You are currently viewing Rekál kideríti, kinek ér meg 3600 Ft-ot egy PS5

Rekál kideríti, kinek ér meg 3600 Ft-ot egy PS5

Már a sokadik PlayStation 5 árát sikerült összedobnia Rekálnak és vásárlói csapatának a SocialStore közösségi platformon, volt olyan szerencsés vásárló, aki mindössze 8.000 Ft-ért vehette meg a konzolt. Ugyanakkor, mivel a közösségi vásárlás során a felhasználók döntik el, mennyivel szállnak be a közösbe, azaz hogy mennyit ér meg nekik az adott termék, a következő még ennél is jobb áron lehet a Tiéd, akár 10 dollárért (nagyjából 3600 Ft-ért) is. Rekál legújabb videójában személyes járt utána, vajon kinek ér meg ennyit a konzol, az utca emberét kérdezve. Volt, aki azonnal rávetette magát a lehetőségre, és olyan is, akit a PS5 ugyan nem hozott lázba, de a kínálatban elérhető több száz luxuscikk közül ő is gyorsan talált olyan álomterméket, aminek az összedobásába szívesen beszállt.

A közösségi vásárlás egy újgenerációs vásárlási verseny, ami világszerte csakis az Allyos – SocialStore platformon lehetséges, mely az Instagtramhoz vagy a TikTokhoz hasonló felületként, és mobilapplikáció formájában érhető el. Itt ugyanakkor sem a felhasználók, sem az influenszerek nem lájkvadászatért vagy elérhetetlen termékek reklámozásáért gyűlnek össze, hanem azért, hogy közös erővel tegyék elérhetővé ezeket a luxuscikkeket bárki számára. A nap 24 órájában vásárlás zajlik a platformon, ami a Social oldalon a közösségi finanszírozáshoz hasonlóan működik, azaz mindenkinek lehetősége van kis összegekkel (minimum 1 dollár) beszállni, és együtt összedobni az árakat. Ha ez sikeresen megtörtént, a rendszer egy szerencsés résztvevőt választ ki, aki a betett összegért cserébe megkapja a vásárlás jogát, míg mindenki más levásárolható kedvezményként tudja beváltani a pénzét az appon belül, az úgynevezett Store-oldalon.

Csatlakozz Te is Rekálhoz és legyen a Tiéd a PS5 3600 Ft-ért!

Rekál saját csapatába bárki tud csatlakozni, ehhez csak annyit kell tennie, hogy a tartalomgyártó által kijelölt két céltermék (PlayStation 5, PS/X controller) valamelyikének adatlapján a Csatlakozás gombra nyom a „Csapat” sorban. Innentől kezdve az influenszerrel együtt száll be a vásárlási versenybe, amivel számos előny jár. Egyrészt, Rekál saját tartalmaival gondoskodik arról, hogy minél többen csatlakozzanak valamelyik termék összedobásába, amivel kvázi garantálja, hogy a kijelölt lejárati időn belül összegyűljön a célár, sőt, arról is gondoskodik, hogy feleannyi idő alatt kerüljön finanszírozásra egy-egy PS5 vagy kontroller, mint korábban. Ha van olyan ismerősöd, aki még nem próbálta ki a közösségi vásárlást, de úgy gondolod, neki is megérne mondjuk 3.600 Ft-ot egy PlayStation 5, ráadásul még Rekált is követi, akkor érdemes szólnod neki az appról, sőt, meghívót is kiküldhetsz neki. Új regisztrálóként a „rekal” meghívókód megadásával egy ajándék, 1 dollár értékű ajándék feltöltést kap az influenszertől az első feltöltése után, így esélye van teljesen ingyen is megszerezni a terméket.

Egyébként ha Rekál kijelölt fő céltermékét, a PS5-öt sikerül megszerezned közösségi vásárlóként, akkor nagy esélyed van rá, hogy azt maga Rekál fogja kézbesíteni neked, és így élőben is találkozhatsz a FIFA hazai királyával. Ha tehát neked megér 3600 Ft-ot, szállj be most!

Benne vagy?

ALLYOS – SocialStore

#allyos #SocialStore #Rekál #PlayStation5 #MichaelKors

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
17 hozzászólás
legrégebbi
Legújabb A legtöbb szavazatot kapott
Inline Feedbacks
View all comments
Lexi
Lexi
16 napja

“Van barátja, PS5-je viszont nem lesz.” 😀

Rue
Rue
Reply to  Lexi
16 napja

Ezen felröhögtem. XD

Pixie
Pixie
16 napja

Michael Kors táska engem is érdekelne. 😀

Lady M
Lady M
Reply to  Pixie
16 napja

Abba én is jövök. 🙂

Bp23
Bp23
16 napja

Csatlakozva. 😛

JB89
JB89
16 napja

A PS5-re most rá is férne egy kis boostolás. 🙂

Gerike
Gerike
Reply to  JB89
16 napja

Én már benyomtam rá az Auto-int. 😛

Rex
Rex
Reply to  Gerike
16 napja

nálam is auto inen van már.

Cagliostro
Cagliostro
16 napja

Fasza lett a videó. 😀

Wrestler
Wrestler
16 napja

Nekem jöhet, csak landoljon végre nálam. 😀

Dante
Dante
16 napja

Kva jó lett. 😀

Speedy Gonzales
Speedy Gonzales
16 napja

Vinnék már én is egy PS-t 😀

apple_guy
apple_guy
Reply to  Speedy Gonzales
16 napja

Nekem egyszer már összejött. 🙂

Zodiac
Zodiac
16 napja

Gyertek közben még az e-scooterbe is. 🙂

Frank
Frank
Reply to  Zodiac
16 napja

Most osztottam pont.

Tyrone
Tyrone
16 napja

Már csatlakoztam egy hónapja. 🙂

Mr. Nice Guy
Mr. Nice Guy
16 napja

Jó lett. 😀