You are currently viewing Ragaszkodóbbak az iPhone-osok az Androidosoknál?

Ragaszkodóbbak az iPhone-osok az Androidosoknál?

A Consumer Intelligence Research Partners (CIRP) mobilos kutatásából pontosan ez derült ki, melyben arra a kérdésre fókuszáltak, hogy a felhasználók milyen hosszú ideig tartják meg készülékeiket. A napokban kiadott részletes statisztikából további érdekességek is napvilágra kerültek, például az, hogy a közhiedelemmel ellentétben nem igaz, hogy leginkább a gazdagabb rétegek választják az iPhone-t.

Az USA lakosságán belül viszonylag kiegyensúlyozott az almások és Androidosok aránya, ám úgy tűnik, hogy az iPhone-osok azok, akik tovább húzzák a készülékek cseréjét. 61%-uk két évig vagy annál is tovább használja meglévő okostelefonját, míg az Androidosok esetében ez csupán 41%-ra igaz. Az iPhone-osok 29%-a három évig vagy még tovább is kitart, az ellentábornak viszont csak 21%-a mondhatja ezt el magáról. Az iPhone-birtokosoknak mindössze 10%-ára igaz, hogy egy éven belül új verzióra váltott, az Androidosok esetében ez a szám 21%.

Általános vélekedés, hogy az iPhone a gazdagabbak kedvence, míg az Androidot inkább a pénztárcakímélő megoldásokat kereső vásárlók veszik. Úgy tűnik, hogy ez az okostelefon-használóknak csak egy kisebb rétegére igaz a gyakorlatban. A kapott eredmények mögött persze több ok is meghúzódik. Nem mehetünk el szó nélkül amellett például, hogy iPhone-ból csak évente kerülnek új készülékek a piacra, míg az Android esetében az olyan márkák, mint a Samsung, a Motorola és a Google egy évben többször is jelentkeznek friss kütyükkel.

Mostantól bármikor lecserélheted meglévő készülékedet!

Legyen szó, iPhone-ról vagy Androidról, az árcímke valószínűleg így is, úgy is nagy szerepet játszik a döntésben, amikor cseréről van szó. Bizonyára a megkérdezettek közül is szívesen vennének sűrűbben új készüléket, sőt, akár a másik oldalt is kipróbálnák időnként. A jelenlegi árnövekedés és infláció mellett erre azonban aligha van lehetősége bárkinek. Van azonban egy olyan vásárlói közösség, ahol erre bármikor nyílik opció, köszönhetően a levásárolható kedvezmény alapú közösségi vásárlásnak.

A közösségi vásárlók számára bármilyen iPhone- vagy Android-készülék megszerezhető tetszőleges áron, hiszen itt a jól ismert közösségi finanszírozás logikája mentén történik a vásárlás. Azaz, az árakat a résztvevők együtt dobják össze, a minimum beugró mindenki számára $1 (körülbelül 360 Ft). Mindenki maga döntheti el, mennyit ér neki a termék, és annyiért lehetősége is van megszerezni. Hasonlít a dolog a licithez, ám itt az a különbség, hogy a licitösszegek összeadódnak, a termék kijelölt célára pedig nem emelkedik. Végül pedig nem a legmagasabbat licitáló szerzi meg okvetlenül a vásárlás jogát (persze, minél többet dob be valaki, az esélyei annál jobbak lesznek), hanem egy véletlenszerűen kiválasztott szerencsés közösségi vásárló.

A többi vásárlási célú résztvevő ilyenkor pedig nem elveszíti a betett összeget, hanem levásárolhatja azt a közösségi platform Store nevű oldalán. Sőt, az itteni márkák az egyéni vásárlások után ajándék indollart, azaz közösségi kedvezményt is adhatnak nekik, ami az egyetlen közösségi vásárláshoz használható pénzforma. Ez éppoly innovatív és egyedülálló, mint maga a közös vásárlásnak helyet biztosító SocialStore közösségi platform. Ez az oka annak, hogy ezt az összeget nem veszíthetik el azok, akiknek nem volt szerencséjük, csupán annak közösségi funkciójától kell búcsúzniuk. Így a teljes összeg levásárolható kedvezménnyé válik a számukra.

Szóval, te inkább az iPhone-osok vagy az Androidosok táborába tartozol? Milyen gyakran cserélsz készüléket? Ha gondolod, mostantól ezt bármikor megteheted.

Benne vagy?

ALLYOS – SocialStore

#allyos #SocialStore #Apple #iPhone #Android #Samsung #Motorola #Google

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
16 hozzászólás
legrégebbi
Legújabb A legtöbb szavazatot kapott
Inline Feedbacks
View all comments
apple_guy
apple_guy
5 hónapja

Én évente veszem az új iPhone-t, ha törik ha szakad 😀

Dante
Dante
Reply to  apple_guy
5 hónapja

Mily meglepő 😀

Rue
Rue
Reply to  apple_guy
5 hónapja

Én rohantam a 15-ösért, de már kicsit megbántam.

Bp23
Bp23
Reply to  Rue
5 hónapja

Szerintem is jobb a 14.

Mr. Nice Guy
Mr. Nice Guy
5 hónapja

Na ez mondjuk meglepett.

JB89
JB89
5 hónapja

Én Androidos vagyok, 3 éve van meg a telóm, lassan esedékes a csere. 😀

Pixie
Pixie
Reply to  JB89
5 hónapja

Válassz egyet Socialben és menjünk rá közösen. Space-ben most alakult valami csapat is. 😀

JB89
JB89
Reply to  Pixie
5 hónapja

Vow, ez jó ötlet. 😀

Frank
Frank
Reply to  JB89
5 hónapja

Na akkor már tényleg itt az ideje. 🙂

Rebel Moon
Rebel Moon
Reply to  JB89
5 hónapja

Én addig nem cserélek, amíg itt nem sikerül vinnem egyet, minimum 90% kedvezménnyel. 😛

Cagliostro
Cagliostro
5 hónapja

Én is inkább az iPhone-osokról gondoltam ezt.

Simon Says
Simon Says
Reply to  Cagliostro
5 hónapja

Én is.

Lexi
Lexi
5 hónapja

By the way, iPhone 15 Pro Maxet nem akarjuk összedobni? 🙂

Gerike
Gerike
Reply to  Lexi
5 hónapja

Én már benne. 10 dolcsival.

Jocó
Jocó
5 hónapja

Én Androidos vagyok és maradok is. 😀

Factory in Iraq
Factory in Iraq
4 hónapja

Customers can rely on Elitepipe Plastic Factory’s technical expertise and dedicated customer support to assist them in selecting the most suitable fittings for their specific needs. Elitepipe Plastic Factory