Partnerek – Megoldottuk a piaci kihívásaid

Haldoklik a piac, ideje váltani!

Folyamatos a küzdelem az árverseny miatt? Egekben az infláció, a prémium szegmensben évről évre egyre kevesebb terméket sikerül értékesíteni? Fogyatkoznak a vásárlók, csökken a vásárlási kedv? Hiába költesz vagyonokat hirdetésekre, nem hozzák a kívánt eredményt? Kiszámíthatatlan a piac, nincsenek többé garantált eladások? A SocialStore nem csupán ezekre hoz eddig elképzelhetetlen megoldást, de olyan lehetőségeket is biztosít, melyekkel vállalkozásod pillanatokon belül megsokszorozhatja bevételeit.

+20% garantált árbevétel

Felejtsd el a marketplace-eket és az Árukeresőt! A közösségi vásárlásnak köszönhetően átlag 50%-kal a piaci ár felett értékesíthetsz! A SocialStore közösségi platformon a költségeket a résztvevők együtt dobják össze, őket többé nem érdekli az ár, bármit megszerezhetnek maguknak világszerte a legolcsóbban. Amellett, hogy eddig hozzáférhetetlen célcsoportoknak értékesíthetsz prémium vagy egyéb cikkeket, mindezt átlag 20%-kal magasabb profittal teheted meg. Sőt, a levásárolható kedvezmény alapú rendszernek hála még konkurenciád és a többi, itt listázó partner bevételéből is részesülhetsz.

Előre fizetünk!

Nincs meglepetés, a megvásárolt termékeid árát előre utaljuk. A platformon nincs direkt értékesítés, mi csupán a felületet adjuk ahhoz, hogy árucikkeidet közösségi finanszírozási alapon, akár 50%-kal drágábban kínáld közösségi vásárlásra. A raktározást, szállítást a listázó vállalkozások intézik, amihez természetesen minden szükséges adatot és segítséget biztosítunk.

Ne az elérésért fizess!

Hagyd abba a felesleges költekezést hirdetéseid eléréséért. Ezen a platformon az eladás garantált! Listázd termékeidet az új közösségi oldalon, ami átlag 40%-kal szélesebb vevőközönséget biztosít. Nincs több vaktában eldurrogtatott hirdetési költséged. A teljes SocialStore- közösség itt lesz, akik a jobb vásárlási eredményért, közösségi élményért és a közösségi vásárlás kockázatmentes izgalmáért gyűltek össze. Értékesítésedet kiemelt influenszerek is segítik, és akár 180%-kal nagyobb bevételt biztosítanak neked.

Kérj előszűrést, és csatlakozz!

Töltsd ki az űrlapot és kollégáink ingyenes felmérést készítenek üzleti prognózissal 3-10 napon belül.