik termék kerüljön fel a Social oldalra?

Sem a síelés, sem a snowboard nem jön be? Akkor írd meg kommentben, mely termék ér meg legalább 1 dollárt neked, és legközelebb talán már arra is fogsz tudni szavazni.

Szavazásra fel!

Benne vagy?

ALLYOS – SocialStore

#allyos #SocialStore #raven #elan #síelés #snowboard

5 2 votes
Cikk értékelése
Subscribe
Notify of
guest
6 Hozzászólások
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Zolee
Zolee
4 months ago

Egyértelmű síléc, hajrá! Már benn is lehetne inelni. Van csomó orvos barátom, a hideg ráz amikor mesélik milyen sebeszetileg lehetetlen balesetekkel jelennek meg a snowboardosok, sokkal veszélyesebb összezárt lábakkal siklani 🙄

Jason
Jason
4 months ago
Reply to  Zolee

Még nem próbáltam a snowboardot, én is tartok kicsit tőle. Van egy barátom aki viszont csak azzal hajlandó siklani. Neki átdobom ezt, tuti egyből rá fog repülni. 😀

Szabina Molnár
Szabina Molnár
4 months ago

Síléc, lássuk és toljuk 🤗

Fehér Péter
Fehér Péter
4 months ago

Csak a board, sorry 😎

LivingNPC
LivingNPC
4 months ago

Ez tipik ver folyik a vegen VS 😂 Olyan mint a PS vs Xbox. Hajra board!

Create Account
10 days ago

The point of view of your article has taught me a lot, and I already know how to improve the paper on gate.oi, thank you. https://www.gate.io/ja/signup/XwNAU