Samsung QLED 65” a heti cél

Feb 10, 2023 | 7 comments

Te is propeller gyorsasággal darálod kedvenc sorozatiadat? Esetleg a meccsnézés a kedvenc otthoni időtöltésed a haverokkal? Bármelyik legyen is, egy Samsung QLED 65” okostévével még jobb lenne az élmény. Ha gondolod, szállj be Te is! A Space-ben már többen kértétek, így ez lett a heti céltermékünk. Túl drága? Ha egyedül veszed, biztosan az, de ha együtt dobjuk össze, már 370 Ft-ért a Tiéd lehet.

A TV célára 1860 dollár, aminek 42%-a gyűlt már össze. Ha sikerül még úgy ezer felhasználót behúzni, akinek megéri a minimális 1 dolláros beugrót a termék, egyikünk viheti is. Ha 10-et is megér, akkor 110 új beszálló is elegendő, 20-szal már csak 55, és így tovább. Meddig mehetsz el? Maximum a célár 10%-áig, azaz 186 dollárig (körülbelül 69.000 Ft). Döntsd el Te, mennyit ér meg neked, ha szerencséd van, és te veheted, a rászánt összeg így is, úgy is töredéke lesz csak annak, amennyiért bárhol máshol megszerezhetnéd a tévét. Minél többet dobsz be, annál nagyobb eséllyel lehet a Tiéd, de az egyenlő esélyeket garantáló algoritmusnak hála 370 Ft-tal is simán bezsákolhatod. Nem hiszel nekünk? Nézz szét nyugodtan az Árukeresőn vagy bárhol, ennél olcsóbb megoldást biztosan nem találsz. Az idő ugyanakkor szorít, mert már csak 5 nap maradt arra, hogy összegyűljön a díj.

Hagyd, hogy a RedBull hívjon meg rá!

Kiegészítenéd a közös szurkolást egy tálca RedBullal? Örömmel jelentjük, hogy már ez a márka is azon partnerek táborát erősíti, amelyek meghívnak téged a közösségi vásárlásokban való részvételre. Ha nincs még közösségi egyenleged (Indollár) vagy éppen nullán áll, mert sok más termékben aktívan részt veszel, akkor a hagyományos feltöltésen kívül ajándék kreditként is kaphatsz. Ha például a STORE oldalon veszed meg a 24-es kiszerelésű RedBull pakkot, azt remek áron, 45 dollárért szerezheted meg. De itt nem áll meg a dolog, ezzel az akciós vásárlással együtt jár az egyedi Közösségi Kredit is, vagyis 2 dollár ajándék feltöltés kerül át a közösségi egyenlegedre, és máris beszállhatsz így ingyen a Samsung okostévébe. A meccs végére akár már össze is dobhatjátok együtt.

Ingyenes beugródat kérd a RedBulltól!

Nincs vesztes, csak egy nyertes

Felmerülhet a kérdés, hogy mi van akkor, ha összejön az eszköz célára, de nem te voltál a szerencsés egy, aki megvehette? Nos, a pénzt ilyenkor nem bukod el, annak csupán a közösségi funkciója veszik el. Az összeg 100%-át a STORE oldalon használhatod fel, ahol a legnagyobb világmárkák és üzletek listázzák legjobb termékeiket remek áron. Ha vennél például még egy tálca RedBullt, kedvezményeid beváltásával már csak 43 dollárt kell kifizetned érte. Mindeközben pedig a Samsung QLED 65” ismét szabad prédává válik, a következő körben ismét a tiéd lehet!

Ha neked 370 Ft-ot sem ér meg az okostévé, akkor üzend meg itt kommentben, mi legyen a következő hét célterméke. Toborozni addig is a sok ezer felhasználó közül a Space csevegőben tudsz, ahol éjjel-nappal megy a pörgés.

Benne vagy?

ALLYOS – SocialStore

#allyos #SocialStore #Samsung #RedBull

5 1 vote
Cikk értékelése
guest
7 Hozzászólások
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ulf
Ulf
1 month ago

Ha beugranának újak az kiraly lenne.

Zotya
Zotya
1 month ago

Űzzük, hajtsuk!

JB89
JB89
1 month ago

Már benne, 10 dollárral.

Rue
Rue
1 month ago

Benne, meg a Switchben is.

apple_guy
apple_guy
1 month ago

5 nap? Háát nem tudom, necces. De remélem összejön.

Ritter
Ritter
1 month ago
Reply to  apple_guy

Én is erre gondoltam

Pig Benis
Pig Benis
1 month ago

Én egy monster pakkra is vevő lennék az az igazság