Rejtett Face ID-val jöhet az iPhone 16, Te már az árát is tudod!

Jan 25, 2023 | 14 comments

Újít az Apple, a jövőre érkező 16-os iPhone már kijelző alatti Face ID technológiával kerül a boltok polcaira, még nagyobb kijelző-felületet biztosítva a felhasználóknak. A Face ID-hez használt TrueDepth kamera nem lesz látható, amikor az nincs használatban, a képernyőfelület így teljesen egybefüggőnek hat majd.

Tekintve, hogy a még ebben az évben debütáló 15-ös széria sem kapott hivatalos megjelenési dátumot, sem konkrét árat, nem tudni, mikor próbálhatjuk ki ezt a modellt, de két dolog már biztos: akárcsak a 14-es verzió, ezek is garantáltan kaphatóak lesznek a SocialStore-ban, és már az áruk is fix: amennyit neked megérnek.

A magas árak ellenszere már a zsebedben!

Az iPhone-rajongók most egyszerre örülhetnek és némiképp szomorkodhatnak is. Már a 2022-ben kiadott iPhone 14 ára is jóval meghaladta a várakozásokat, és a pletykák szerint az idei 15-ös széria egyes darabjai a 700.000 Ft-ot is elérhetik. Hogy a 16-os készülék ezek után mennyibe fog kerülni, azt csak találgatni lehet.

Ez persze mit sem számít azoknak, akik már felfedezték a közösségi vásárlást. Itt az ár mindig fix: az pedig pont annyi, amennyit neked megér. A teljes díjat együtt dobjuk össze, méghozzá a legnagyobb világmárkáktól, köztük az Apple-től is kapott kedvezményekből. Egyikünk elviszi az iPhone-t, a többiek számára a betett pénzt közösségi kedvezményként íródik jóvá, amit aztán 100%-ban levásárolhatsz az Apple-nél és még több száz világmárka és üzlet remek áras termékein.

10 Apple-rajongóval már menni fog

Minimum 10 közösségi finanszírozó kell majd egy iPhone összedobásához, és mindenki maximum a teljes díj 10%-át teheti be. Ez tehát azt jelenti, hogy amennyiben meghívsz 9 Apple-rajongó barátot a vásárlásba, akkor egyikőtök garantáltan elviszi 90%-kal olcsóbban, vagyis ha tényleg 700.000 Ft-ba kerül a készülék, 70.000-ért ti már megkaphatjátok. Ha pedig még olcsóbban vinnéd, akár a kötelező minimum beugrónak számító 1 dollárért, azaz körülbelül 370 Ft-ért, akkor még több emberre lesz szükséged.

Toborozni a sok ezer felhasználó közül a Space csevegőben tudsz. Ha külsős barátokat, ismerősöket hívnál be, akkor pedig a Termékmegosztás funkciót használhatod, vagy Meghívót küldhetsz ki a Profilom menüből. Az újonnan meghívott barátaitok bónusz feltöltést kapnak, így ha azzal viszik el az iPhone-t, akkor rendkívül hálásak lesznek neked az infóért. Meghívás esetén te is részesülhetsz az ajándék feltöltésből, így még nagyobb erővel vehettek részt a közösségi vásárlásban.

Szeretnéd az iPhone 15-öt és 16-ot a SocialStore-ban látni?

Ha tudsz ennél is jobb vásárlási lehetőséget mondani, akkor ne tartsd magadban, írd meg kommentben!

További sikeres közösségi vásárlást! A 14 Pro Max árának több mint 40%-a már összejött, szállj be te is!

Benne vagy?

ALLYOS – SocialStore

#allyos #SocialStore #iPhone #Apple

5 1 vote
Cikk értékelése
Subscribe
Notify of
guest
14 Hozzászólások
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Róz
Róz
4 months ago

Én még a 14esnél tartok.

Bp23
Bp23
4 months ago
Reply to  Róz

Én még nem vettem meg, baromi drága. Max majd használtan. Meg közben bízom benne, hogy itt sikerül behúzni. 😀

Róz
Róz
4 months ago
Reply to  Bp23

Ja hát az lenne a cél

Sityu123
Sityu123
4 months ago

Páromnak 13 van, de azon gondolkodunk, hogy megvárjuk a 15-öt, vagy akár a 16-ot, hogy ne kelljen évente cserélni, ahhoz kicsit húzós azért😂

Bence91
Bence91
4 months ago
Reply to  Sityu123

Én ugyanezt játszom csak Androidos telókkal. Lassan azok se lesznek sokkal olcsóbbak.

RGB
RGB
4 months ago
Reply to  Sityu123

Van egy 5 éves droidom de nem igazán akarok 300ezret egy új telóra költeni 😀

gpawdrum
gpawdrum
4 months ago

Nekem csak egy Xiaomim van, az se mai, de mondjuk az para kicsit, hogy arcfelismeréssel léptet be, én nem szereték se arcot se ujjlenyomatot adni.

Zozó
Zozó
4 months ago

Érdekes dilamma mit ne mondjak. Vagy kihozom 0 Ft kezdővel, biztos az enyém, de cserébe 100 évig törlesztem, miközben kijön 3 újabb, vagy összedobom itt másokkal, ha bejön király, de ha nem akkor meg csak gyűjtöm a kedvezményt, ha épp nincs semmi másra szükségem.

Bence91
Bence91
4 months ago

Ahogy Magyarországot meg a forintot elnézem másfél guriga lesz a teteje😀

Bp23
Bp23
4 months ago
Reply to  Bence91

Ja hát lassan a használt iPhone 10 is annyiba fog itt kerülni, mint máshol a 14es :/

Rue
Rue
4 months ago

Ha fent lesz, én beszállok. XD

apple_guy
apple_guy
4 months ago

Valami konkrétabbat tényleg kinyöghetnének már, hogy mikor jön a 15-ös.

Pig Benis
Pig Benis
4 months ago

Jó áron a storeba vele 😎😎

Log in
13 days ago

The point of view of your article has taught me a lot, and I already know how to improve the paper on gate.oi, thank you. https://www.gate.io/zh/signup/XwNAU