Kihagyhatatlan lehetőség gyereknapra!

May 17, 2023 | 16 comments

Készültök már a gyereknapra a családdal? Hogyan szoktatok ünnepelni? Állatkert, kirándulás, esetleg egy közös játék otthon? Ha az utóbbi opció mellett döntesz, most van egy remek ajánlatunk a számodra, ami nem más, mint a Boldog kicsi dinók – Mosolyogj, mindjárt vége! című népszerű társasjáték, amit kicsik és nagyok egyaránt élvezhetnek. Válasszátok ki kedvenc dinoszauruszotokat és próbáljátok meg túlélni a rátok váró katasztrófát! A győztes mindent visz. A szettet már a Social oldalon is megtalálod, ahol akár 350 Ft-ért is lehetőséged van hazavinni. Mutatjuk, hogyan.

Ha már dínók, ne maradj az őskorban! Hagyd a hagyományos vásárlást és a legolcsóbb árak keresgélését! Helyette inkább csapj le erre a társasjátékra közösségi vásárlóként, hiszen akkor egyedül Te döntheted el, mennyit fizetsz érte. Ez lehet akár 1 dollár is (nagyjából 350 Ft), ami minden esetben a minimum beugró. 2-vel már duplázhatod is az esélyeidet. Végül ugyanis csak egyvalaki veheti meg a terméket az általa bedobott összegen, akit a rendszer, a betétek szerint arányosítva sorsol ki. A teljes díjat viszont együtt dobjuk össze, maximum mindenki csak a célár 10%-ával tud beszállni, ami jelen esetben 4 dollár.

Játék az egész családnak, akár 350 Ft-ért!

Vesztes nincs, csak egy nyertes!

A szerencsés tehát legalább 90%-kal olcsóbban vásárolhat, mindenki más viszont nem elbukja a betett pénzét, csupán annak közösségi funkciója veszik el. Mit jelent ez? Azt, hogy sima, jól ismert levásárolható kedvezmény lesz belőle, amit hiánytalanul visszakapsz, és elkölthetsz a Store nevű oldalon. Így országszerte verhetetlen árakon szerezhetsz meg például egy Gillette borotvapenge-csomagot, egy IKEA ajándékutalványt vagy akár egy Apple iPadet is. Ha pedig ezekre nem akarsz beváltani kedvezményt, akkor a listázó márkák ingyenes közösségi kreditet (Indollárt) ajándékoznak neked, amiből be tudsz szállni bármelyik közösségi vásárlásba. Nem lenne rossz, ha a Gillette, az IKEA vagy az Apple hívna meg a társasjátékra, ugye?

Merthogy amint a termék ára összegyűlt, vagy épp nem gyűlt össze a megszabott határidőn belül, a közösségi vásárlás újraindul, és ismét lehet próbálkozni kockázat nélkül. A készletek sosem fogynak ki, hiszen ez itt nem egy webáruház, hanem egy olyan új közösségi platform, ahol maguk a társult világmárkák és üzletek teszik elérhetővé termékeiket ilyen módon.

Neked mennyit érnek meg a boldog kicsi dínók? Ha szeretnéd 350 Ft-ért megvenni a társast, gondoskodj róla, hogy gyereknapra össze is gyűljön az ár! Oszd meg a terméket saját közösségi oldalaidon a Termékmegosztás opcióval, küldj meghívót barátaidnak, illetve látogass el a Space csevegőfelületre, ahol könnyedén toborozhatsz társakat a több ezer, már meglévő közösségi vásárló közül. Hajrá!

Benne vagy?

ALLYOS – SocialStore

#allyos #SocialStore #boldogkicsidinok #gyereknap

5 1 vote
Cikk értékelése
Subscribe
Notify of
guest
16 Hozzászólások
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Lady M
Lady M
21 days ago

De jó! 🙂 Magyar nyelven elérhető?

Rue
Rue
21 days ago
Reply to  Lady M

Igen. 🙂

Rebel Moon
Rebel Moon
21 days ago

Na szuper. 40 dollár, nem vész, hamar össze lehetne dobni. 🙂

Kingsman
Kingsman
21 days ago
Reply to  Rebel Moon

Igen. Én szívesen benne lennék ha mást is érdekel.

Lexi
Lexi
21 days ago

Aranyos. 🙂

Gerike
Gerike
21 days ago

Több játék meg társas mehetne fel szerintem. 🙂

Dante
Dante
21 days ago

Mi a korhatár? 6 éves gyerek számára jó lehet?

Roxanne
Roxanne
21 days ago
Reply to  Dante

8 éves kortól van ajánlva, de szerintem amúgy simán.

Dante
Dante
21 days ago
Reply to  Roxanne

Köszi!

Speedy Gonzales
Speedy Gonzales
21 days ago

Jópofa játék. 🙂

JB89
JB89
21 days ago

Én benne lennék. 🙂

Ruby
Ruby
21 days ago

MI nagyon szeretjük a társasokat, ezt még nem próbáltuk. 🙂

Pixie
Pixie
21 days ago
Reply to  Ruby

Mi is. 🙂

Simon Says
Simon Says
21 days ago

Kicsit morbid! :O

Harley Quinn
Harley Quinn
21 days ago

Jöhetnének még fel ilyenek. 🙂

Dorina
Dorina
20 days ago

Jajj de aranyosak az illustrációk *.*