Partnereknek – Megoldottuk a piaci kihívásaid.

Garantált +20% árbevétel.

Értékesíts a legmagasabb áron! A SocialStore új értékesítési csatornán listázhatod, és drasztikusan jobb eredménnyel adhatod el termékeidet, mint például az Amazonon, az Árukeresőn, az eBayen vagy akár saját weboldaladon. A közösségi finanszírozásnak köszönhetően átlag 50%-kal a piaci ár felett és minimum 20%-kal magasabb áron értékesíthetsz.

Megszabadítunk az árversenytől.

A nemzetközileg védett innovatív levásárolható kedvezmény alapú közösségi vásárlás a népszerű közösségi finanszírozáshoz hasonlít. Így már 400 Forinttal minden ügyfél részt vehet a vásárlásban. Ezzel megszűnt a vásárlók árérzékenysége. Helyette fókuszálhatsz a minőségre, vagy ami vállalkozásodnak fontos.

Prémium szegmensben +50% eladás.

A közösségi vásárlás új fejezetet nyit, amivel a luxus- és prémium kategóriás termékek eladása a platformon átlag 50%-kal nő. A vásárlók itt nemcsak a szükségleteikre költenek, hiszen a valódi vágyaik is megengedhetővé válnak számukra. Mindezt átlag 20%-kal magasabb profittal, úgy, hogy a sikeres vásárló szabja meg a rá vonatkozó vételárat.

Profitálj a konkurencia forgalmából is!

A platformon belül minden eladó által kínált közösségi kedvezmény elkölthető a vásárlásnál, valamennyi partnernél. A zárt rendszer miatt így nemcsak azonos szegmens, vagy kategória cégeinek bevételéből generálódik eladásod, de olyan világmárkák ügyfeleinek vásárlásából is, mint a Tesla, az Apple, a Mercedes, a Samsung vagy a Gucci.

Marketingelj +90% eredménnyel!

A közösségi vásárlás átlag 40%-kal szélesebb vevőközönséget biztosít. Az akciós termékeken kínált kedvezmény összeg a közösségi funkció miatt átlag 50%-kal magasabb értékesítést biztosít. A felhasználók a statisztikák szerint a jobb vásárlási eredményért, közösségért és folyamatos nyereményjáték-szerű élményért maradnak.

Garantált +35% influenszer-promócióban.

A SocialStore, mint új közösségi média-platform megnyílt az influenszerek felé is, akik tartalmaik után jutalékot kapnak. Közösségi vásárlás-szervezéssel az új, vagy prómóciós termékeken kirobbanóan nagyobb elérés, óriási aktivitás, és akár 180%-kal nagyobb bevétel is elérhető. Az eddigi szimpla elérés így üzleti eredménnyel is párosul.

Előre fizetünk, nincs meglepetés.

A platformon listázott termékek sikeres eladása esetén rendszerünk előre és azonnal fizet. A platform informatikai szolgáltatás, nem raktároz és nem szállítmányoz. Ezeket a platformon listázó vállalkozások intézik a vásárlók felé. Minden szükséges adatot rendszerünk biztosít, és kollégáink támogatnak.

Így spórolhatsz 790.000 Ft + ÁFÁ-t.

A platformon elérhető 10 termékkategóriában minden hónapban 3 új gyártó vagy forgalmazó cég kerül kiválasztásra a felhasználói igények, illetve az aktuális kínálati hiány alapján. A platformon értékesítői partner pozíció a hazai piacon havi 790.000 Ft + ÁFA, mely összegtől kiemelt partnerek esetén eltekintünk.

Minden hónapban a platform 10 termék kategóriájában lehetőség nyílik 3 VIP partner kiválasztásra akiknek az alap havi 790.000Ft+ÁFA platform használati díját elengedjük.

Kérj ajánlatot!

Töltsd ki az űrlapot és kollégáink ingyenes felmérést készítenek üzleti prognózissal 3-10 napon belül.