Partnerek

Szállj ki az árversenyből!

Értékesíts
20-50%-kal magasabb áron!

Mi nem támogatjuk a negatív árversenyt. Nem kapsz többé frászt, valahányszor a konkurencia akciózik. A közösségi finanszírozás miatt nem számít a magasabb ár, mivel a vevőid nem egyedül fizetnek. Az árukeresők és árösszehasonlítók nem a te érdekedet képviselik.

Partnerek
Partnerek

Duplázd meg vásárlóid számát!

Megnyílik a teljes fogyasztói szegmens.

Nem kell többé vért izzadni a célközönséged pontos szűkítésével, és állandóan idegrohamot kapni ennek költségeitől. A közösségi finanszírozás miatt, és az alacsony minimális részvételi összegnek köszönhetően a fogyasztói rétegek legszélesebb köre válik potenciális vásárlóddá.

Magabiztosabb a jövő.

Extra bevétel üzletfejlesztésre!

Növeld terméked vagy szolgáltatásod minőségét, helyezz hangsúlyt a technikai beruházásokra! Mehet kényelmesen a bérfejlesztés, illetve tervezhetsz a cégen belül életpályamodellt a forgalom és a profit növekedéséért. A környezettudatos működés költségeit is könnyen finanszírozhatod.

Partnerek
Partnerek

Nyiss a külföldi vásárlók felé!

Az árverseny terhét levettük a válladról.

Ne háborúzz tovább a legjobb árakért, lépj új szintre az értékesítésben! Az Allyos egy globális és újgenerációs csatorna, ami már 67 országban van jelen. Ha a logisztikát, illetve a kiszolgálást megoldod, te dönthetsz a piaci növekedésed irányáról és tempójáról az elérhető országokon belül, melyek listája folyamatosan bővül.

Vége a nyereményjátékoknak!

Az átállás megállíthatatlan.

A klasszikus nyereményjátékok kora lejárt. A közösségi vásárlás interaktív, szerethető, és gazdaságilag is megéri. Az eddigi veszteséges költség itt átfordul logikus marketing-bevétellé. Szuperül illeszthető digitális marketing- vagy egyéb közösségi média-kampányba, illetve influenszer-promóciókba is az új trendek szerint.

Partnerek

KEzdd el most!

Kérj előszűrést, és csatlakozz!

Töltsd ki az űrlapot, és kollégáink 10 napon belül ingyenes felmérést készítenek, üzleti prognózissal. Továbbá segítenek személyre szabni a platform-jelenléted a legjobb eredmény érdekében.

Kiemelt
platform
partnereink: