You are currently viewing ROG Phone 7 Ultimate már elérhető

ROG Phone 7 Ultimate már elérhető

Újabb fantasztikus Asus ROG termékkel bővült a Social oldal kínálata! Ha te is épp azon gondolkozol, hogy le kéne cserélned régi okostelefonodat, és ezúttal szívesen megtapasztalnád, hogy mire képes egy csúcsszuper ROG készülék, akkor ne keress tovább, hisz a ROG Phone 7 Ultimate a legjobb választás a számodra. A Dual SIM kártyájának, 16 GB memóriakapacitásának és 512 GB belső tárhelyének köszönhetően nemcsak a telefonálást és a netezést, de a 3D-s játékokat is hibátlanul élvezheted rajta.  

Mennyi ennek a készüléknek az ára? Nem kevesebb, mint 617.362 Ft. Igen, jól olvasod, több mint félmilliót kell kifizetnie annak, aki szeretne egy ROG Phone 7 Ultimate-et. Vagy mégsem? Szerencsére ennek töredékéért is a Tiéd lehet, hiszen az Asus is azon márkák táborát erősíti, amelyek bizonyos termékeit közösségi vásárlással is meg lehet szerezni, köztük ezt az okostelefont is. Így tehát a szabály szerinti minimum 1 dollárral (körülbelül 350 Ft) már bárki beszállhat, és ennyiért lehetősége is van elvinni a készüléket. Óránként ugyanennyivel növelhető a betett pénz, egészen a SocialStore-ban meghatározott 2590 dolláros célár 10%-áig, azaz 259 dollárig (körülbelül 90.000 Ft).

Akár már 3500 Ft-ért is a Tiéd lehet!

Ha neked ennyit is megér, és ismersz 9 olyan havert, aki szintén rászánná ugyanezt az összeget, akkor már együtt össze is dobtátok az árat, és egyikőtök garantáltan elviszi. Ha hozzád hasonlóan ők is mind megosztják a terméket a Termékmegosztás funkcióval közösségi oldalaikon, és további ismerősöket hívnak be, akkor még olcsóbban a Tiéd lehet. 50 érdeklődő esetén mindenkinek elég csak 18.200 Ft-ot bedobnia, 100 felhasználó esetén 9100-at, 200 közösségi vásárlóval pedig 4.550 Ft-os beugrókkal is hamar összegyűlik az ár. De ha Te maradnál a 350-es indulónál, annyiért is viheted, viszont akkor még több emberre lesz szükséged. Toborozni a Space csevegőben is tudsz a több ezer közösségi vásárló közül.

A legjobb rész pedig most jön: közösségi vásárlásban mindenki csak funkciós közösségi kedvezménnyel vehet részt, amit csak abban az esetben lehet elveszíteni, ha mi vagyunk a szerencsés kiválasztottak. Mindenki másnál viszont csak a pénz közösségi funkciója veszik el, és így sima, levásárolható kedvezménnyé válik a betett összeg.

Neked mennyit ér meg a ROG Phone 7 Ultimate? Szállj be már most, és dobjuk össze együtt!

Benne vagy?

ALLYOS – SocialStore

#allyos #SocialStore #Asus #ROG

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
12 hozzászólás
legrégebbi
Legújabb A legtöbb szavazatot kapott
Inline Feedbacks
View all comments
Erős Pista
Erős Pista
2 hónapja

Zsír. 🙂

Simon Says
Simon Says
2 hónapja

Előbb az Xbox. 🙂

Cagliostro
Cagliostro
Reply to  Simon Says
2 hónapja

Meg a Samsung TV 🙂

Dante
Dante
2 hónapja

Próbált már valaki Asus telót? Milyen?

Lana Lang
Lana Lang
Reply to  Dante
2 hónapja

Nekem most is az van, én szeretem.

Dante
Dante
Reply to  Lana Lang
2 hónapja

Hmm, megér egy int akkor 🙂

Lana Lang
Lana Lang
Reply to  Dante
2 hónapja

Többet is. 😀

Rebel Moon
Rebel Moon
2 hónapja

Áh, kihagyom. Inkább akkor az iPhone.

Bp23
Bp23
2 hónapja

Már ineltem is. 🙂

Pixie
Pixie
Reply to  Bp23
2 hónapja

Én 10 dolcsiig el is megyek szerintem.

Bp23
Bp23
Reply to  Pixie
2 hónapja

Szerintem addig én is.

Pixie
Pixie
Reply to  Bp23
2 hónapja

Helyes.