You are currently viewing Notino giftcard a neked tetsző áron!

Notino giftcard a neked tetsző áron!

A 20.000 Ft értékű, a kiállítástól számított 12 hónapig érvényes Notino ajándékutalvány most bármilyen, neked szimpatikus összegért lehet a Tiéd, ha közösen összedobjuk az árát. Mivel ez egy kisebb értékű termék a Social oldalon elérhető több száz luxuscikk között, így ennek közös finanszírozása akár pillanatok alatt teljesülhet, persze csak akkor, ha a résztvevők kellően aktívak.

Egyedül a termék nem vehető meg a Social oldalon, csakis közös vásárlással, és mivel mindenki maximum csak a célár 10%-ával szállhat be, minimum 10 ember kell hozzá. Valószínűleg mindenkinek van legalább kilenc olyan ismerőse, akinek megér legalább $1-t ez a giftcard, szóval, ha akarod, mást sem kell tenned, mint szólni nekik. Ha a Megosztás funkcióval osztod meg a terméket saját közösségi oldalaidon, akkor minden ottani ismerősöd, követőd látni fogja ezt az egyedülálló és innovatív vásárlási megoldást, és azonnal be is csatlakozhat a linkre kattintva. Ha már tudod, kik azok, akik biztosan csatlakozni fognak, küldhetsz direkt meghívót is nekik. Ha még mindig úgy érzed, hogy nem gyűlik elég gyorsan az ár, akkor a Space belső csevegőt is érdemes kihasználnod, ahol felhívhatod a többi közösségi vásárló figyelmét a termékre, és gyűjthetsz közülük további társakat. Minél többen gyűltök össze, a kiválasztott egy szerencsés annál olcsóbban veheti meg az utalványt. 

Ajándékozz a neked tetsző áron!

Ajándékozd meg magad vagy egy szerettedet!

Mivel minden közösségi vásárló csakis a SocialStore védett innovációjával, a közösségi kedvezménnyel vehet részt a vásárlásban, nincs kockázatod. Ennek a pénzformának ugyanis csak a közösségi funkcióját veszítheti el a többi résztvevő, akinek nem volt szerencséje, és az így sima levásárolható kedvezménnyé válik a számukra. Az olyan giftcardok, minta Notinoé azért remek céltermékek, mert bármikor jól jöhetnek. Ha épp nincs ötleted, mibe szállj be, az utalvány esetében ráérsz kitalálni, hogy mit vegyél meg azután, hogy már összegyűlt az ár. Sőt, ajándéknak is mindig kitűző válsztás, ezzel sosem lőhetsz mellé, így nem is árt betárazni egyet-kettőt arra az esetre, ha hirtelen meg kell lepni valakit. Igaz, még csak október van, ám a Karácsony sincs már olyan messze, addig akár több száz ilyen giftcard kerülhet új gazdához.

Az ajándékkártya célára 80 dollár a Social oldalon, amit egy hét alatt kell összedobni. Ha addig nem jön össze, akkor mindenki visszakapja a betett összeget, és azt elhelyezheti más termékek közös megvételében. A Notino giftcard közösségi vásárlása ebben az esetben nulláról indul újra. Ha viszont összegyűlik az ár a kitűzött határidőn belül, egy szerencsés megveheti az általa betett összegért cserébe, a többiek pedig levásárolhatják a betett pénzüket a Store-ban, majd persze ismét próbálkozhatnak, hiszen a Notino kártya közösségi vásárlása ilyenkor is kezdődik elölről.

Benne vagy?

ALLYOS – SocialStore

#allyos #SocialStore #Notino

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
10 hozzászólás
legrégebbi
Legújabb A legtöbb szavazatot kapott
Inline Feedbacks
View all comments
Gerike
Gerike
7 hónapja

Engem most a Haribo pakk jobban érdekelt, de pont elvitték előlem. 😀

Roxanne
Roxanne
Reply to  Gerike
7 hónapja

94%, még van idő. 🙂

Gerike
Gerike
Reply to  Roxanne
7 hónapja

Ja tényleg. Valamiért az volt bennem h már összegyűlt. Na de akkor még van esélyem. 😀

Lexi
Lexi
7 hónapja

Én IKEA, Notino és Emag giftcardokban mindig benne.

Kingsman
Kingsman
7 hónapja

Pörgessük ki először a Harbot. 😀

Rue
Rue
7 hónapja

Ilyet kaptam pont szülinapomra 😀

Rebel Moon
Rebel Moon
7 hónapja

Én már benne. 🙂

Bp23
Bp23
7 hónapja

Benne, osztva.

Erős Pista
Erős Pista
7 hónapja

Inkább az IKEA utalvány kéne most. 🙂

Dante
Dante
Reply to  Erős Pista
7 hónapja

Toljuk azt is!