Remek ajánlatok nőnapra

Mar 2, 2023 | 18 comments

Közeledik a nőnap, ideje, hogy te is meglepd valamivel a legfontosabb hölgyet vagy hölgyeket az életedben. Ha a szokásos virágcsokor mellé valami extrával is kedveskednél, de aggódsz az ár miatt, akkor engedd meg, hogy javasoljunk két remek terméket. Az egyiket verhetetlen áron, akár 99%-kal olcsóbban szerezheted meg, míg a másik különleges kedvezményekkel lehet a tiéd, hála a Közösségi Vásárlásnak. Más szóval, szeretnéd, hogy a Chanel hívjon meg a Michael Kors karórára?

MK Camille karóra már 360 Ft-ért vihető

A rendkívül elegáns és stílusos Michael Kors Camille karóra bármelyik hölgy csuklóján fantasztikus mutat. A kiegészítő árának ráadásul már 29%-a fedezve van a SocialStore-ban. Még 380-an szállhatnak be a megvételbe a minimum 1 dolláros beugróval, de ha 38 olyan érdeklődő gyűlik össze, akinek akár 10 dollárt, vagyis körülbelül 3600 Ft-ot is megér, akkor már össze is gyűlt a maradék. Minél többet dobsz be, annál nagyobb esélyekkel lesz a Tiéd. Barátaidnak közvetlenül is küldhetsz meghívót, de ha azt akarod, hogy minél gyorsabban jöjjön össze a díj, akkor oszd is meg a terméket saját közösségi oldalaidon, illetve toborozz társakat a Space csevegőben! Még 18 nap van fedezni az árat, de minél többször osztod meg és minél több új vásárlót húzol be, annál biztosabb, hogy nőnapra már az egyikőtöknél lesz, aki legalább 90%-kal olcsóbban veheti meg. A többiek? Ők a betett pénzt levásárolható kedvezményként azonnal visszakapják, így veszíteni senki sem fog.

Már 1 dollárért a Tiéd lehet!

Ha üres az egyenleged, a Chanel feltölti

Ha attól félsz, hogy a maradék egy hétben nem fog összegyűlni az ár, vagy nem te leszel az az egy, aki megveheti az órát, és így ajándék nélkül maradsz nőnapon, érdemes a Store oldalon is szétnézned. Az itt listázott termékeket egyedül veheted meg, viszont speciális kedvezményekkel vagy az országban elérhető legjobb árakon. A Chanel N°5 50 ml parfüm például kitűnő választás lehet, mely a 142 dolláros átlagár helyett már 131-ért vihető, ha beváltod rá a sikertelen közösségi vásárlások során visszakapott beugróidat. Összesen 10 dollárt használhatsz fel erre a termékre.

Mondunk még jobbat! Ha nem váltasz be rá kedvezményt, mert nem akarsz, vagy épp nem rendelkezel vele, akkor a Chanel maga ajándékoz neked 10 dollár közösségi kreditet, avagy indollárt. Ezt utána bármelyik termék közösségi vásárlásához felhasználhatod. Így például az MK Camille karórába is bedobhatod az egészet, vagy amennyit gondolsz belőle. Ha ezúttal szerencsés vagy, és te veheted meg, akkor szó szerint a Chanel fizette neked a terméket.

Michael Kors karórádat a Chanel állhatja

Összegezve tehát, így remek áron jutottál hozzá a nőnapi parfümhöz, és már a házassági évfordulóra vagy épp születésnapra is megvan az ajándék karóra, amit ingyen szereztél meg a Chanel jóvoltából.

Te tudod már, mit ajándékozol nőnapra? Írd meg kommentben.

Benne vagy?

ALLYOS – SocialStore

#allyos #SocialStore #Chanel #MichaelKors #Camille

0 0 votes
Cikk értékelése
guest
18 Hozzászólások
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Tina
Tina
23 days ago

Egy Chanel parfümnek én is örülnék 😊

Lexi
Lexi
23 days ago
Reply to  Tina

Én is, meg egy ilyen órát is elfogadnék akkor már. 😀

PapaBear
PapaBear
23 days ago

Jó öreg csoki, virág kombó 🤗

Kingsman
Kingsman
23 days ago
Reply to  PapaBear

Én sem változtatok a jól bevált recepten. 😀

CsabiHUN
CsabiHUN
23 days ago

Most volt Valentin-nap 😂😂 Már megint lehet venni valamit…

Mr. Nice Guy
Mr. Nice Guy
23 days ago
Reply to  CsabiHUN

Én bezzeg férfinapra sose kapok semmit. 😀

Speedy Gonzales
Speedy Gonzales
23 days ago

Beszállok inkább egy Mercibe, annak tuti jobban örülne a barátnőm 😀

Roxanne
Roxanne
23 days ago

Ahh ez az óra nagyon szép. Akaroom!

Rue
Rue
23 days ago
Reply to  Roxanne

Én iis 🙂

Johnny Cage
Johnny Cage
23 days ago

Dobjuk össze!

Cagliostro
Cagliostro
23 days ago
Reply to  Johnny Cage

Dobjuk! 😀

Simon Says
Simon Says
23 days ago

A Swarovski set sem rossz opció.

Erős Pista
Erős Pista
23 days ago

Hát ha most megnyomjuk, akkor nőnapra még a kiszállítás is meglehet. Hajrá!

Rex
Rex
23 days ago
Reply to  Erős Pista

Simán!

Gerike
Gerike
23 days ago
Reply to  Erős Pista

Benne, osztva.

Blake
Blake
23 days ago

Jó ötletek, köszi!

Bp23
Bp23
23 days ago

Toljuk!

Bomber Jack
Bomber Jack
23 days ago

auto innel benne